"Gurbetciler" neden sevilmiyor?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetçileri sinirlendirmeyelim birleşip forumu satın alırlar sonra

maxresdefault.jpg

Çok ciddi söylüyorum birgün gurbetçiler de Türkiye ye geri dönecek. Barındırmazlar gibime geliyor. Kundaklama falan Allah korusun..
Ben fazla ihtimal vermiyorum. Kundaklama ve daha beteri her yerde oluyor kendi anavatanlarında dahi. Tabiiki çok kötü bir durum ama it her yerde itliğini yapıyor malesef. Örnek: Maraş, 1 Mayıs 77, Çorum, Sivas, Başbağlar, Gazi olayları, Hırant Dink, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Roboski, Ankara garı, Ankara Çubuk, 7 TİP'li öğrenci, Fetö tipi saldırılar ve iftiralar, ....
Yav gerçekten saymakla bitiremiyorum itlikleri.

Ben fazla ihtimal vermiyorum. Kundaklama ve daha beteri her yerde oluyor kendi anavatanlarında dahi. Tabiiki çok kötü bir durum ama it her yerde itliğini yapıyor malesef. Örnek: Maraş, 1 Mayıs 77, Çorum, Sivas, Gazi olayları, Hırant Dink, Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Roboski, Ankara garı, Ankara Çubuk, 7 TİP'li öğrenci, Fetö tipi saldırılar ve iftiralar, ....
Yav gerçekten saymakla bitiremiyorum itlikleri.
Bu sanki zamanla daha çoğalacak ve artık yükses sesle Türkleri istemediklerini belirtecekler gibi geliyor. Bilemeyiz tabi inşallah olmaz.

Bu sanki zamanla daha çoğalacak ve artık yükses sesle Türkleri istemediklerini belirtecekler gibi geliyor. Bilemeyiz tabi inşallah olmaz.
Her zaman vardı, olacak ve bitmez ne yazıkki. Ekonomik durum ve siyasi gidişat ta tabiki büyük faktör.

• Beğen
Tepkiler: ne
Sen Bi saniye canım benim.

Foruma gurbetçi rankı gelmeli, forumun bel kemiği gurbetçiler. Bir örgütlenme yaparlarsa forumu ele geçirirler.
Özel, prenses, yazar vs vs varsa gurbetçi de olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri