Gurbetçi makyajı kavgası sanal alemde büyüyor..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L’Oreal kaliteli değil o kadar orta bence bunun daha da alt markaları var mesela
Tamam bunu anlarım ama her markanin da eksi yanları var ayrıca trde ki büyük kesim kozmetikte dikkat ediyor çünkü artık iyi reklam yapılıyor protez tirnaktan saça kadar boya ekim trye gelenler biliyorum

Memoş,burun ameliyatı karın gerdirme için bir daha Türkiye’ye gelmesinler almayın içeri

Tamam bunu anlarım ama her markanin da eksi yanları var ayrıca trde ki büyük kesim kozmetikte dikkat ediyor çünkü artık iyi reklam yapılıyor protez tirnaktan saça kadar boya ekim trye gelenler biliyorum
Boya vs duymadım da estetik olarak tr doktorları iyi bence
Tırnağı da bilmiyorum tırnakçıların çoğu yabancı kadın diye biliyorum
Neyse benim eleştirdiğim evet ekonomi kötü akım gücümüz düşük
Ama vizyon var be karşim xdxd

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Boya vs duymadım da estetik olarak tr doktorları iyi bence
Tırnağı da bilmiyorum tırnakçıların çoğu yabancı kadın diye biliyorum
Neyse benim eleştirdiğim evet ekonomi kötü akım gücümüz düşük
Ama vizyon var be karşim xdxd
Kiralık daire bile bulamiyorlar aylarca bekliyorlar sonra gelmiş kendi ırkına bik bik ediyor biz orijinal ırkız en azindan :d

1744810213371.jpeg

Su kizi paylasmislar siz boylesiniz diye :d Hollandali Turklere de siz karismayin bu bizim savasimiz diyo biri ahahaha

1000152437.jpg

Ayy bu kız trnin yüz karası çirkef

Direk videolarini izlemedim ama baska haber referanslardan edindigim bilgiye gore;

Abi sizin gurbetci diye AYRISTIRDIGINIZ SIZIN GIBI BIR TURK
SIZIN GIBI AYNI ULKENIN INSANLARI

Ve en igrenci ve kotusu TURKUN TURKE YAPTIGI YOBAZLIK

Aklinizi peynir ekmek ile yememis kadar beyinleri boceklenmis malesef.

Sizin disardan bir dusmana ihtitaciniz yok; birbirinizi bitirmek icin KENDINIZ YETERDE ARTARSINIZ

Direk videolarini izlemedim ama baska haber referanslardan edindigim bilgiye gore;

Abi sizin gurbetci diye AYRISTIRDIGINIZ SIZIN GIBI BIR TURK

Ve en igrenci ve kotusu TURKUN TURKE YAPTIGI YOBAZLIK

Aklinizi peynir ekmek ile yememis kadar beyinleri boceklenmis malesef.

Sizin disardan bir dusmana ihtitaciniz yok; birbirinizi bitirmek icin KENDINIZ YETERDE ARTARSINIZ
İşte sezencim türk alamanyaya gitmiş bizi beğenmiyor e bizde karşılık vermisiz cokmuuuuuu

Değil, canım benim.
Almanyada doğmuş ve büyümüş birinin ırkı Türk olabilir, fakat Alman vatandaşıdır.
Yılda bir kez Türkiye'ye gelmekle her hakka sahip olmaları hoş değil.
Seçim zamanı oy kullanıp ülkenin seyrini belirlemeleri hoş değil.

İşte sezencim türk alamanyaya gitmiş bizi beğenmiyor e bizde karşılık vermisiz cokmuuuuuu
Ya bi **.

Değil, canım benim.
Almanyada doğmuş ve büyümüş birinin ırkı Türk olabilir, fakat Alman vatandaşıdır.
Yılda bir kez Türkiye'ye gelmekle her hakka sahip olmaları hoş değil.
Seçim zamanı oy kullanıp ülkenin seyrini belirlemeleri hoş değil.
Ama onlara gorede oranin evlatlalilar kokleri geldikleri yer o vs vs vs...
Artik bunuda oy kullananlar ile karar verin:/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olm bunun gurbetle ne alakası var? Çoğu Yozgatlı zaten. Bi bilgisi görgüsü olmamış ki garibanın. Naapsın

Gurbetçi üyelerimizden foto gelmiş mi diye bakmaya gelmiştim.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Aslinda bronz ten avrupadaki guzellik algisini simgeliyor, gunes az ya hani Avrupa'da hani tatilden geldim rahatladim gibi bir hava veriyor bence gunesi arzuluyor insanlar, zaten fark ettiyseniz azicik bir gunes gorseler sere serpe yatiyorlar parklarda guneslenmek icin :d bana daha cok cingene teni gibi geliyor ama insanlar bu rengi seviyor. Herkesin zevki birinci mevki.

Aslinda bronz ten avrupadaki guzellik algisini simgeliyor, gunes az ya hani Avrupa'da hani tatilden geldim rahatladim gibi bir hava veriyor bence gunesi arzuluyor insanlar, zaten fark ettiyseniz azicik bir gunes gorseler sere serpe yatiyorlar parklarda guneslenmek icin :d bana daha cok cingene teni gibi geliyor ama insanlar bu rengi seviyor. Herkesin zevki birinci mevki.
Foto?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri