Gurbetçi makyajı kavgası sanal alemde büyüyor..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiz ben degil degill sizz fjgfjhgdfg hani her sene gurbetciler geliyor diye konular acip yorumlarda itin *** *** ya, hah iste.. onlarin profilini anlattim nbcjhdfbgdjfhbgjdfbg cogunuz aynisiniz avrupada. ne kendi dilinizi biliyorsunuz ne yabanci dil

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim değinmeye çalıştığım bi konu yoktu açıkçası. Esprili bir şekilde “Kendinde iç anadolulusun fazla abartmıyor musun cahil derken nereden geldiğini ve nereye gideceğini unutma” demem kudurukluksa ben kuduruğum…. Immh bayılırım kudurmayahaghshd

Birdiler iki oldular…

Bu konu Kürt Türk kargasıyla,Akp chp tartışmasıyla sonlanır

2023 yılında ircforumlarını anlamak araştırması yapmıştık........ 20 üye forumdaki gurbetçi üyelere düşmanlık beslemediğini belirtmişti......... bu 20 üyenin kimler olduğu araştırılmadı, araştırılıp banlanmaları gerekirdi..................................

Ekran Resmi 2025-04-18 13.42.12.png

2023 yılında ircforumlarını anlamak araştırması yapmıştık........ 20 üye forumdaki gurbetçi üyelere düşmanlık beslemediğini belirtmişti......... bu 20 üyenin kimler olduğu araştırılmadı, araştırılıp banlanmaları gerekirdi..................................

Ekli dosyayı görüntüle 110005
yaz zirveye yaz beni. herkes bilir ki bu forumda en sevdiğim üyeler gurbetçi üyelerdir.

Aşağılık kompleksi turnusolü konu.

Oy kullanmalarına kesinlikle karşıyım. Orada yaşıyorsan bunu seçmişsen neden buranın kaderini sen belirliyorsun? Ama onun haricinde de gurbetçi insanlara nefret var anlamsız derecede. Biz burada *** içinde yaşıyoruz, istiyorlar ki onlar da yaşasın. Gurbetçi arkadaşları da anlamıyorum. Manyak mısınız niye ciddiye alıyonuz .d Anadolu’da kaynanasını güneydoğuda eşeği *** adamlar gurbetçileri yeriyor. Çok ilginç gerçekten

Her cirkefliginizi ezikliğinizi örtmek için Kürtleri *** lamayin lütfen

Ya başlıcam yeter artık ama. Neysiniz Allah mısınız peygamber misiniz Kürtler Kürtler Kürtler saçma sapan alınganlıklar ya. Ne bu birader üstün ırk mısınız dokunulmaz mısınız? Vallahi billahi baydı bu olay artık yeter. Araplara da Türklere de türlü türlü yazılar yazılıyor. Ne bu ben Kürtler hakkında kötü bişey yazamayacak mıyım? Anadolu’daki Türk çomarların pislikleri çıkmıyor mu? Güneydoğudaki Kürtlerin pislikleri çıkmıyor mu? Ne bu soğuttunuz tiksindirdiniz forumdan ne yazsak kürt Kürt Kürt yeter *** ya

Adam yerli demiş sen niye "sizinkiler"diyip otekileştirip ayrıştırıyorsun isimdi? Sonra da bize carlıyorsunuz kendi kompleksiniz diye :)
Bu onunla benim aramda bir mevzu.
" Siz " lere ne zaman carladim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri