Argo konuşmadan da kendini ifade edebilirsin!ya asla *** tek konudur turk kurt. resmi olarak ne gciyorsa onu yazdim. carpitacak bi bk kalmadi yabani. yallah
Egonu biraz kıvamında tut
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Argo konuşmadan da kendini ifade edebilirsin!ya asla *** tek konudur turk kurt. resmi olarak ne gciyorsa onu yazdim. carpitacak bi bk kalmadi yabani. yallah
Ezikliğin daniskasiDüşünsenize; TR’de doğan Suriyeliler Suriye’de doğan Suriyelileri ezikliyor djdkdk
yaz zirveye yaz beni. herkes bilir ki bu forumda en sevdiğim üyeler gurbetçi üyelerdir.2023 yılında ircforumlarını anlamak araştırması yapmıştık........ 20 üye forumdaki gurbetçi üyelere düşmanlık beslemediğini belirtmişti......... bu 20 üyenin kimler olduğu araştırılmadı, araştırılıp banlanmaları gerekirdi..................................
Ekli dosyayı görüntüle 110005
Onlari sizin migolar giyiyor ***.çakma nike,Adidas giyen yerli hatunlar haksız bu konuda.gurbetçi kız daha avantajlı
Adam yerli demiş sen niye "sizinkiler"diyip otekileştirip ayrıştırıyorsun isimdi? Sonra da bize carlıyorsunuz kendi kompleksiniz diyeMna kdklrm bide biyik cizmis bak hele!
Onlari sizin migolar giyiyor yapraam.
Bu onunla benim aramda bir mevzu.Adam yerli demiş sen niye "sizinkiler"diyip otekileştirip ayrıştırıyorsun isimdi? Sonra da bize carlıyorsunuz kendi kompleksiniz diye![]()