Gurbetçi makyajı kavgası sanal alemde büyüyor..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğulu türk dediğide Kürt olanlar,dili varmıyor demeye.Bu toplum bütün kesimiyle aşırı cahil! Nasıl düzelecek bilemiyorum..
Lafı Türk Kürt de getirmeye çalışınca yabani kskdlxlcllclflfpfşfşfşfşfşcşpffşşfşfşfşfşf Konyalı olduğunu belli etme bu kadar tekrar oku ana fikri anla ok?

Arkadaşlar, artık bazı konulara netlik getirme zamanı geldi.

Son zamanlarda forumda, konuyla ilgisi olmayan kimlik temelli tartışmalar, gereksiz atışmalar ve anlamsız kısaltmalarla dolu yorumlar görüyoruz.
Sürekli “Türk mü, Kürt mü”, “o bize dedi, bu size dedi” gibi ifadelerle konu dışına çıkan, ortamı geren paylaşımlar yapılıyor. Bu durum artık ciddi anlamda forumun huzurunu bozuyor.

Bu forumda ırk, cinsiyet veya başka herhangi bir kimlik üzerinden üstünlük kurmaya çalışan hiçbir tavra yer yok.
Herkes eşittir ve bu dengeyi sağlamak adına şimdiye kadar elimden geleni yapmaya çalıştım.

Ama artık şu çok net:
Bu forumda Türk-Kürt tartışmaları, kimlik vurgulu söylemler, ima içeren ayrıştırıcı ifadeler kesinlikle istenmiyor ve hoş karşılanmayacak.

Ben Türküm.
Ve buradaki herkesin kimliği kendiyle ilgilidir. Ancak bu forumda bundan sonra "Kürt’tü, Türk’tü" şeklinde ayrıştırıcı hiçbir yorum, konu başlığı veya gönderi görmek istemiyorum.

Kim nerede yaşıyor, hangi dili konuşuyor, hangi kökenden geliyor beni ilgilendirmez.
Bu forum, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve kurallarına uygun şekilde yönetilmektedir ve böyle kalacaktır.

Bazı kullanıcılar “biz bir bütünüz” der, bazıları farklı düşünür.
Herkesin görüşü kendinedir. Ancak bu forumda bulunduğum sürece burası birleştirici bir platform olarak kalacak. Bölücülüğe, ötekileştirmeye, kutuplaştırmaya yer yok.

Son olarak:
Kendini farklı bir yere koyan, bu kurallara uymayacağını düşünen varsa, saygı çerçevesinde başka platformlara yönelmeyi düşünebilir.
Burası yeri değil, hiçbir zaman da olmayacak.

Bu duruma Gurbetciler de dahildir, onlar da bir vatanın parçasıdır ayrı yerde olmaları bu vatanın parçaları olmadıkları anlamına gelmez, bu konuda da hassasiyet göstermenizi rica ederim.

Herkese anlayışı için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri