Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurbetçi tayfayı tutmani beklemiyorduk evet -tipik TC kızı kjkhkhkhkbBiraz takip ettim bu olayı da içler acısı....
Gurbetçi kızları neyin tribinde anlamadım. Pahalı ürünler iyidir diye bir kural yoktur.
Çok boooş bir kavga
Yok ondan değil gerçekten haksızlar. İster ürünü taksitle alsın ister peşin alsın ya da hiç almasın bu alım gücü ile alakalı bir durumGurbetçi tayfayı tutmani beklemiyorduk evet -tipik TC kızı kjkhkhkhkb
Yok aşko haklısın o konudaYok ondan değil gerçekten haksızlar. İster ürünü taksitle alsın ister peşin alsın ya da hiç almasın bu alım gücü ile alakalı bir durum
Ucuz ürünü kullanıp bebek gibi olan onca insan var.
Marka ile alakası yok bende de en pahalı ürünler var ama ucuzlar da var açıkçası ucuz olan üründen aldığım verimi pahalıdan almadığım çok denk gelmiştir.
Öyle kaşlarını kalemle bastıra bastıra boyamakla olmuyor. Ürünleri nasıl kullandığın ile alakalı...
Bu gurbetçi vs tr kızı savaşını görmedim ama ürün konusunda haklılar bence ucuz ürün kullanıp cilt kanseri olmaya gerek yok..
Buradakileri (görmediğim için) ve derini ayırıyorum ama mesela bu yaz özellikle o kadar gurbetçi gördüm ki fenotiplerinin aynı olmasının sebebi orantısız estetik yaptırıyor olmaları istediği kadar makyaj ürünü kullansın süslesin taslak kötü kurtaramıyorlar
Bilindik markalarda kanser yapabiliyor