Gurbetçi makyajı kavgası sanal alemde büyüyor..

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurbetçi kızların hep tek tip makyaj yaptıklarını iddia eden yerli kızlar sosyal medyada büyük kavgaya tutuştular..

IMG_2615.jpeg
IMG_2614.jpeg

erkekleri de apaçi gibim :))))

çakma nike,Adidas giyen yerli hatunlar haksız bu konuda.gurbetçi kız daha avantajlı

Biraz takip ettim bu olayı da içler acısı....
Gurbetçi kızları neyin tribinde anlamadım. Pahalı ürünler iyidir diye bir kural yoktur.
Çok boooş bir kavga

Tabiki tutmayacak öyle asil gibi takılıyorlar buraya gelince surayi gezdir buraya götür kendiniz gidin be

ben bunu geçmişte de forumun bi yerine yazmıştım......... hem gurbetçi erkekleri hem de kadınları 1 km öteden görür görmez gurbetçi olduklarını anlıyorsun.......... hepsi birbirine benziyor........... fenotipleri bile aynı...........

Gurbetçi tayfayı tutmani beklemiyorduk evet -tipik TC kızı kjkhkhkhkb
Yok ondan değil gerçekten haksızlar. İster ürünü taksitle alsın ister peşin alsın ya da hiç almasın bu alım gücü ile alakalı bir durum
Ucuz ürünü kullanıp bebek gibi olan onca insan var.
Marka ile alakası yok bende de en pahalı ürünler var ama ucuzlar da var açıkçası ucuz olan üründen aldığım verimi pahalıdan almadığım çok denk gelmiştir.
Öyle kaşlarını kalemle bastıra bastıra boyamakla olmuyor. Ürünleri nasıl kullandığın ile alakalı...

Ya varya ülkemize gelen yabancı turistlerde olan mütevazilik kendi insanımızda yok yemin ediyorum geçen sene ruslarla kanka olmuştuk işaret dili anlaştık:d

Yok ondan değil gerçekten haksızlar. İster ürünü taksitle alsın ister peşin alsın ya da hiç almasın bu alım gücü ile alakalı bir durum
Ucuz ürünü kullanıp bebek gibi olan onca insan var.
Marka ile alakası yok bende de en pahalı ürünler var ama ucuzlar da var açıkçası ucuz olan üründen aldığım verimi pahalıdan almadığım çok denk gelmiştir.
Öyle kaşlarını kalemle bastıra bastıra boyamakla olmuyor. Ürünleri nasıl kullandığın ile alakalı...
Yok aşko haklısın o konuda
tartışmayı bizim kızlar başlatmış kjkhkh ee savuaya geçmişler onlarda hakkı olarak
Kjkj

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Bu gurbetçi vs tr kızı savaşını görmedim ama ürün konusunda haklılar bence ucuz ürün kullanıp cilt kanseri olmaya gerek yok..
Buradakileri (görmediğim için) ve derini ayırıyorum ama mesela bu yaz özellikle o kadar gurbetçi gördüm ki fenotiplerinin aynı olmasının sebebi orantısız estetik yaptırıyor olmaları istediği kadar makyaj ürünü kullansın süslesin taslak kötü kurtaramıyorlar

çok afedersiniz ama artık dalga geçiyolar
ülkenin ekonomisini meze yapan kişiler bi zahmet elini kolunu sallaya sallaya sınırdan girmesin
oy kullanmasın
yabancı gibi gelsin gitsinler
çifte vatandaş olayı bitsin ve karar versinler oralı mısın buralı mısın
ben şu durumdan yıllardır çok rahatsızım
ve her seçimde anlatmak istediğimiz de buydu hala anlamıyolar
tiktokta birbirlerine makyaj savaşı açmışlar ama biri de demiyor ki kardeş bu kadar tiksiniyosan gelme Türkiye adına oy kullanma vatandaşlık haklarından yararlanma turist gibi gel sonra ülkene geri dön

Son düzenleme:
Bu gurbetçi vs tr kızı savaşını görmedim ama ürün konusunda haklılar bence ucuz ürün kullanıp cilt kanseri olmaya gerek yok..
Buradakileri (görmediğim için) ve derini ayırıyorum ama mesela bu yaz özellikle o kadar gurbetçi gördüm ki fenotiplerinin aynı olmasının sebebi orantısız estetik yaptırıyor olmaları istediği kadar makyaj ürünü kullansın süslesin taslak kötü kurtaramıyorlar

Bilindik markalarda kanser yapabiliyor

lutfen bu bahsettiginiz tiplerin fenotipini gosterin. takip etmeye calisiyorum:d

• Alkış
Tepkiler: W
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri