Günlük Bahane !

Konu sahibi son olarak 4460 gün önce görüldü
544836_442534239168679_446879897_n.jpg

Yapraksız kaldın diye gövdeni kestirme ! Zira bu işin baharı var...

Sessiz qe qe burası cok temiz az kalabalık edelim biz eksik kalmısız :D:D:D

o bize kıyamaz laz kızı sadece vurur bişey olmas :D:D:D
MeLiNNa mCx bacım :zuha::zuha:

yok :D ben kendimi silerim bu günlüğü silmem:p en sevdiğim insanların notları dolu burda :D arada uğrayın iki güzel söz bırakın lan ;)

olm biz sohbete qeldik cayımısla sen bu iki derbederden qüzel söz bekliyon :D:D:D

eminmisin :zuha::zuha:

hahaha :zuha:aha güldüm işte lan banamı diyon dua etcem, neye kime cinconamı :zuha: başka işim yoktu :hih:

hahaha :zuha:aha güldüm işte lan banamı diyon dua etcem, neye kime cinconamı :zuha: başka işim yoktu :hih:

benim hatrıma insan bi tütsübarim yakar be karaqün dostu bölemi olur :D bide cincon derla :hih: pis şikeciler sizi :lelele::lelele:

derbeder sensin bidefa :D Ama avatarına bakınca fikrim alt üst oluyo :zuha:

kız maçda var milleti üstüme saldırcan şimdi :D ama gene rahat duramadım al sana o zaman :hih:

Sessiz o avatarı tesadüfen buldum bayıldım ,aklına ne geldi az özelde sölee doğruysa tmm dicem söz :p

kız maçda var milleti üstüme saldırcan şimdi :D ama gene rahat duramadım al sana o zaman :hih:

ne ka idepsizsin sen ya bide kafamısa vuruyor kücücük kanarya bozuntusu :hih:

havar dostlar havar yetişin kosun kosun toplarım bah herkesi etiketlim mi la :D:D:D:D:D:D:D

tüh bea iddada +7 gol bastık real ata ata 3 gol attı. gitti gene param. şu gs hiç bi zaman yüzümü güldürmedi benim :D

Geri