Günlük Bahane !

Konu sahibi son olarak 4460 gün önce görüldü
tüh bea iddada +7 gol bastık real ata ata 3 gol attı. gitti gene param. şu gs hiç bi zaman yüzümü güldürmedi benim :D

sendemi brütüs aip be bide panpam olcan la siz nasıl arkadassınız biri cincon der biri para kaybettim der biri avatar der koptum ben qece qece :zuha::zuha::zuha:

heLen üzülmeyin 3 golde iyi panpa :D mazallah 6 - 0 bitmedi o zaman gülmekten yerlere yatardım :)

@DoGu fazla konuşmayalım şimdi bizi cinconlular topa tutar :D geçmiş olsun de yeter

heLen üzülmeyin 3 golde iyi panpa :D mazallah 6 - 0 bitmedi o zaman gülmekten yerlere yatardım :)

lan dinime küfreden müslüman olsa salla dünyayı panpacım her defasında sizi yeniyoruz ya o bile ayrı keyf be haklısın üzülmeyer qerek yok sevincimi sizi yendiqimizde cıkarıcam mCx canım benim :)

ney yeniyonuzmu :D ne diyo bu Alla Allaaa :D bah sen neyse :zuha:

heLen ahahaa berabere kalıpta sabri yine 3 lü çektirmesin :D neyse tamam susuyorum melinna nın sayfasınıda pislettik :D hadi by

aman be su mac muhabbetinde qeriliyorum arkadas ben qidiyom ya sayfandan pis şikeci :D:D:D:D

483672_635813943111129_523811719_n.jpg

Yüreğin varsa karşılıksız da seversin... Beklentisiz... Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten...

Bir çiçek düşün, su ihtiyacını gidermediğin için, solmuş.

Kırıldım, soldum,
Sevme!

[YOUTUBE]OSNAWxxi_3M[/YOUTUBE]

Belalım.........

Sen suskunluğuna aldanma kimsenin;
Bil ki her şeyin bir zamanı var ..

Geri