Güne yüzerek başlamak

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sabah erken yüzmek gibisi yok ancak havalar serinlediği için gün içerisinde yüzmek zorunlu olabiliyor.

Soguk suda da yuzeriz np.
Daha genciz 38 yas ve uzerinde deiliz bisi olmaz

evet birinin derisini yüzerek.

Deniz suyu ılık oluyor ancak denizden çıktığın zaman sabah ayazı olursa biraz sıkıntı çünkü sonrasında yürüyüş de yaparsan doğrudan hasta oldun demektir.

Sıcaklar devam ettiği için gün içerisinde yüzüyorum ancak sabahlar artık ayaz olmaya başladı.

Aralık ayının sonu olsa da hava çok sıcak ve yüzmek için de uygun ancak deniz suyundan emin olamıyorum. Öğleden sonra test edeceğim.

Yazın yüzümü yıkamak icin her sabah yüzlerim

Aralık ayının sonu olsa da hava çok sıcak ve yüzmek için de uygun ancak deniz suyundan emin olamıyorum. Öğleden sonra test edeceğim.
Hava sıcak olsa da su soğuktu ve az da olsa esinti olunca hasta oluruz diye cesaret edemedik.

Deniz mevsimini açtık ancak sabahları yüzmek için biraz daha zaman var.

Sabah gözünü açar açmaz yüzmeye ve spora gidenlere hayranım… Ben yapamam ya.. Ayılmam 1-2 saatimi alıyor…

Beceren ve imkani olanlar icin cok güzel bir firsat.

antalya sabahlarında tekrardan yapmak istediğim eylem : P
Hangi plajı tercih ediyorsun?

Şehir içinde olursam Divan Talya plajı en rahatı geliyor çünkü yaz aylarında Konyaaltı ve Lara çok kalabalıklaşıyor.

Şehirden uzaklaşacak olursam da Olimpos plajı en sevdiğim yer ve gitmediysen tavsiye ederim.

Ahaha buldu konuyu

evet güne yüzerek başlamak harika daha da harika olan ne biliyor musunuz ben gün batımını yüzerek izlemeyi çok seviyorum
Van gölünde gün batımı muhteşem

Geri