Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ya polisimiz zaten hergün hiç nedensiz masum halkımızla uğraşıyor durduk yere gaz sıkıyor .Şu manzaraları görüpte hala nasıl polislere laf ediyorsunuz anlamıyorum.Benim bindiğim otobüsler yakılsın benim yürüdüğüm kaldırımlar kırılsın ve poliste izlesin öylemi .İktidarla ne alakası var demekki CHP başa gectiğindede onun adamları polis olacak öylemi.İktidar savaşınızı benim ülkeme zarar vererek değil sandıklarda gösterin !!!!

Zamanında assaymış o zaman arkadaşım yakalayınca assaymışlar apo yu neden asamadı ?

Kim asamadı?Kimden bahsediyorsun?Gece gündüzü bilmeyen Ecevit'ten mi?Konuşmayı bilmeyen Mesut Yılmaz'dan mı? Hırlamaktan başka bir şey bilmeyen Bahçeli'den mi?Kim?

Evet ya polisimiz zaten hergün hiç nedensiz masum halkımızla uğraşıyor durduk yere gaz sıkıyor .Şu manzaraları görüpte hala nasıl polislere laf ediyorsunuz anlamıyorum.Benim bindiğim otobüsler yakılsın benim yürüdüğüm kaldırımlar kırılsın ve poliste izlesin öylemi .İktidarla ne alakası var demekki CHP başa gectiğindede onun adamları polis olacak öylemi.İktidar savaşınızı benim ülkeme zarar vererek değil sandıklarda gösterin !!!!

İlk gösteriler başladığın gayet masumdu.Sonra ne oldu?Başbakanın emriyle polis resmen halka saldırdı.Bu olaylar neden büyüdü sanıyorsun?

Birileri bu milletin çoğunluğunu oluşturan kitleyi harakete geçirmeye çalışıyor ama eğer iş o noktaya gelirse bunları elimizden ne polis kurtara bilir nede asker. Sözde Ak parti Düşmanlığı yapıyorlar Ama Ak parti falan hikaye bunların zihniyeti Turgut Özal'a da aynı hakaretleri yapmışlardı Adnan Menderese de, Erbakan' a da.
BUNLARIN NE İNANCIMIZA SAYGISI VARDIR NE BAYRAĞIMIZA NEDE VATANIMIZA.

Birileri bu milletin çoğunluğunu oluşturan kitleyi harakete geçirmeye çalışıyor ama eğer iş o noktaya gelirse bunları elimizden ne polis kurtara bilir nede asker. Sözde Ak parti Düşmanlığı yapıyorlar Ama Ak parti falan hikaye bunların zihniyeti Turgut Özal'a da aynı hakaretleri yapmışlardı Adnan Menderese de, Erbakan' a da.
BUNLARIN NE İNANCIMIZA SAYGISI VARDIR NE BAYRAĞIMIZA NEDE VATANIMIZA.

Sizinkiler hareket edemez.Çobanınız Kuzey Afrika'ya gitti.Siz onsuz bir adım bile atamazsınız.Ayrıca çıksanız ne olacak?Size oy verdiğin halde herkese ben vermedim diyen bir ton insan var :)

İlk gösteriler başladığın gayet masumdu.Sonra ne oldu?Başbakanın emriyle polis resmen halka saldırdı.Bu olaylar neden büyüdü sanıyorsun?

Neden büyüdü biliyormusunuz eyleme polisler tam üç gün karışmadılar çünkü parkın dışına taşmamıştı fırsatcılar henüz karışmamıştı bu yüzden büyüdü kusura bakmayında bu ülkede çok eylemler yapıldı Türkiye`nin ve Türk polisinin gördüğü ilk eylem değil bu yeter ki amacının dışına taşmasın.Nasıl bir zihniyet ya siznki ben anlamadım Ülkemizi şu halde savaştan çıkmış gibi görmek çokmu güzel manzara arkadaşım.Eyleme öncülük edip başlatan sanatcılar sözüm ona sanatcılarrr isteseler Başbakana kadar cıkabilirlerdi .Amaç başka hala anlamıyorsunuz herhalde.Bu amacları sandıkların başında oylarla gösterin.

Valla ben bu adamdan memnunum belediyecilik anlayışları süper. Türkiye'nin nerden baksan her tarafı duble yol oluyor. Ulaşımlarda sıkıntı çekmiyorum. Belediyecilik anlayışları süper. Bunlarda bana yeter. Kim kimi öldürüyorsa öldürsün saçma bir siyaset uğruna. Gülerim hemde kahkaha atarım. Hak arıyorsanız hukuk devletiyiz idari mahkemeleri başvurabilirsiniz veya sizde gidin parti açın savaşın. Boşa eylem yapmayın tv ye bakıp kendinizi güldürürsünüz bana .

BAKIN BİR TANE BİLE POLİS GÖZÜKMÜYOR ÇÜNKÜ GerCEK VATAN SEVER OTOBÜS YAKMAZ ESNAFA ZARAR VERMEZ ..

Mavi Marmara saldırısının yıl dönümünde Mavi Marmara gemisinde bir anma ve İstanbul’da büyük bir yürüyüş yapıldı. Fatih Camiinde başlayan yürüyüşe Yaklaşık olarak 60 bin kişi katıldı. Yürüyüş Edirnekapı Şehitliği'nde sona erdi

VE HİÇ BİR OLAY OLMADI

Senin seviyene de inerim rahat ol.

"Bizim çobanımız afrikaya gitti eyvallah.."
Sizin şerefiniz nereye gitti ulan ?
Bizi koyun sürüsü olarak adlandırıyorsun peki, o zaman bende sizi it sürü olarak adlandırıyorum.Sadece havlıyorsunuz çünki.

Varmı başka kaşınan bölgen oraya da girer çıkarım sorun yok.

Sıkıya gelince kişisel hakaretlere başlıyorsunuz hemen :) Senin seviyen sıfırın altında.Benim altlarda işim olmaz genç.Takıl kafana göre:)

Neden büyüdü biliyormusunuz eyleme polisler tam üç gün karışmadılar çünkü parkın dışına taşmamıştı fırsatcılar henüz karışmamıştı bu yüzden büyüdü kusura bakmayında bu ülkede çok eylemler yapıldı Türkiye`nin ve Türk polisinin gördüğü ilk eylem değil bu yeter ki amacının dışına taşmasın.Nasıl bir zihniyet ya siznki ben anlamadım Ülkemizi şu halde savaştan çıkmış gibi görmek çokmu güzel manzara arkadaşım.Eyleme öncülük edip başlatan sanatcılar sözüm ona sanatcılarrr isteseler Başbakana kadar cıkabilirlerdi .Amaç başka hala anlamıyorsunuz herhalde.Bu amacları sandıkların başında oylarla gösterin.

Polis misiniz yoksa polis yakını mı?Ya da tvde bir şey göstermedikleri için olaylardan haberiniz yok.Sizin gösterdiğiniz resimler 2 günlük.Öncesi var bunun.İnsanlar parkta eylem yaparlarken,parka iş makinelerini sokmak için biber gazıyla saldıranlar başkaları herhalde.Hem dindar kesimdensiniz hem de İslamiyet'in günah kabul ettiğini yalana dolana başvuruyorsunuz.Yapmayın lütfen :)

Valla ben bu adamdan memnunum belediyecilik anlayışları süper. Türkiye'nin nerden baksan her tarafı duble yol oluyor. Ulaşımlarda sıkıntı çekmiyorum. Belediyecilik anlayışları süper. Bunlarda bana yeter. Kim kimi öldürüyorsa öldürsün saçma bir siyaset uğruna. Gülerim hemde kahkaha atarım. Hak arıyorsanız hukuk devletiyiz idari mahkemeleri başvurabilirsiniz veya sizde gidin parti açın savaşın. Boşa eylem yapmayın tv ye bakıp kendinizi güldürürsünüz bana .

Senin işler tıkırında.Belli zaten:) Yoksa şimdiye kadar inmiştin Taksim'e :)

AtAßeY şükretmeyi bilirsek azla yetinmeyi bilirsek herkezde tıkırında olur merak etme :)

Hem dindar kesimdensiniz hem de İslamiyet'in günah kabul ettiğini yalana dolana başvuruyorsunuz.Yapmayın lütfen Din ayrımı yapan şu forumda bile iktidar savaşı yapan sizlrsiniz Ben burada dinimi konuşmuyorum yada islamiyeti ben insanlığımı konuşturuyorummm.Ülkemin gördüğü zararı hala anlamıyomusunuz herhalde.Utanıyorum bazen şu yorumları gördükçe başka bir ülkedemi yaşıyorum ben acaba diye.Neymiş be bu din düşmanlığı.Allaha inan kişiden zarar gelmez korkmayın rahat olun.

Hem dindar kesimdensiniz hem de İslamiyet'in günah kabul ettiğini yalana dolana başvuruyorsunuz.Yapmayın lütfen Din ayrımı yapan şu forumda bile iktidar savaşı yapan sizlrsiniz Ben burada dinimi konuşmuyorum yada islamiyeti ben insanlığımı konuşturuyorummm.Ülkemin gördüğü zararı hala anlamıyomusunuz herhalde.Utanıyorum bazen şu yorumları gördükçe başka bir ülkedemi yaşıyorum ben acaba diye.Neymiş be bu din düşmanlığı.Allaha inan kişiden zarar gelmez korkmayın rahat olun.

Din düşmanı değilim.Daha önceki yorumlarınızdan dolayı o kesimden olduğunuzu söyledim.Ülkemiz zarar görüyor doğru.Ama bu hükümet daha çok zarar veriyor.Hangi zarar daha büyük?

Neydi daha önceki yorumlarım alkol yasağı ve Fazıl Say evet Elhamdülillah müslümanım böylede öleceğim.

Hükümetin verdiği zarar ne neee Ülkemi yakıp yıkanları engellemeye çalışmakmııı Alkol düzenlemesi getirmesimiii benim dinime hakaret eden Fazıl sayı yargılamasımıııı neee !!!!!!!

Neydi daha önceki yorumlarım alkol yasağı ve Fazıl Say evet Elhamdülillah müslümanım böylede öleceğim.

Benim zaten İslamiyet'e bir lafım yok.En mükemmel din.Benim sorunum bu dini kullanarak insanları sömürenlerle,işine göre yorumlayanlarla.Her neyse kimsenin fikrinden vazgeçmeyeceğine göre,bu kadarı yeterli.Kırdığım varsa da özür dileyerek,gidiyorum :)

Çağdaşlık ve Medeniyet: İÇKİ ŞİŞELERİNDE,Uyuşturucuda,Kılık kıyafetle olmaz...Bilimde,Teknolojide,Kültürde,Eğitimde olur...
Alkol özgürlük çağdaşlıksa, en gerici ülkeleri açıklıyoruz!
NOT: ALKOL YASAĞI OLAN ÜLKELER BUNLARLA SINIRLI DEĞİL !
...Tabiki HERKES YAŞAM TAZRINDA ÖZGÜRDÜR...
...Ama içki yüzünden yıkılan yuvaları,Şiddet gören çocukları,Trafik kazalarını,Mahvolan hayatları unutmayalım...
NOT:TÜRKİYEDE İÇKİ YASAKLANMIYOR AVRUPA ÜLKELERİ GİBİ,SADECE BAZI SINIRLAMALAR GETİRİLİYOR...

Bu ülkede işsizlik falan yokkk çalışmak isteyene.Sadece kaanatsizlik var tembellik var verilen ücreti az bulmak var evde yatmaya razı kesinlikle işsizlik olduğuna katılmıyorum kim ne derse desin....

Bu ülkede işsizlik falan yokkk çalışmak isteyene.Sadece kaanatsizlik var tembellik var verilen ücreti az bulmak var evde yatmaya razı kesinlikle işsizlik olduğuna katılmıyorum kim ne derse desin....

öyle ya i$sizlik yok niye olsunki ciftci diye bir meslek var calI$sada parasInI alamayan , fIndIk topla bir aydan fazla hI$IrIn cIksIn sonra kalk fIndIgIn kilosu 5 tl ancak olsun . al sana i$sizlik!

arkadaşım yazılarınızı sadece okuyorum ama kusura bakma bu konuda yanlış düşünüyosun nasıl işsizlik yok? çalıştıgım yerde kaç kişi iş arayışı için no.vs bilgilerini bırakıyor ve bir umut geri gidiyor biliyormusun,evde yatmak için babamızın cebinin kabarık olması lazım kaldiki o cebteki parayı belli bir yaşa gelip gözü kapalı yiyebiliyorsak buda bizim kendimiz için bişey yapma isteğimizin olmadığını gösterir.bu ükede işsizlik çok evet hemde çok ama iş bulmak için gereken kriterde çalışan almak yerine göze dolgun kriterde çalışan almaktan yana çoğu işyeri:)

neyse tartışmak için değil sadece gördüğüm ve şahit olduğum bir durum olduğum için bu konuda yorum yaptım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri