Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_mns0uet7X61rc9b5io1_1280.jpg

Senin cahilliğin belli

Olayı yaşamadığın için konuşuyorsun kimsin sen ? Sıradan birisn karşımda başka hiç bir şey değilsin... Hakim savcı, avukatsında ben mi bilmiyorum ?

Sizin gibiler dediğine plastik mermi sıktılar.

Ayrıca söylüyeyim biz orada gösteride değildik, Maslaktan beşiktaşta toplantı yapmıştık kalktığımız sırada polis cafeye gaz bombası attı... Tam giderken polis müdahalesi başladı, otobüs, minübüs,metrobüs, taksi ambulans ya ambulans sokmadı polis beşiktaşa haberin var mı senin ? çıkamadık beşiktaştan dışarı gazdan boğulduk yanımızda maske yoktu sağdan soldan maske aldık. Barborasa çıkarken polisin attığı plastik mermi arkadaşımın kafasına geldi... Ne yapabilirsin bu durumda ? Benim ne günahım var bizim ne suçumuz var. Biz ne yaptık çalışmak suç mu ? Arkadaş vuruldukdan sonra ne yapacağımı şaşırdım ben, ambulans dedik, polis sokmuyor dediler. Arabalar yok zaten ortada, beşiktaş camisine taşıdık 4 kişi camide az doktor az ilaç vardı. O anları sen bilemezsin sen 2 saat yolda kaldın ben 35 dk ömrüm gitti, madem polis hepimize aynı muameleyi yapıyor. Bende o zaman polisin yanında olmam, arkadaşıma onu yaptıkları için kinim hiç bitmiyor.. Bizi Evlere aldılar, tanımadığımız insanlar almasalar ölüyorduk.

Bu kadar olayı yaşayan birisine hassasiyetini gözetmeden benide içine katıp sallandırmalı dersen ben sana her şeyi derim.

Not : Reklama gerek yok, yaşananları detaylı anlattım fakat sonra editledim hiç gerek yok bu kadarını bil yeter...
Diğer sayfada videolar her şeyi anlatıyor. Editledim ki acıtasyon yapıyor demesinler,

Ben gaddar insanlardan bahsederken kendi kendine üstüne alınmakta neyin nesi?

Bak ne demişim? okumakla anlamak arasındaki fark işte bu yüzden var.
Kişiliğe saygısızlık yapmak istemem aynı şekilde yapılmasınıda istemem.
Karşındakine saygı göstermek hakaret etmemek için illa hakim savcı mı olmak gerekiyor arkadaşım?
Bence sen onu bunu bırakta bu zihniyetini düzelt..
Her neyse gereksiz polemiğe girmeninde bi manası yok. Sen onlardan(pravakatör,niyetine kulp bulup bölücülük yapmak isteyen kışkırtıcılardan) değilsen üstüne alınmanında manası yoktu..
Hayırlı akşamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri