Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DSC_0328.JPG

Cennet vatani cehenneme cevirdiniz.

İYİ ÇEK! Doğayı ÇOK seviyormuşum gibi çıksın!

Burada laflar sözler sadece ağaç eylemi yapan insan gibi insanlara değil bu eylem altında iktidara ve milletin malına canına kastdeden hainlere.Polis bunlara böyle insan demeye dilim varmıyor vatan hainlerine karşı koymasında kimlere koysun.

Hani sen polise saldırıyorsun ya 2 ağaç için, gidip taş sopa atıyorsun ya vatan hainleri gibi hani Atatürk 2 ağaç için konağın yerini değiştirmiş ya hani sen Atatürkçüsün ya keşke ATATÜRKÜMÜZ sağ olsaydı da 1 askeri için Menemen'i yakan, bu polisler için seni ne yapardı bi düşün...!

REZİL !!!

Bugün vatan için ne yaptın TC ?
Otobüsleri taşladım, polisi taşladım...Ağaçları söktüm, çiçekleri kopardım... Esnafın camlarını kırdım, otobüs duraklarını söktüm...Polise taş atıp kafasını kırdım, otobüs şoförlerini dövdüm...
İtfaiye, ambulans, polis arabalarını yaktım... Konteynerları, binaları ateşe verdim, bankamatikleri soydum!...
Camiyi talan ettim, camide biraları içtim içine de ettim...
AFERİN, SEN TAM BİR ÇEVRE DOSTU, VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT ÇIKTIN!...

Burası Adana.. Demek ki taş atmayınca gaz yemiyormuşsun. Demokratik tepki gösteren gerçek çevrecilere selam olsun

Burası Adana.. Demek ki taş atmayınca gaz yemiyormuşsun. Demokratik tepki gösteren gerçek çevrecilere selam olsun

Çok teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi duyarlı olabilse elini vicdanına koyup da davranabilse. Gerçek Türk gibi, insan gibi düşünebilse. ;)

Yazacak söz bulamıyorum..!

Bu hareket senin ailenden bir polise yapılsa farzet abin dayın amcan baban polis gene bu kadar rahat konuşabilirmiydiniz? ONLARDA İNSAN !!!!!!!!

Bazılarımız 60 küsür saattir görevde , Bazılarımız ise sabah 6 dan beri , şanslılarımız ise en azından 4-5 sattir görevde.

@oyunagelmeTürkiyem Polisine sahip çık.!!!!

Sanırım bu otobüs de ''eylemcilere'' biber gazı sıkmış.! Yoksa devletin otobüsünü neden kullanılamaz hale getirsinler.!!!
@oyunagelmeTürkiyem

Polis bizim polisimiz değilki.Akp ve Nur cemaatinin kadrolaştırdığı şahıslar Türkiye Cumhuriyetine ve onun halkına sahip çıkamaz.Kimin nasıl bu teşkilata girdiğini,nasıl yükseldiğini herkes biliyor.
Miting yapanlar istese de kazanamaz.Çünkü bütün kamu kurumlarında kadrolaşmış bir hükümet var.

Polis bizim polisimiz değilki.Akp ve Nur cemaatinin kadrolaştırdığı şahıslar Türkiye Cumhuriyetine ve onun halkına sahip çıkamaz.Kimin nasıl bu teşkilata girdiğini,nasıl yükseldiğini herkes biliyor.
Miting yapanlar istese de kazanamaz.Çünkü bütün kamu kurumlarında kadrolaşmış bir hükümet var.

Abi bu nasıl birşeydir nasıl bir ırkçılıktır ya :) Diyecek kelime bile bulamıyorum. Nasıl bir önyargıdır bu. :) Vallahi diyecek bir cevap bulamıyorum tebrik ederim başarıların devamını dilerim . Türkiyede yüzde 51 oy cogunluğuyla tek parti Nasıl diyebiliyorsun bunları sen. Türkiyenin yarısı sizden değilmi ? Veya siz kimsiniz ?

Abi bu nasıl birşeydir nasıl bir ırkçılıktır ya :) Diyecek kelime bile bulamıyorum. Nasıl bir önyargıdır bu. :) Vallahi diyecek bir cevap bulamıyorum tebrik ederim başarıların devamını dilerim .

Ön yargı falan değil bu.Yaptığım araştırmalardan,gördüğüm olaylardan dolayı bu şekilde konuşuyorum.Bu bir hazırlıktı.1985'ten beri emniyete sızma olayı vardı.Ve gayet başarılı olundu.İşte o polis Apo bayrağı açanları izlerken,kendi halkına eziyet ediyor,işkence ediyor.

Ön yargı falan değil bu.Yaptığım araştırmalardan,gördüğüm olaylardan dolayı bu şekilde konuşuyorum.Bu bir hazırlıktı.1985'ten beri emniyete sızma olayı vardı.Ve gayet başarılı olundu.İşte o polis Apo bayrağı açanları izlerken,kendi halkına eziyet ediyor,işkence ediyor.

Zamanında assaymış o zaman arkadaşım yakalayınca assaymışlar apo yu neden asamadılar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri