Gezi Parkı Taksim görüntüleri - gezi parkı taksim eylemi

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle ya i$sizlik yok niye olsunki ciftci diye bir meslek var calI$sada parasInI alamayan , fIndIk topla bir aydan fazla hI$IrIn cIksIn sonra kalk fIndIgIn kilosu 5 tl ancak olsun . al sana i$sizlik!

Öyle bir örnek verdin ki kara kara düşünürler şimdi bunu bakış açımız okadar farklı ki arkadaşlarla yanıtın yerini bulacağını umma hiç :) açın fox'u izleyin laf anlatmak imkansız . Koltuk değneği ile gezen bir insana bile güç uygulanıyosa yemişim hükümetini polisini versinler ellerindeki jop u gazı herşeyi vatandaşlar aynını yapsın bakalım kaç dakika dayanabilecekler aaa pardon bunun adı adalet ;)

Kadına şiddete hayır diye yırtınan insanlar şuan "yaşasın polisler yaşasın hükümet vurun kırın hakediyolar" diye yırtınıyor :) ama ağızlarında tek şey "ülkeme zarar veriyolaarrr" isyanı bugüne kadar bu ülke hiiç zarar görmemiş gibi ( gıdı gıdı gıdı ) neyin tezatlığı neyin kafası bu acaba .

Bu konu altında DİN. DİL, IRK ve SİYASİ PARTİ ile alakalı söylemler ve tartışmalar görmek istemiyorum.
Herkesin görüşü herkesin düşüncesi kendine, birbirinize hakaret ederek ya da düşüncesine yorum yapıp haksızsın-haklısın diyerek bir yere varamazsınız.
Herkesin görüşüne saygı duyalım lütfen.
Konunun adı 'Gezi parkı Taksim görüntüleri-Gezi parkı Taksim eylemi' bunu dikkate alıp yorum yaparsanız sevinirim.
Bilginize.

Arkadaşlar sizin derdiniz polisle mi yoksa bu olay yüzünden mi şikayetçisiniz önce onu bir öğreneyim sabahtan beri aynı şeyi tartışıyorsunuz yorulmadınız valla

419137_10151596625569191_2125575115_n.jpg

Boş konuşmuyorum etrafımda o kadar çok işsiz var ki yakın çevremde sırf asgari ücret diye çalışmayanlar var iş beğenmeyenler var mesleğini yapmak için iş bekleyenlerden bahsetmiyorum.Ve bu kişiler aza kanaat etmedikleri için çalışmıyorlar ama etraftan gelen sadakaları yiyerek kahve köşelerinde oturuyorlar.

İşsizlik var diyenlere sesleniyorum.

Sen kendini geliştirme, yetiştirme, okuma, öğrenme, çaba gösterme otur evinde köz köz. Ondan sonra vay efendim işsizim. İyide dostum sen hangi meslek erbabısın ? Ne yaparsın neyden anlarsın. İnsanlar simit satıyor, hamallık yapıyor, başkalarının evlerini temizliyor, çocuk bakıcılığı yapıyor, daha buna örnek bintane meslek sayim "hayır ben yapmam" diyebileceğin. ;) O yüzden siz rahatınızı bozmayın işsisizim ben deyip durun bu bile bir iş size göre amaç karıştırmak ya ortalığı aynen böyle devam :) İşsiz değilsin istikrarsızsın.

İşte o sadaka deyip iş beğenmeyenler değil en fazla gündelik iş için bile sabahın köründe gelip var mı? diye soran işsizler var çevremde.Onlar gerçekten aç kaldı mı ki acaba.yada faturasını yetiştiremeyip elektriksiz,susuz kaldımı.?.çok ciddiyim bunları çok sıklıkta görüyorum..ve yardımcı olmayıncada kimsenin gidişlerini görmesini istemem.

Bu konu altında DİN. DİL, IRK ve SİYASİ PARTİ ile alakalı söylemler ve tartışmalar görmek istemiyorum.
Herkesin görüşü herkesin düşüncesi kendine, birbirinize hakaret ederek ya da düşüncesine yorum yapıp haksızsın-haklısın diyerek bir yere varamazsınız.
Herkesin görüşüne saygı duyalım lütfen.
Konunun adı 'Gezi parkı Taksim görüntüleri-Gezi parkı Taksim eylemi' bunu dikkate alıp yorum yaparsanız sevinirim.
Bilginize.
Dikkate alırsanız sevinirim arkadaşlar.
Lütfen haberle alakasız yorumlar yapıyorsunuz, haberin içeriğine uygun mesajlar yazarsanız sevinirim.

Daha önce tartışmadan dolayı mesajları silinen arkadaşları bizzat uyarmak istemiyorum. Mesajları silinen arkadaşlar aynı tutumlarına devam ederlerse forum üzerinde cezaya tabi tutulması zorunda kalınacaktır. Lütfen bu konuda hassas olup ikili tartışma yapıp ortamı germeyin.

Polis totosuna güvense çıkarsa o kaskını, bıraksa jopunu, Yiyor mu ? Gaz bombası atmadan karşımıza çıkabilir mi bakalım onlarda o yürek ne gezer ? Sallandırmak ha !! Asıl sizi sallandırmak lazım. Neler oldunu bilmiyorsunuz boş boş konuşuyorsunuz. Devletin polisi yürekli olsa, bileğine güvenerek gelirdi... Camileri basıyorlar be camileri, camilere gaz bombası atıyorlar.

Dinsiz imansız bunların yaptığı camileri basıp yaralıları alıyorlar. İmamları darp ediyorlar. Hangi devirde yaşıyorsun sen Sallandırmakmış, polis yıldızda ağaçları bizzat yakıyor. Videoları düşer nete görürsün, sivil polisler halkın arasında halkı yönlendiriyor şuralara saldırın diye neyin kafası bu Paylaşılanları gör bak anlarsın

Sen önce kiminle konuştuğuna dikkat et. Ben genel olarak konuşuyorum sen gelmiş bana hakaret ediyosun..
Herkes fikrini söylemekte özgürdür. Ben sizin gibiler yüzünden akşamın 10 unda minibüsümün kesilmesini istedimmi?
Bak bunuda ben yaşadım. Önce bi otur düşün sen. Kimse başkasının fikri yüzünden korku yaşamak zorunda değil. Ben gaddar insanlardan bahsederken kendi kendine üstüne alınmakta neyin nesi? Önce bi anlamayı öğren arkadaşım. Bidaha söylüyorum yukarıda yazdığın cümleyide cahilliğine veriyorum .

Bizim annemiz başı örtülü diye yemin törenlerine acil hasta olsa askeri hastanelere alınmadı. Kamuda çalışamadı. Gizli gizli namaz kıldık, ya işten kovulduk ya dışlandık. İbadet yapmak istedik gerici diye mimlendik. Çocuğumuz okulda namaz kıldı, fuhuş yapanı bu kadar hor görmemişlerdi. Devlet bir dönemler resmen ikinci sınıf muamelesi yaptı, subay olamadık polisliğe alınmadık. Sinema ve dizilerde bile başı örtülüler hizmetçi rolünden çıkamadı. Tıp okulu 1, leri törene alınmadı, kep giydirilmedi sustuk...Ama taksim gençliğine yaraşırdı devlet yönetmek, haşa ne haddimize !!! Yıllarca hor görüldük,dışlandık ama hic bir zaman polise molotof ve havai fişek fırlatmadık. Polis aracını ters çevirmedik . Devlete millete asi olmadık. Elimize tencere alıp sokaklara dökülmedik. Bizi ezen hükümetlere sokağa dökülüp değil , oylarla cvp verdik.Nerdeydiniz o zaman neden yürümediniz neden eylem yapmadınız size ikinci sınıf insan muamelesi bile yapılmazken neyin kavgasındasınız? Sorun ağaç meselesinden cıktı iktidar kavgasına dönüştü oyuna gelmeyin....

İşin içine cinayet de girdi.Ama hala hükümetten olayı bitirecek hamle gelmedi.Yazık...

Dün akşam valilik polisi geri çekti diyordu haber yalan mı oldu :)

valla bilmiyorum arkadaş dedi taksimde akşam vakti bir tane polis görememişler

Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir.... Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri