Gelin görümce kardeş gibi olabilir mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bir evin bir oğlunu alacağım sjskd

• Alkış
Tepkiler: W
Gayet iyi anlaşıyoruz ancak yine de belli bir mesafeyi koruyorum çünkü abimle sorun yaşarsa mecbur kalmadıkça dahil olmak istemeyeceğim gibi taraf olmak da istemem.

mesajlara bakınca kadınlar hep pozitif şeyler söylemiş, erkekler aslaa aslaaaa nidalarıyla .p

şu hayatta bir görümce olmayı bir de hala olmayı çok isterdim, daha sinir bozucu olma özellikleri taşıdığından ve ikisini de olamıyorum… haliyle ben sinir bozucu olamıyorsam görümcem de sinir bozucu olmamalı, sevgi dolu olmalıyız birbirimize… evlerine gittiğimde abisinden/kardeşinden önce bana koşmalı ve sarılmalı. çay ikram ederken büyüklerden sonra hemen bana vermeli. aşık olduğunda ilk bana anlatmalı… tabii ki kardeş olacağız… birleşeceğiz ve barışacağız…

Görümce olarak yasca büyügüm gelinimizden.
Istiklal marsi ve kapanis.

görümce tam anadolu'nun ücra köşelerinde havaların ısınmasıyla birlikte görülen kanatlı böcük türü gibi değil mi ya? görümce böceği... ağza oturuyo. anladığım kadarıyla gelin büyük görümce küçük olunca pek problem olmuyor ama senaryo tersine döndüğü zaman sorun çıkabiliyor. halalarımla annemin ilişkisini düşünüyorum, aradan geçen 35 yıldan sonra hepsi birbiriyle anlaşıyor artık ama daha eskileri düşündüğüm zaman, kendinden küçük olan görümceleriyle daha iyilerdi sanki.

kadınlar "görümce yine iyi, asıl problem elti" diyor da, erkekler için tam tersi gibi. yani çoğu erkek kayınçolardansa bacanakları tercih eder.

görümce tam anadolu'nun ücra köşelerinde havaların ısınmasıyla birlikte görülen kanatlı böcük türü gibi değil mi ya? görümce böceği... ağza oturuyo. anladığım kadarıyla gelin büyük görümce küçük olunca pek problem olmuyor ama senaryo tersine döndüğü zaman sorun çıkabiliyor. halalarımla annemin ilişkisini düşünüyorum, aradan geçen 35 yıldan sonra hepsi birbiriyle anlaşıyor artık ama daha eskileri düşündüğüm zaman, kendinden küçük olan görümceleriyle daha iyilerdi sanki.

kadınlar "görümce yine iyi, asıl problem elti" diyor da, erkekler için tam tersi gibi. yani çoğu erkek kayınçolardansa bacanakları tercih eder.
bacanağın var mı rasko:=)

Geri