W
Elmas Üye
Gelin gorumce biz iyiz. Asil problem elti....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende 6 tane elti var, hicbiriyle kafam uyusmuyor. Bir araya gelip kahve icemiyoruz.bir evin bir oğlunu alacağım sjskd
Peki diğerleri birbirleri ile kahve içiyor mu?Bende 6 tane elti var, hicbiriyle kafam uyusmuyor. Bir araya gelip kahve icemiyoruz.
Iciyor, bir ben sikintiyim galiba...Peki diğerleri birbirleri ile kahve içiyor mu?![]()
o 6'lı masada senin ne muhabbetin dönüyordur, öyle böyle değil.Iciyor, bir ben sikintiyim galiba...
Bi tanesi ile iyi anlaşmaya uğraş da bari neler dönüyor öğrenirsinIciyor, bir ben sikintiyim galiba...
Valla oyle :do 6'lı masada senin ne muhabbetin dönüyordur, öyle böyle değil.
kadınlar her zamanki gibi saf diil.mesajlara bakınca kadınlar hep pozitif şeyler söylemiş, erkekler aslaa aslaaaa nidalarıyla .p
bacanağın var mı rasko:=)görümce tam anadolu'nun ücra köşelerinde havaların ısınmasıyla birlikte görülen kanatlı böcük türü gibi değil mi ya? görümce böceği... ağza oturuyo. anladığım kadarıyla gelin büyük görümce küçük olunca pek problem olmuyor ama senaryo tersine döndüğü zaman sorun çıkabiliyor. halalarımla annemin ilişkisini düşünüyorum, aradan geçen 35 yıldan sonra hepsi birbiriyle anlaşıyor artık ama daha eskileri düşündüğüm zaman, kendinden küçük olan görümceleriyle daha iyilerdi sanki.
kadınlar "görümce yine iyi, asıl problem elti" diyor da, erkekler için tam tersi gibi. yani çoğu erkek kayınçolardansa bacanakları tercih eder.