Gelin görümce kardeş gibi olabilir mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
abimin eşine çok kıymet veririm. en iyi arkadaşlarımdan biri oldu, iyi ki bulmuşlar birbirilerini. iyi ki böyle biri ailemize dahil olmuş. derdimle dertlendi, başarılarımda yanımda oldu, mutluluğuma ortak oldu. keza ben de öyle. benim zaten dünya güzeli bir ablam vardı. ama abimin eşi de kız kardeşim sayılır. ortancamız diyebilirim o halde.

Kadının olduğu yerde başka kadın olabilir mi? Kadın gibi olabilir mi? Ne kadar oldursan da gün sonunda olamaz

Abimin eşi, canım yengem. 10 senedir ailemizde. Gerçekten çok seviyorum kendisini, kendi evim gibi rahat hissettirir; kız kardeşi gibi bakar bana. Hatta çoğu zaman da kıyamaz. Allah bin kere ondan razı olsun, biz ondan razıyız. Kendi ablam da var ama o da benim 2. ablam.

Araları iyi olsun isterim ama her gün beş çayında buluşmalarını istemem, denge önemli aile ilişkilerinde ve bu tüm aileyi kapsayacak şekilde olmalı.
Çok mucuk mucuk istemem açıkçası.

Umarım görümcem olmaz…

(içimden geçen ses bu)

• Hımm
Tepkiler: Kim
tek çocuk yetişmiş hatta mümkünse annesi babası da olmayan (yetim)bir bey olmalı :D

Bir görümce olarak sunu diyebilirm ki yengem gercekten ablam gibidir. Bi cok zorlugu beraber atlatmisizdir ayni zamanda cok keyifli günlerimiz olmustur. Tabii bu soruyu yengeme "görümcenle nasilsin" diye sormak lazim bir de :d

Oluyo. Ama 20 yıl sonra.

Geri