nedebenmecnun
Gümüş Üye
bi arkadaşım çok seviyor gelinlerini. hatta erkek kardeşinden daha çok seviyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerelerdesin sen ya aklıma şu mesajın geliyor hep seni gördüğümde yanlış hatırlamıyorsam konunun adı şeydi '' Hangi ünlüye benzetiliyorsun'' gibi sende şey yazmıştın beni Miranda Kerr e benzetiyorlar ... o yorumunu asla unutamıyorum nasılsın iyimisin qweweYetişmeye ve benimsemeye vuruyorum ben kardeş gibi tutunmayı.. Yoksam yılan gülücükler beni senelerdir mutlu etmedi halende mutlu etmiyir..
Şükür diyelim Klaus sen nasılsın..Benimse aklıma elinde piposu ve şemsiyeli kokteyl yudumlayan havuz başında biri geliyür.nerelerdesin sen ya aklıma şu mesajın geliyor hep seni gördüğümde yanlış hatırlamıyorsam konunun adı şeydi '' Hangi ünlüye benzetiliyorsun'' gibi sende şey yazmıştın beni Miranda Kerr e benzetiyorlar ... o yorumunu asla unutamıyorum nasılsın iyimisin qwewe
Hahahah yok beeee nerde bizde o lùks .pŞükür diyelim Klaus sen nasılsın..Benimse aklıma elinde piposu ve şemsiyeli kokteyl yudumlayan havuz başında biri geliyür.
Pandemi banada vurdu kırdı geçirdi. Çok feragat verince omzum yakında kambur olacak hahaha. Aile hayatıma dair inanılmaz bir yoğunluğum var fazlaca gelmek istiyorum ama afedersin totomu koyacak zamanı kendime lüküs sayıyorum. Tabi Allah’ım gerisinden de koymasın. Halime halimize şükür.Hahahah yok beeee nerde bizde o lùks .p
Bu arada gercekten miranda ker'e benziosan ve senle samimi olamadiysak yaziklar olsun bize
Sakasi bir yana ben iyiyim tesekkur ederim arada gel be sen eskiden hep online olurdun simdi hic gòrùnmùosunnnn yapma bunuu lùtfen
Lùtfen zaman yarat morsalkim, 5 dakkacikta olsa gel hergun bul bir yolunu....Pandemi banada vurdu kırdı geçirdi. Çok feragat verince omzum yakında kambur olacak hahaha. Aile hayatıma dair inanılmaz bir yoğunluğum var fazlaca gelmek istiyorum ama afedersin totomu koyacak zamanı kendime lüküs sayıyorum. Tabi Allah’ım gerisinden de koymasın. Halime halimize şükür.
seninki başka bir şey şekerim… o size gelin gelmiş gibi değil de sen onlara görümce gitmiş gibisin… yatıp kalkıp sana dua etmeliler. benim yorumum 2. sayfada yer alıyor, aynı düşüncem devam ediyor…biz öyleyiz.