Aze
Altın Üye
ben de ona takıldım.... ayşe diye bizi mi kandırdın doğru söyle suzan suzi.......Bana kim yazdı bu dileği ya
Suzan kim bi de :s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de ona takıldım.... ayşe diye bizi mi kandırdın doğru söyle suzan suzi.......Bana kim yazdı bu dileği ya
Suzan kim bi de :s
He fakeyim kfkfkfkben de ona takıldım.... ayşe diye bizi mi kandırdın doğru söyle suzan suzi.......
Bu sene ben ilgilendim. Şablonu beğenmemiş olabilirsin, tek tek paylaşılmasının daha eğlenceli olacağını söyleyebilirsin, paylaşımda bazı dilekler sehven bölünmüş bunu eleştirebilirsin tüm bunlara saygı duyarım. Katılmam ama fikirdir der saygı duyarım. Nitekim ben de senin katılmayacağın bir fikir olan toplu paylaşmayı uygun gördüm.baştan savma yapmayacak,ilgili biri devralırsa iyi olur.
Kimseye dilemedim ama sana mutlu ve FB şampiyonlu yıllar canım LeftyYeni yılda, düşüncesinde ve kalbinde 'iyilik' olan herkese tüm güzellikleri diliyorum.![]()

Senin de her şey gönlünce olsun.Kimseye dilemedim ama sana mutlu ve FB şampiyonlu yıllar canım Lefty![]()
Bu sene ben ilgilendim. Şablonu beğenmemiş olabilirsin, tek tek paylaşılmasının daha eğlenceli olacağını söyleyebilirsin, paylaşımda bazı dilekler sehven bölünmüş bunu eleştirebilirsin tüm bunlara saygı duyarım. Katılmam ama fikirdir der saygı duyarım. Nitekim ben de senin katılmayacağın bir fikir olan toplu paylaşmayı uygun gördüm.
Ama baştan savma ve ilgisiz dersen orda art niyet ve kötülük ararım. Art niyetli ve kötücülsün. Kolay olan tek tek yayımlamaktı. Gelen dm leri al, tek tek 15-20 dakikada bir tanesini copy/paste yap. Uğraşma, basit, kolay, sıradan. Ama dün akşam tek tek gelen tüm dilekleri üye üye ayırıp, her üye başlığının altında maddelere bölüp, aynı dilekleri alt alta almamak ile uğraşıp, italikleri, karartmaları, etiketleri tek tek ayarlamak saatleri alıyor. Ve bu özensizlik, baştan savmalık değil. Özen ve emeğin ürünüdür. Bu art niyet ve kötücüllüğünün altında yatan sebeplerin ne olduğunu düşünecek kadar önem arz etmiyor bu durum benim nezdimde ama emeğin “hiçleştirilmesine” de razı olmam.
Sağlık sıhhat Allah versin doları da sen getirirsin diye umid ediyoruz belki ppBu ne fakir dilekler böyle.
Her sene aynı dilekler.
Sağlık sıhhat mutluluk![]()
ben dolar kullanmıyorum..Sağlık sıhhat Allah versin doları da sen getirirsin diye umid ediyoruz belki pp
IBAN atsak ?ben dolar kullanmıyorum..
Türkiyeye tatile gelmiyorum Türkiye çok pahalı![]()
yanlız değilsin banada yazmamışlarUlan biriniz de Serçe için yazsaydiniz be ayıp ya cx cx
Size de selam veriyoruz IBAN diyorsunuzIBAN atsak ?