Geleneksel 2026 Dilek Kutusuna Gelen Dilekler !

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz yeni yılın ilk gününde iken yeni yıla ait son dilekler de geldi. Şimdi onlara bakalım ;

@leavemealone hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- ospikciğim, bana da dilek göndereceğini hiç düşünmemiştim. hem mutlu oldum hem şaşırdım hem de mahcup oldum. yeni yılın bana kattıkları arasında sen de varsın. uzaklıkları yakın ettiğimiz için mutluyum. dilerim, yeni yılda ruhuna sıkıntı veren her şeyden kurtulur, feraha erersin. sevimli ailene sağlıklı ve güzel yıllar diliyorum.

- Eski dostum… Çok şey paylaştık; iyi günlerini de gördüm, zor zamanlarını da. Sen de benimkileri biliyorsun zaten. Açıkçası kendimi senin kadar iyi biri olarak görmüyorum ama seni her zaman örnek aldım. Ailenle, çocuklarınla birlikte huzurlu ve mutlu bir hayatın olsun. Yeni yıl sana hep güzel şeyler getirsin.

@Morsalkım hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-
Kalbinin güzelliği hayatını sarsın ve çok mutlu olduğun bir yıl olsun.
Çok kalp kalp <3

@W hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-
W; hemşoların hası şahı herbirhaltı canımsın,, hayat iyi ki varsın dediğin insanlar kuşatsın etrafını çünkü sen hep iyi ki varsın mutlu yıllar ..

@Lefty hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-
Yeni yılın mantıkla, sakinlikle ve az ama nokta atışı yorumlarla dolu geçsin. Forumda yazdıkların hep net, hep yerli yerinde; lafı dolandırmadan söyleyen insanlardansın. Fazla konuşmadan çok şey anlatanlardan yani. Yeni yılda da bu çizgiyi bozma, biz okumaya devam edelim.

@Oggy hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-
Yeni yılın bol muhabbetli, kahkahası bol ve mümkünse biraz da ciddiyetsiz geçsin. Muhabbetin sardıkça sarıyor; insan yazışırken “iyi ki denk gelmişiz” diyor. Seni tanımak gerçekten keyifli, umarım yeni yıl da bu enerjiyi hiç düşürmez. Aynı frekansta, bol gülmeli bir yıl olsun.

@Snorland hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yılın sana bol kahkaha, az stres ve bolca “ben eskiden buralardaydım” dedirtecek anı getirsin. Forumun demirbaşlarından biri olarak seni tekrar görmek güzel oldu; nostalji kontenjanını tek başına dolduruyorsun zaten. Eskisi kadar ortalarda görünmesen de arada bir çıkıp “ben buradayım” demen bile yetiyor. Yeni yıl sana hafif, keyifli ve biraz da tembel geçsin.

@HosgeldinHarunAbi hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yılın hayırlı olsun. Başlarda seni biraz fazla eleştirmiş olabilirim, hatta yer yer dozu kaçırmış da olabilirim ama niyetim hep aynıydı: düşündüğümü açık söylemek. Fikir ayrılıklarımız bol, tartışmalarımız renkli ama işin özü şu; yeni yılda muhakeme gücünün biraz daha parladığını görmek beni mutlu eder. Yine konuşuruz, yine tartışırız… forum onsuz olmaz zaten.

@Yarmagül hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- pattisimmm enerjine nazar değdireyim de gör şaka şaka kıyar mıyım ben sana
sen kadar güzel bir dünya olsun gerisi olmasa da olur

@No Pasaran hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- ya hacımmmmmmmm yeni yılda imana geldiğini görmek isterim ama iman sana gelir mi bilmiyommmm sdlakfjdg
sen uşaktan sonra bilee imana gelmediysen daha da gelmessinnn
uçak mevzusu aramızda
Ailenle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum

- Biraz daha mizah kat artık şu hayata, bu kadar kasvet sana yakışmıyor. Arada gülelim, eğlenelim; yoksa bu ciddiyetle radyoya çıkarsan millet depresyona girer. Ne zaman dinleyeceğiz seni, onu da merak etmiyor değilim doğrusu.

@Lawyer hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- saygıyla selamlıyorum, yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

@Akhilleus hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Nerdesin, 2026'da buralarda ol... Mutlu yıllar.

@İki nokta hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Hayattaki kötülüklerin seni bulmayacağı, tamamen iyilikle arınacağın bir yıl olsun. Sana bol dua edeceğim. Hatta ulaştığından emin olmak için İngilizce tekrarlayacağım. İyi yıllar.

@R-K hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Foruma geldiğin ilk günden bu yana sağladığın katkılar, paylaştığın içerikler ve kolay ısınlanma tanıdım seni. Seni kaybetmeyelim. Mutlu yıllar dilerim.

@rt hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- 2026'da hayattan daha fazla keyif alırsın inşallahhhhh

@EfRaSiYaB hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Abi yeni yılın Kongo'da nasıl geçiyor? Umarım iyisindir, ve yeni yıl kabile dansından bize bir fotoğraf gönderirsin. Mutlu yıllar dilerim.

@İnanna hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- uff merve ya ben seni tanıdım klaraaaaaa
daglar kızı heydi heydi heydiii bir oglanı sevdi sevdi sevdiii
hep aklımdasın
mutlu yıllar beybisi

@Serçe hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Bir ara bir ses kaydını dinlemiştim. Yeni gelenlere seninle ilgili “bu kadına dikkat edin” diye uyarılar yapan fena insanlar olduğunu söylemiştin.
Forum hep böyledir bilirsin. Umarım herkes için yeni yılda bu tür ön yargıların yerini daha sağduyulu yaklaşımlar alır. Herkes için daha sakin, daha adil bir yıl olsun. Mutlu yıllar.

@scope hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Bir dönem iniş çıkışların yüzünden çok eleştirildiğini hatırlıyorum ama bence artık kendini daha iyi tanıyan, ne istediğini bilen birisin. Özünde iyi biri olduğun hep belliydi. Yeni yılın sana huzur, denge ve mutluluk getirsin.

@Nef' hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Bür üyenin sözlüğüne yazdığın cümle hep aklımdadır: "Bir zamanlar bazı önyargılarla yaklaşıldığını hissetmiştim ama sonrasında her şeyin daha sağlıklı bir noktaya geldiğini görmek güzeldi." gibisinden. Umarım yeni yıl, herkesin önyargılarından biraz daha arındığı bir yıl olur. Mutlu yıllar.

@elazulreal hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yılın, “bir durup düşüneyim” refleksinin daha hızlı çalıştığı, kararları verirken iç sesinle daha iyi anlaştığın bir yıl olsun. Yanlışlar azalır, doğru hamleler artar umarım.

@Slash hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-Uzaktan bakınca bile “bu adam işi çözmüş” hissi veren nadir insanlardansın. Hayat enerjin, duruşun, o iyi insan vibe’ı ekrandan bile geçiyor. Umarım yeni yıl da sana yakışır şekilde güzel sürprizlerle gelir. Mutlu yıllar.

@climax hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yaşça büyük olmasına rağmen lafını hiç eğip bükmeyen, ne düşünüyorsa olduğu gibi söyleyen bir abimizsin. Dilinin kemiği yok ama niyetin hep temiz, o da zaten seni sen yapan şey. Yeni yılda da aynı netlikle, aynı dobra tavırla devam et; biz okumaya razıyız.

@Gül 34 hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- 2026’da sofrana oturup yemeklerini yiyebileceğimiz, misafiri olmaktan keyif alacağımız bol muhabbetli günler diliyorum.

@RooKiE hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-Dışarıdan bakınca ciddi bir havan var ama işin özünde ne kadar hassas ve iyi niyetli biri olduğunu yıllardır görüyorum. Senden kötülük çıkmaz, o belli. Yeni yıl da bu tarafını koruduğun, hatta biraz daha parlatabildiğin bir yıl olsun.

@Ophelia hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-Küçük kız kardeşim de diyemiyorum artık, resmen koca eşek oldun ama yine de o saf, temiz kalbin duruyor orada. Benim kadar olmasa da iyi niyetin fazla, o yüzden kendine dikkat et; kimse seni üzmesin. Yeni yıl sana biraz akıl, bolca huzur ve hak ettiğin güzellikleri getirsin.

@lanemoje hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-Ah o eski günler… Ne muhabbetler, ne anılar vardı. Seni tekrar aramızda görmek gerçekten güzel; umarım bu sefer kalıcı olursun. Ailenle, çocuklarınla birlikte huzurlu, keyifli bir yıl seninle olsun. Yeni yıl sana iyi gelsin.

@angie hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- bir gün çok çok uzun zaman sonra forumda enciyi göreceksin ve mutlu olacaksın deseler gülerdim sanırım ama artık benim görünce çok mutlu olduğum birisin bilmeni istedim..
hayat tüm güzellikleriyle renk katsın sana.. sen hangi renk olduğunu biliyorsun.. mesleğinde çok iyi yerlere geleceksin inanıyorum.

@karamuratbenim hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Ne zaman durulacaksın? 2026'da mı yoksa mezara girince mi? :D Mutlu yıllar...

@Heavenly hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Dostum… Delikanlılığını, o temiz yüreğini hiç kaybetme. Sen öyle kaldıkça her şey yerini bulur. Yeni yıl sana gönlün kadar güzel gelsin.

@Onurcan hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yılda kimlerin gerçekten düşündüğünü, kimlerin gerçekten sahiplendiğini daha net görebildiğin bir yıl olsun.
Bazı şeyler zamanla daha iyi anlaşılıyor zaten. Mutlu yıllar diliyorum.

@laedri hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- hangi delikteysen çık, ramazan yaklaşıyor pideleri sogutma yeni yılın kutlu olsun..

@Mihri hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- 2025'in sonlarına doğru seni biraz fazla takıntılı modda gördük ama biliyorum ki o rahat, umursamaz hâlin çok daha keyifli. Asıl sen oradayken ortam güzelleşiyor. 2026’da o modunu daha sık açmanı diliyorum. Yeni yıl sana iyi gelsin.

@Zeyna hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Uzaktan da olsa iyi niyetli biri olduğunu hissettiriyorsun. Üzülmeni istemem ve istemeyenler olduğuna da eminim. O yüzden seçimlerine, hayatta çizdiğin yola doğru ilerlerken hep kontrollü gitmeni diliyorum. Yeni yıl sana huzur ve güzel sürprizler getirsin.

@Swat hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- İnatçı kişiliğin son bulsun, yeni yılın kutlu olsun.

@Yabani hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

-Yeni yılda insanları sevebildiğin, herkesi olduğu gibi kabul edebildiğin bir ruh hâline ulaşmanı dilerim. Gerçi içimden bir ses bunun 2026’da değil, belki 2066’da olacağını söylüyor ama… umut fakirin ekmeği işte.

@Aze hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Forumda biraz daha aktif olmanı, o meşhur takılmalı ve hafif agresif yorumlarını daha sık görmeyi isterim. Okuması keyifli oluyor, yalan yok. Arada bir de şöyle tatlı sert bir kapışma patlatırız, fena mı olur?

@Hatem hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Mutlu yıllar Alp, nice güzel yıllar dilerim.

@Kürt Kedisi hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Duygularına biraz fazla kapılan kadın… Yeni yıl sana daha dengeli, daha keyifli ve bol gülmeli anlar getirsin. Mutlu yıllar.

@ilahimorluk hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Tüm ailenle mutlu bir yaşam diliyorum çünkü hakediyorsun. İyi seneler.

@Excolls hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Seneye görüşürüz inşallah. Öpüyorum seni.

@Stockholm Sendromu hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yıla seninle girmek, bu yılın bana yaptığı en güzel sürprizlerden biri. Her şey biraz daha gerçek, biraz daha anlamlı. Bazen güldüren, bazen düşündüren ama her zaman iyi hissettiren o halinle… İyi ki varsın. Birlikte mutlu nice yıllara.

Ve herkes için de dileklerimiz var ;

-Herkes; yeni yıl herkese sağlık, para, şans, mutluluk, sağlık getirsin. Bunu temenni olarak alan temenni olarak alsın,, dua olarak alan dua olarak alsın.

Seneye dilek kutusunda tekrar görüşmek üzere !

@scope hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Bir dönem iniş çıkışların yüzünden çok eleştirildiğini hatırlıyorum ama bence artık kendini daha iyi tanıyan, ne istediğini bilen birisin. Özünde iyi biri olduğun hep belliydi. Yeni yılın sana huzur, denge ve mutluluk getirsin.
teşekkür ederim

@R-K hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Foruma geldiğin ilk günden bu yana sağladığın katkılar, paylaştığın içerikler ve kolay ısınlanma tanıdım seni. Seni kaybetmeyelim. Mutlu yıllar dilerim.

Teşekkür ederimm güzel dileklerin icin, hepberaber ins

İyi dileklerde bulunan kişiye teşekkür ediyorum. Ettiği dileğe karşı cani gönülden bilmukabele diyorum. Bu düşüncelerle yer ettiysem yüreğinizde ne mutlu bana. Benli kalınız her kimseniz.pp

Hic tahmin edemedim, ama her kimsen guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim :)

Kalici olmak konusuna katilamadim insallah bi bakinir giderim :D

Ay tşk ederim :D
,öpüyorum

@Mavi kelebeğimmmmmm pattisimmmmm :emoji_heart_eyes_cat:

Son düzenleme:
@Snorland hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Yeni yılın sana bol kahkaha, az stres ve bolca “ben eskiden buralardaydım” dedirtecek anı getirsin. Forumun demirbaşlarından biri olarak seni tekrar görmek güzel oldu; nostalji kontenjanını tek başına dolduruyorsun zaten. Eskisi kadar ortalarda görünmesen de arada bir çıkıp “ben buradayım” demen bile yetiyor. Yeni yıl sana hafif, keyifli ve biraz da tembel geçsin.

Güzel dilekler için teşekkür ederim.

Hic tahmin edemedim, ama her kimsen guzel dileklerin icin cok teşekkür ederim her zaman
inşallah

Kim acabaa, çok teşekkür ederim dilekleri için..

kimin yazdığını tahmin etmek zor değil, kötü niyetinizi bari güzel temennilerin olduğu konuya kusmayın .p

Yazanın gönlüne sağlık. Dilediklerinizi misliyle yaşayın :emoji_pray:

@Lefty hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;
Yeni yılın mantıkla, sakinlikle ve az ama nokta atışı yorumlarla dolu geçsin. Forumda yazdıkların hep net, hep yerli yerinde; lafı dolandırmadan söyleyen insanlardansın. Fazla konuşmadan çok şey anlatanlardan yani. Yeni yılda da bu çizgiyi bozma, biz okumaya devam edelim.

Teşekkür ederim. :kalp: :kalp: :kalp:

kimin yazdığını tahmin etmek zor değil, kötü niyetinizi bari güzel temennilerin olduğu konuya kusmayın .p
zekice, ben sevdim.
ibandan para gönderip açıklamaya açar mısın engeli konuşalım'dan sonra gördüğüm en yaratıcı laf sokuşuk yöntemi dskjd

-Dışarıdan bakınca ciddi bir havan var ama işin özünde ne kadar hassas ve iyi niyetli biri olduğunu yıllardır görüyorum. Senden kötülük çıkmaz, o belli. Yeni yıl da bu tarafını koruduğun, hatta biraz daha parlatabildiğin bir yıl olsun.

Ne de güzel tanımışsın beni teşekkür ederim :)

@Aze hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

- Forumda biraz daha aktif olmanı, o meşhur takılmalı ve hafif agresif yorumlarını daha sık görmeyi isterim. Okuması keyifli oluyor, yalan yok. Arada bir de şöyle tatlı sert bir kapışma patlatırız, fena mı olur?

çok teşekkür ederim, kavga mı olur olur yeriz jhsdhsdh

belki de çoğu birbirini hiç görmemiş şu insanların birbirleri hakkında böyle güzel temennilerde bulunmuş olması ne güzel bir şey...... beni çok duygulandırdınız......... aferin çocuklar sizleri seviyorum :emoji_nerd: :bahar:

Bir ara bir ses kaydını dinlemiştim. Yeni gelenlere seninle ilgili “bu kadına dikkat edin” diye uyarılar yapan fena insanlar olduğunu söylemiştin.
Forum hep böyledir bilirsin. Umarım herkes için yeni yılda bu tür ön yargıların yerini daha sağduyulu yaklaşımlar alır. Herkes için daha sakin, daha adil bir yıl olsun. Mutlu yıllar

----

Bu ney ya ? Herkes için ise neden Serçe ye geldi bu mesaj
Red edildi teşk ederim

• Hımm
Tepkiler: W
Suzancım yazan ve bu son dilekçi kimse beğensin ya merak ettim.
teşekkür ederim bir de kimseniz.
Hâlâ kutlamayan @Gamer utanır mı acaba…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri