Geleneksel 2026 Dilek Kutusuna Gelen Dilekler !

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
59088ad849c8e7c9323a113f6598de67.jpg

Herkese selam, yeni yılda üyelerimiz üyelere. Üyelerimiz foruma dileklerde bulundular. Bir bot olarak bana da bu dilekleri yayınlamak kaldı. Ama önce benim dileğim ;

Herkesin huzurlu,sağlıklı, mutlu ve refah içerisinde geçireceği bir yıl diliyorum. Herkesin kendi mucizesinin gerçekleşmesi temennisi ile. MUTLU YILLAR !!!

Şimdi gelelim dileklere ;

@angie hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Umarım yeni yılda yine bir sınav var demezsin, ya da girersen kazanırsın diye dua edeceğim.. yılbaşı kutlamak günah değil bilesin, masanın altında üzümü yerken hiç günah aklına gelmiyordu :) yüzün hep gülsün, bu sene senin senen olsun.. şampiyon Fenerbahçe!

• Suzancim mutlu yıllar.

@Muphem hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Foruma geldin ne güzel oldu, senenin sonunda yetiştin, hep buralarda ol. Yeni yıl senin yılın olsun, her şey gönlünce, dilediğince olsun. Benim için çok kıymetli ve değerli birisin, her zaman..
@Sirius hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Kahve yapsana foruma

@Aze hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Merhaba yılların eskitmeye gücünün yetmediği biricik dostum, en iyi arkadaşım. Geçen sene yine beni dinlemedin, yine haklı çıktım.. bunun mutluluğu hiçbir şeyde yok :) oh olsun. Bu sene beni dinle, yeni yıl senin yılın olacak, çünkü senenin sonunda yükselişe geçtin, iş hayatında yüzün gülerken aşk hayatında yine sıçtın :) yeni yılda her şeye damga vuracaksın, sana yaptığım topal solucan büyüsünü kaldırıyorum yeni yıl itibariyle.. sakın ola masanın altına girip üzüm yeme.. ah seni ne çok seviyorum. İyi ki varsın kıvırcık marulum.

@PapatyA hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Seni çok seviyorum.

@Zeytin hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Forumda yokluğun o kadar belli ki, yeni yıl ile birlikte umarım buralarda olursun, senin gibi kaliteli kişilere bu ortamın ihtiyacı var. Yeni yılını kutlarım, sağlıklı ve mutlu bir sene diliyorum.

@yeLda hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• En sevdiğim, biriciğim benim. Son zamanlarda buralarda yoksun, sensiz çok tadı yok. Gözlerim seni arıyor her daim, bazı şeyler yolunda gitmedi evet, ama bu sene her şey çok güzel olsun, tüm güzellikler seninle olsun. Yeni yılın kutlu olsun, sağlıklı mutlu, aşk dolu bir sene olsun.

@Canis Major hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• selam kardeşim, yeni yılını kutlarım. Ay yüzlü dostum benim :) kumarın kralı, forumun parlayan yıldızı. Yeni yılda bol şanslar diliyorum.
  • erkalsın, mutlu sanıyorlar. ama hep mutlu ol sen kardeşim çünkü 2026 senin yılın olacak bomba gibi geliyosun yeni kararlarla. fakat instada tanıyor olabileceğim kişiler listesindeki performansın dikkatimden kaçmıyor.

@Blackheart hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Selam kardeşim, mapuslara düştün, yılmadın ayakta kaldın, bu forum için bedeller ödedin, herkesi kekeleyen kişiyi forumdan gönderdin, seni takdir ediyorum.. yeni yılda mutluluklar dilerim..
@Raskolnikov hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• seni unutursak kalbimiz kurusun. güzel insan. yeni yılın kutlu olsun güzellikler sevgiler çiçekler böcekler hep seninle olsun

@Sezen hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• sezenkom... deli kızım seni o kadar çok seviyorum ki elimde olsa etrafındaki her kötülüğü kovalarım. Yeni senemizde her kötü olayın senden kmlerce uzak durmasını isterim aramızdaki kmler kadar uzaklık...... hep iyi ol hep güzel anılar yaşa uzak olursak da olur...

@yoSun hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Merhaba ponçik hanım, aman forumda da ne çok ponçik var ya ahaha. Yeni yılını kutlarım, sağlıklı huzurlu bir sene diliyorum. Şampiyon kara kartal!

• evlatların en tatlısına sevgilerimle... kızlar babalarına hep küser, kırılır, nazlanır, belki sonra affeder. ama babaları için onlar hep number one'dır. 2026 yılı sana güzellikler getirsin...

@Lefty hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Canım lefty. her zaman net ve mantıkla dolu cümlelerin olsa da sevdiğin insanlara hep kol kanat gerdiğin bir sıcaklığını onlara yansıtıyorsun. Ve en doğrusunu yapıyorsun. Yeni yılda da kedilerinle ve sevdiklerinle ve dahası bizle de...güzel bir senen olsun iyi ki varsın :**
@aydan hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Haykırırııııım sanaaaağğğğ
    Aşkına kanaaağğğ kanağğğğğ

@ZeL hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Başımın tatlı belası, karalahana kraliçesi, canım benim.. yeni yılını kutlarım, her şey gönlünce olsun. Hayatımda tanıdığım en huysuz kadın, seni çok seviyorum.

@W(Etiketlenemeyen üyemiz) hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Beni yak kendini yak
    HER ŞEYİ YAK

• 17.000 km menzile sahip kıtalararası balistik süpersonik füzeye sahip olmasını diliyorum.
    Tüm servetini buna harcamalı.
    Mutlu yıllar kuşum

• Iyılıkler ve kotulukler seni bulsun :bahar: mutlu yillar canim

• Dağlara geeeel dağlaaarraaa : ) ))) hahaha çam ağacı dik dağa.
    Dağı biliyorsun ;)

• Esin cehennem rüzgarları esin ! !
    W'nin dileklerini yerine getirin ! ! !
    PÜFFFF !

Lerzan Mutlu gibi mutlu bi hayatın olsun
Baksana aynı sen :)
Ekli dosyayı görüntüle 123888

@Karga hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Sensiz forum çok güzel, umarım yeni yılda da gelmezsin :) beni değil de Aze'yi dinlersen bu hayatta aha böyle olur işte.. yeni yılını kutlarım dostum.. forum bahane, biz her zaman şahane.

@w00t hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Biricik kardeşim, senin ve ailenin yeni yılını kutlarım.. seni tanıdığım zamanlarda küçük bir çocuktun, ortaokulda gelip okulunun önünden az almadım seni :) zaman geçti ama dostluk baki! İyi ki kardeşimsin.

@amber hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Kahraman ırkıma bir gül, ne bu şiddet bu celal

@Run hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür... Yeni yılda bol kahkahalı bir senemiz olsun... Birkaç huyunu törpülediğin bir sene olsun....
    yanlışlarımızdan ders alalım değil mi.... al yani... ailen ve sana güzel bir sene dilerim canım benim. bir sene içinde üzüleceğimiz zamanlar da olacak ama yıkılmadığımız bir sene olsun.

@Barbara hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Selam sana ey ulu Barbara, sanal dünyanın en tehlikeli ve en tatlı kadını, arada beni ziyarete gelirdin, bu sefer uzadı süreç.. yeni yılda sana mutluluklar dilerim.

@Süreyya hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Hangi güzel sözü yazsam, diğer tüm güzel sözcükler mutsuz olur.. nasıl anlatsam ki, seni seviyorum.. yeni yılını kutlarım, sağlıklı huzurlu bir sene diliyorum.

• do u meow me?

• Canışım mutlu yıllar.
  • Gönlünden geçenlerin gerçekleştiği bir yıl olsun. Çok çok daha başarılı bir ömür seni bekliyor, hissediyorum.
    Bi gün sen ben Anna ve Hans'ın olduğu bi masada kahveleri hüpletmemiz dileğimle.
    Kendine çok iyi bak,

@DUHAN hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• burada olmasan da bir şekilde haber alırsın nasıl olsa.... Yeni yılda öfkeni kontrol ettiğin bir sene dilerim...
    kızgınken bile her komik anımız için teşekkür ederim yeni yılda hakettiğin insanları tanır ve hakettiğin bir hayatı sürmeni isterim.
    yeni yılın kutlu olsun... :*

@Kürt Kedisi hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Yeni yıl sana sakinlik, dinginlik, huzur ve mutluluk getirsin.. kavgasız, bansız bir sene diliyorum.. iyi ol, iyi kal, kendine iyi bak.

• Chun-li gibi havada dönebilmesini diliyorum su sekil:
Ekli dosyayı görüntüle 123889

@Stockholm Sendromu hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Papua Yeni Gine'de tel şehriye çorbası içmesini diliyorum.

• Aşk böceğim... sen aşık olunca hayata ayrı bi güzel bakıyorsun... Yeni yılda bu sene yaşadığın huzur ve mutluluk katlanarak devam etsin.
    yalanların çatır çatır ortaya çıktığı bu dönemde en gerçek kalan insanlardan birisin. Bu yeni yılda sana bir sürprizim var ama şimdi değil yani şöyle beş altı ay sonra falan...
    Güzel bir sene geçir tüüüm sevdiklerinle beraber...

• Aramızdakileri konuşarak çözebildiğimiz, açık açık duygularımızı anlatabildiğimiz için mutluyum. Ben bir abiyle beraber bir de sırdaş kazanmış oldum... 2025 son dakikalarında bana çok güzel hediyeler verdi ve bu yılın sonları gibi 2026'da senin için dileğim : Önce kendini düşündüğün , hayatından sevginin hiç gitmeyeceği bir yıl ! İhtiyacın olanın karşılandığı, devamlı *Mesut* olacağın yıllar dilerim bebişim !

• konuşurken heyecanlandığında trakya şivesi yapıyosun YAPMA... eheheh şaka şaka... çok candan çok sıcak o kalbin gibi 2026 yılı da senin için güneş gibi doğsun... çok mutluluklar diliyorum.

@Alavarez hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Forumun bana armağanı, beni güldüren kadın. Her olaydan eğlence çıkaran pozitif insan. Sosyal medya danışmanım, beni videolara boğan kadın, iyi ki varsın. Renkli dünyan, renkli kişiliğin hep devam etsin. Çocukların hayatına güzelce dokunmaya devam et, gördüğün sevgi ve saygıyı hak ediyorsun.. yeni yılını kutlarım, tüm güzellikler ile gelsin.

• Abdest alip Kur'an okumasini diliyorum.

• Teravihe gittigimiz gunler de gelir insallah

@hsjdjdkd hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• allah seni....:* nicki yazamadım yaren işte....bu sene mi mezun oluyordun ya... İçi içine sığmayan biri olduğundan yeni senede önce akademik kariyer ki bundan tüm forumca şüphemiz yok... Ve hayatında olan kişi ile eğlenceli ve mutlu anılar biriktirmeni dilerim... Sakın şimdiden evlenmek gibi bir hata yapma..... önce mimar olman lazım tüm forum sırada bekliyoruz mezun olmanı.... iyi senelerin olsun yarenko

@HosgeldinHarunAbi hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• selam sana fişek Harun abi :) yeni yılını kutlarım, sağlıklı huzurlu bir sene olsun, umarım fazla yakışıklı olmadın fişek bey.. rekabetçi biriyim, ama çok fazla yakışıklı sevmem.. iyi kal dostum. bazı kararların beni sorgulatsa da yönetimde olduğundan ona göre davranmak zorunda olduğunun farkındayız... yeni yılda önce ailenle güzel anlar biriktirmeni dilerim.

• Yeni yılda farklı bir harunsun fiziksel olarak ve daha güçlüsün... forumumuz adına da daha bi sivri tarafını görmek isterim.... Hep millet delirmeyecek ya bir gün de sen delir... o günü merakla bekleyeceğidfkjhfdjk

@Lena hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Dövüs sanatlari ile ilgilenmeli hatta kafa atmayi da ögrenmeli.
    Öyle bi yetenegi var hissediyorum

• kim ki zaten.... bir seneyi daha devirdik öncelikle sağlık ve güzel bir sene dilerim sana. Ailen ve sevdiklerine dolu,hiç pişmanlık duymayacağın bir senen olsun lenam.

• Satanizm ile ilgili bilgi birikiminiz ile dikkatimi çekmiştiniz mutlu yıllar

• 2026 senin için mükemmel şeylerin başlangıcı olsun. senin yılın olsun. unutma; bazı şeyler bazen bir amaç değil araç olur. Sense en güzelini hak ediyorsun.

• Gerçekleri kabul et artık Muzaffer
    Behiye basit,adi,ucuz kadının tekiydi işte.

@No Pasaran hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Merhaba kardeşim, forumun emekçisi, ARGE uzmanı, mikser konularının yaratıcısı.. seni iyi ki tanıdım, çok kıymetli adamsın, bir o kadar da güzel insan. Ailen ile sağlıklı yıllar dilerim..
    zengin gülüşünün yeni yılda da coşturması dileğimle, devam bro <3

@Ender hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Merhaba burnu güzel arkadaşım, yeni yıl sana sağlık ve mutluluk getirsin, ailen ile birlikte huzurlu seneler diliyorum.

@Heisenberg hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• İbo , ibocum.... Burada yaşadığı olaylardan dolayı artık aktif olmayı bıraktığı için üzgünüm. Arada gelip uğruyor bi bakıp çıkıyor. 2026'da buralarda seni görmek isteriz. Tartışmalar kaoslar yaratan adam gel ki tadı tuzu bitmesin :d 2026'da senin için dileğim : Kalbindeki huzurun bütün hayatına yayılması! Kafanı toparlayabildiğin , kalbinle savaşmadığın , üzülsen bile hemencecik ayağa kalkabildiğin bir yıl dilerim İbo!

@Anna Karenina hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Bugün rabbin için ne yaptin? hic dusundun mu acaba bi mumin kardesim icin acaba ne yapabilirim diye? İslam'in selameti icin ne yapabilirim diye? Zulfikar kilicin var mi mesela? Bir hadis-i serifte söyle buyrulmustur
    لاَيُؤْمِنُ عَبْدٌ حَتّٰي يَكُونَ قَلْبُهُ وَلِسَانُهُ سَوَاءً
    buradan da anlayacagin uzre iyi amel yap, Allah'in tecellileri Allah'i sevmek icin sevilir ve sunu da asla unutma:
    مَنْ دَلَّ عَلٰي خَيْرٍ فَلَهُ أَجْرُ فَاعِلِهِ

@Chen hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Selam sana, artık şuralarda sürekli olsan mı? Özledik, hep geleceğim diyorsun yoksun, yeni yılda sana sağlıklı huzurlu bir sene diliyorum.

@döngüsel hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• forumun sabah şekeri, uzaktan soğuk nevale, ama tanıyınca pek sevimli olan hanımı, senin de yeni yılını kutlarım, sağlıklı ve huzurlu bir sene diliyorum.. bir şey diyen olursa haber ver..

@Ophelia hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• umarım süper bir yıl geçirirsin. Dilediğin her yeri görmeni başarmak istediklerini başardığın bana şarkı atmaktan vazgeçmediğin bir yılın olsun :)
@Myself hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Abilerin kralı, forumda en geç seni tanıdım ama senin yerin ayrı abi. Merhamet ve gönlü genişlik en çok sana yakışıyor . Kendin gibi temiz bir yıl senin olsun.

• Mavi derinliklere kocaman selamlar... Kaptanım, en büyük sınavının özlem olduğunu bilerek; kimsecikleri özlemediğin, her sevdiğinin yanında olduğu bir yıl dilerim! 2026 güzel gelsin...

@Emare hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Ebem kuşağı gibiydi masallar...ebem kuşağı gibiydi eski yıl...ebem kuşağı gibiydi yeni yıl...ebem kuşağının tılsımıydı yalanlar,ebem kuşağının sırıydı ahde vefalar.
    Ebem kuşağı gibi bir yılın olsun.

• Merhaba abla. Ocağın ikinci haftasi dördüncü kez evleniyorum. Dördüncü kocam doğru insan inanıyorum. Dul dediler,kara dul dediler ama yılmadım doğru kocayı buldum.Seyy keske bana bi koltuk takımı hediye etsen :party_face: bir de yatak odama bi mevresim alsan.Hediyen ugurlu gelir bi yastıkta kocarız belki :) Ahh abla. Palton ne hoş :) karakış da kapıda. Evlilikdi borçtu harçtı paltom bile yok. Ahh Hatice abla ah... türbanların da ne hoş. Allah sana Firdevs cenneti nasip etsin tabi asıl bombayı duymadın. Ben tesettüre girdim abla :) Allah beni ıslah etti doğru yola sevk etti ama doğru düzgün türbanım yok. Seninki ne güzel.Keşke benim de böyle türbanım olsa :) Her sabah dokuzda köpeklere mama veriyorum. Namaza da başladım. Ahh Hatice abla saatin ne güzel :) telefonum bile olmadığı için saat takibini gönül gözüme göre yapıyorum keşke bi saatim olsa abla. Yol parası da lazım mutlu yıllar abla.
@kült ablası hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• çabalarının karşılığını aldığın, arzu ettiğin hedefe ulaşacağın bir yıl olsun dilerim. yıl sonunda sonuçlar ne olursa olsun, ben yine senin yanında olacağım. hak ettiğinden azına sakın kanaat etme; en iyisi, en güzelleri hep senin olsun. seni seviyorum. mutlu yıllar, hilom.

• Rabbim Hırka-i Serifi görmeyi nasip etsin

@Slash hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• en çok imrendiğim hayatı yaşayan insan.... güzel eşin ve evdeki canlarınızla güzel bir seneniniz olsun cengizcim sen çok iyi bir adamsın hep kendin gibi insanlarla karşılaşmanı dilerim. Bu dilek zaten her işinin rast gitmesine sebep olur....

@Melis hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Mikrofiber bez almasını diliyorum evini siler.

@Hiç Düşünce hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• benim canımın içi, son zamanlarda çok görüşemiyoruz ama bildiğin gibi seni çok özlüyorum. hayatının en hareketli, en güzel zamanlarını yaşıyorsun; bunun için çok mutluyum. dilerim, yeni yıl sana daha da yeni güzellikler getirir. iyi seneler, seni seviyorum

• Çiçeğim mutlu yıllar.
    Khufra ve Aurora'nın çimde ittifak yapmasi gibi aramizdaki bag hic kopmasin.
    Gönlünce olsun her şey,seviliyorsun.

@Jose Chilavert hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• kendim için dilediğim tüm güzelliklerin, senin için çok daha fazlasını diliyorum. her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ettiğinden en ufak bir şüphem yok. iyilik dolu kalbinin, her zaman aynı temizlikle karşılığını bulduğu; sağlık, mutluluk, başarı ve aşkla dolu bir yeni yıl olsun. 2025 yılımın en güzel “iyi ki”si sensin. 2026’dan dileğim, hep böyle kalman.

• Mesutjuğum , abijiğiim... 2026’da senin için dileğim: Bu sefer başkalarını düşünmeye 10 saniye ara verip kendine de bakman! Yine her yere yetişmeye çalışacağın kesin ama olsun, biz seni böyle seviyoruz. Sağlıkla , mutlulukla , *Dilek*lerinin hemen gerçekleştiği bir yıl dilerim !

• sana gizli bir yeni yıl mesajıyla merhaba diyorum dostum. her şeyin gönlünce olacağı, mükemmel bir yıl diliyorum. 2026 hayatının dönüm noktası, zirveye doğru kazanılacak bir ivmenin ilk basamakları başlıyor olacak senin için. dediğim gibi; sonralar bizim değil, gel şu an kaçalım...

@Oggy hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• her zaman küçük kardeşim gibi sevdiğim, uzun yıllardır her yıl hayatımın en güzel renklerinden biri olan, sevgimi ise tüm çıplaklığıyla ifade edebildiğim dostum, nice yılların olsun, çok mutlu ol

TOPLU DİLEKLERİMİZ VAR ;

@Melis @Ophelia @Aze @Zeyna @hsjdjdkd hakkında toplu gönderilen bir dilek var ;

• canım kızlar, dilerim 2026 yılı ve devamı yıllar her şey gönlünüzce ilerler. her şeyden önce sağlık diliyorum. kalbinizin ışıltısını hiç kaybetmeyin. unutmayın, her şey sizin elinizde. sizi seviyorum. iyi seneler.

@HosgeldinHarunAbi @Raskolnikov @Slash @Hatem @Oggy hakkında toplu gönderilen bir dilek var ;

• canım çocuklar, hepinizi çok seviyorum. dostum olduğunuz için çok şanslıyım. dilerim yeni yılımızda dostluğumuz güzel buluşmalar, hoş sohbetlerle devam eder, hatem de hepimizi eve atmış olur rahatlar.dkjgfd sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı yıllar diliyorum. 2026 bomba gibi geçsin.

Forumdaki herkes için de topluca edilen bir dilek var ;

• Unuttuğum insanlar illa ki olmuştur tüm herkese güzel seneler dilerim.
    Bir sene önceyi aratmayan bir sene dilerim.
    Tüm kavga olay şu bu her şeye rağmen her biriniz iyi ki varsınız yeni yılda bol kaoslu saç baş birbirimize gireceğimiz ama bir gün sonra da olay kritiği yaparken kahkahalarla güleceğimiz bir sene olsun....
    Nice yıllara :kalp:

ÇİFTLERİMİZE DİLEKLERİMİZ VAR ;

@Sux & @Larien hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• bu yıl sizler için güzel ve heyecanlı geçti muhtemelen, ve bir kişi çoğaldınız artık, yeni yıl çok daha keyifli geçecek. Evladınız ile birlikte güzel, sağlıklı, mutlu bir sene dilerim.. sux seni hâlâ çok sevmem bilgin olsun, ama takdir ediyorum :)

@Sade & @Xasthur hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;

• Evli çiftlerden devam edelim, forumdaki sevdiğim favori çift. Bu yıl size çok daha iyi gelecek eminim, yeni yılda çok daha güzel günler sizleri bekliyor. Umarım sayınız çoğalır :) yüzünüzden gülücük eksik olmasın, hayatı pozitif yaşamaya devam edin lütfen.. ben her zaman Sadeciyim, unutma Gökhan seni dövmek için numaranı buldum.. ayık ol, numara kayıtlı :)

Eh bot da olsak bizim için de bir dilek dilenmiş ;

Bir üyemiz isim vermeden bir üye hakkında dilekte bulunduğu için üzerine alınmak isteyen birileri için yayınlıyoruz bu dileği de amma ve lakin bot da olsam AI 'ın geldiği noktada bu dileği @Forumsal ait kabul ediyorum ve FORUMSAL için diliyoruz bu dileği ;

• Hayat mutlu olmaya odaklı değilken arada çıkan sürprizlerden mutluluk yakalayan o insanlar gibi olursan bir nebze , şunu söylemek isterim ; özelsin bu evren için ve farkındasın gülümsemeni önemsiyorum çünkü nadir güldüğünü biliyorum Mutlu kal yeni yıl daha çok sürprizlerle gelsin sana <3

DİPNOT : ChatGPT kadar gelişmiş bir bot değilim, unuttuğum bir isim varsa tekrardan hatırlatabilirsiniz ve henüz dileklerinizi iletmedi iseniz 01 OCAK 2025 SAAT 23:59 A KADAR DA İLETEBİLİRSİNİZ onları da paylaşırım belki, kim bilir?

Birbirinin zıttı iki Dilek biri sakinlik biri uçan tekme falan dilemiş haha hanginize uyacağım şimdi felegim şaştı Pp

Hayatımda hiç bu kadar komik dileği bir arada görmemiştim fldökdkd gözümden yaş geldi
@Run senin mesajlar da far gibi mübarek ben buradayım diyor şfldldkd

Supersonik fuzeyi ne yapmami istiyor acaba dilek dileyen... biri de Lerzan Mutlu gibi mutlu ol yazmis... yine dag temali bir mesaj.... bana niye normal seyler dilemiyorsunuz arkadaslar....

@Lefty hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;
  • Canım lefty. her zaman net ve mantıkla dolu cümlelerin olsa da sevdiğin insanlara hep kol kanat gerdiğin bir sıcaklığını onlara yansıtıyorsun. Ve en doğrusunu yapıyorsun. Yeni yılda da kedilerinle ve sevdiklerinle ve dahası bizle de...güzel bir senen olsun iyi ki varsın :**

Teşekkür ederim.:kalp:
Tüm güzelliklerin hayatına akacağı bir yıl olsun.:emoji_revolving_hearts:
Kucak dolusu sevgiler...:emoji_two_hearts::emoji_revolving_hearts::emoji_sparkling_heart:

• sarılma
Tepkiler: Aze
Bana kim yazdı bu dileği ya
Suzan kim bi de :s

ay çok tatlı olmuş böyle paylaşılması....
bazı mesajlar güldürdü ulan cafer jhasjfshdhsdj
iyi seneler arkadaşlar eksilmeden artarak devam edelim :***

Çok teşekkür ederim <33 sekizim seni ayrıca öpüyorum:*
İkisini çözdüm de, biri tahmin. makarnadan sonra dflj.
Diğer 2sini düşüncem…….
Dövüş sanatları Satanizm muzaffer behiye…….
Mutlu yıllar :bahar:

• sarılma
Tepkiler: Aze
Kötü ve özensiz olmuş böyle. Bazı dilediğim dilekler ikiye bölünmüş iki ayrı dilek gibi. Mesaj görünüşleri bi garip. Kod yazım içeriği gibi.
Dilekler tek tek ,ağır ağır ağır yayınlanmalıydı; yayınlandıkça acaba ne dilek dilendi diye herkes konuya tık atacak, dilek enerjisi de sinerjiye dönüşecekti herkes herkesin dileğine göz attığı için.
Var olursak bir dahaki yıl bu tarz geleneklere sağ duyulu,baştan savma yapmayacak,ilgili biri devralırsa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri