Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok saf o bakma... çok rahat dolandırılır...IBAN atsak ?
Denk gelsem kesin dolandiririm hiç acımam ya khkbçok saf o bakma... çok rahat dolandırılır...
bir ara bu maç iddiaları yapacaktık, tutturdu sana atayım parayı sen kuponu yap, hayır dedim.. dolandırsam dolandırırdım...
Sen idolsun asko rahat ol kjkjOff dolandırılma demesek mi ya.. birileri fena üzülüyo..
senin o dolandırılma hikayen ilk kez karşılaştığım bir şeydi ama sosyal medyada çok var bu şekilde dolandırılan tiktokta millet anlatıyordu hep, hemen sen aklıma geldin jdhasjhdjOff dolandırılma demesek mi ya.. birileri fena üzülüyo..
Polis şey demişti konuşanlar da mı izlemiyorsun orda da çıkmıştı biri diyo xdsenin o dolandırılma hikayen ilk kez karşılaştığım bir şeydi ama sosyal medyada çok var bu şekilde dolandırılan tiktokta millet anlatıyordu hep, hemen sen aklıma geldin jdhasjhdj
@Ender hakkında dilek kutusuna gelen dilekler ;
- Merhaba burnu güzel arkadaşım, yeni yıl sana sağlık ve mutluluk getirsin, ailen ile birlikte huzurlu seneler diliyorum.
Yoo, bütün foruma değil.. kimseye bir şey dilemedim ahah.Anlaşılan bütün foruma Dilek dileyen yüce gönüllü şahsiyet @Run![]()
"canım kadın"Kalbinizin ekmeğini yediğiniz bir yıl olsun. Ayrıca iyi ki dostuz canım kadın. İyi ki tanımışım seni. Senin de bayramın mübarek olsun… ahshsj @Stockholm Sendromu