Para akışının bedeli ne olacak peki? Karşılığı nedir?Yarın Selman geliyor Reisin ayağına para akacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para akışının bedeli ne olacak peki? Karşılığı nedir?Yarın Selman geliyor Reisin ayağına para akacak
İHA, siha, gıda, endüstriyel malzemePara akışının bedeli ne olacak peki? Karşılığı nedir?
2005 yılı ve öncesinde Antalya'nın en iyi semtinden 100-200 bin liraya ev alabilirdin. Şimdi trilyonun olsa belki alabilirsin.@Mrt eski Türkiye daha iyiymiş alım gücü refah seviyesi daha yüksekmiş öyle miydi?
@ibadeath
@Mrt eski Türkiye daha iyiymiş alım gücü refah seviyesi daha yüksekmiş öyle miydi?
Sen Babacan'ın ne dediğine odaklan... Boşver CHP'yi.Ekonomiyi kötülemek için her fırsatta kamera karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak kendini patlatan bir açıklama yaptı. 10 Haziran'da hükümeti hedef alarak "Kasada para kalmadı." diyen Faik Öztrak bugün yaptığı açıklamada ise "Hazine'de 500 milyarı aşkın para var, asgari ücrete hemen zam yapın." dedi.
@Lefty ne diyorsun bu konuda
Babacan ile yollarımız ayrıldı yanlış yola saptıSen Babacan'ın ne dediğine odaklan... Boş ver CHP'yi.
tamam dogru ama birde farkli pencereden dünya genelinden bak2005 yılı ve öncesinde Antalya'nın en iyi semtinden 100-200 bin liraya ev alabilirdin. Şimdi trilyonun olsa belki alabilirsin.
Ucuzdu demiyorum @Mrttamam dogru ama birde farkli pencereden dünya genelinden bak
toprak deyerimiz artmasinmi tasinmaz mal mülk deyerimiz artmasinmi deyerlenmesinmi
burda aranacak problem deyerlendi 20sene önce ucuzdu mantigi olmamali 100sene önce daha ucuzdu dünyada heryer ucuzdu
Sen Babacan'ın ne dediğine odaklan... Boşver CHP'yi.
Ucuzdu demiyorum @Mrt
Senin alım gücün vardı ve paran değerliydi. Maaşınla yaşabiliyordun ve kerdi / kredi kartı kullanmıyordun. Evin değeri 200 bin ise kolaylıkla alacak gelirin vardı. Şu an hem gelirin yok hem de evler trilyona çıktı. Trilyondan satsan bile aynı değerde evi alamıyorsun.
Yaşam koşullarının ağırlaştığı son yıllarda çoğu insanın sık sık dile getirdiği bir ifadedir.
İnsanın ne yaparsa yapsın kendi geleceğini planlamakta zorlandığı durumlarda içinde düştüğü çaresizliği anlatır.
Paramızın değeri olduğu için elbette alım gücümüz de bugüne oranla çok daha yüksekti.bu yazdiginada katiliyorum haklisin
ama söyle bana 2000 yilindan önce paramizin alim gücü bugünkünden cokmuydu
bazan sabir gerekir büyük devlet olup dünyada yer alabilmek icin
nerden nereye türkiyenin geldigini görmüyormusunuz yapilan yatirimlari inkarmi ediyorsunuz
sadece milletin vatandasin parasi olmasimi gerekiyor yada senin deyiminde alimgücü sadece halkinmi olsun
devletin hic birseyi olmasin sadece vatandas zenginmi olsun
Halkın çoğu icralık, çiftçi icralık... İş yerleri batıyor. İnsanlar üzerine düşeni yapmak için hazırdı ancak baş edilemeyen enflasyon sayesinde hepsi batmak üzere ya da battılar.herkes kendi görevini yapacak devletede güvenecek desteginide verecek
ayni zamanda kendi basinin caresinede bakacak ama devleti zora kosmak cabalariyla deyil
Paramızın değeri olduğu için elbette alım gücümüz de bugüne oranla çok daha yüksekti.
Maaşımızın bir değeri vardı ve hayatımızı rahatça sürdürebiliyorduk.
Ev almak istiyorsak çok rahat alabiliyorduk ya da araba almak çok kolaydı.
Birikim yapmak için kıyıda köşede paramız kalıyordu, rahatça tatil yapabiliyorduk.
Kendi yaşantımda bir şeyler kötü gidiyor diye yakınmıyorum çünkü benim standartlarım olumsuz koşullardan henüz etkilenmedi ancak başka yaşamları görüp de sessiz kalmak mümkün değil.
Ülkemizin kaynakları hepimize yetecek kadar zengin ancak doğru yönde kullanılamadı. Ülke olarak gelişirken, halkın refah seviyesi de yükselir yoksa halk fakirleştikçe ülkenin geliştiğinden bahsedilemez.
Ülkenin dış borçları katlanırken ülkenin geliştiğinden bahsedilemez.
Enflasyon oranın bu kadar yüksek olduğu bir ülkede, ekonomi iyiye gidiyor denilemez.
Hastanelerde sıra bekleyip tedavi olamayan insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz, hangi gelişmeden ve ilerlemeden bahsediyorsun?
İşsizlik oranı tavan yaptı, iflas eden oranı arttı ve üretim neredeyse hiç yapılmadığı için dışa bağımlı haldeyiz.