Gaziantep te Turistlerin Kovulması

Konu sahibi son olarak 1146 gün önce görüldü
hee dayı kovdun turistleri, iyi kira veriyolar diye de doldurdun ışıdlileri memleketine sonra dibinde patlatırlar bombayı işte.

Bir ucu silahlı terör örgütü diğer ucu silaha finans çabası içinde siyasi uzantilarin parçası olmak zorunda kalmisligin bilinci ve utanci içinde fevkalade masum biçimde Bayrağına ve Milletine bağlılık duyan insanları aşağılama gayretiniz acıklı ..
Içtenlikle söylüyorum
Acıklı

insanları ne hale getirdiler Anadolu insanı neydi bilirsiniz hangi kapıyı çalsan neyi varsa önüne dökecek insanlardı ama ne hele getirildi

12 yaşındakilere Ülkü Ocaklarında anlatılan hikayelerle vatanseverlik - milliyetçilik duyarlılığı kasan arkadaşlar, bir durulsanız artık? Biraz okuma yapsanız, kendi fikirleriniz, süzgeciniz olsa? Komünizm dediğiniz şeyi de nasıl ezbere karalıyorsunuz milliyetçilik ezbere karalanıyor diye ağlarken.

Hayatında kaç kere ocağa gittin de hikaye dinledin ?
Bırak bu boş ağızları .
Milliyetçilik ocakta öğrenilmez insanın içinde olacak .

Vatanım var benim ayrıca. Mezopotamyanın çocuğuyum, Kürdistan coğrafyasının ferdiyim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşıyım. Milliyetimle, ırkımla övünmem. Varsın bir vasfa sahip olmadığı için elinde olmayan milliyet-oy verdiği parti-desteklediği futbol takımı ile övünenler övünsün bunlarla. Ben insanlığımla övünürüm.

Hayırdır bolm o bahsettiğin bok çukuru neresi oluyor ?
kürdistan coğrafyasının ferdiymiş :asd:

Komünizm hakkındaki fikirleriniz nelerden ibaret? Reisinizin çay içip sizin beyninizi yıkarken anlattığı hikayelerden mi? Okuma yaptınız mı hiç? Ben iğrenerek Atsız'ı dahi okudum oysa.

Ruhunuzu , vicdanınızı sattığınız yahudi karl marks dan neler öğrendiniz komunizm adına anlatsana bilelim :)
Bilmiyorsan ben anlatayım .

Feminizm kocayı buluncaya , komunizim parayı buluncaya kadardır ! ;)

Ayrıca beyni yıkananlar bizimkiler değil bilakis sizinkiler .

Anadolu milliyetçiliği ifadesi neden zorunuza gidiyor ki? Milliyetçiliğe herhangi bir karalama yapılmıyor burda, "Anadolu milliyetçilği" denilen cahil bir milliyetçilikten bahsediliyor. 9 aylık bebeğe tecavüz ediliyor, bebeğin bağırsakları parçalanıyor yaşamını kaybediyor buna ses çıkartılmayıp misyonerler diye yabancı turistleri kovma algısından bahsediyoruz biz.

Boş boş konuşma konu hakkında bebek katilini savunan olmuş mu ?
Konu hakkında yaptğım yorumu önce bi oku.
Sonra senin gibi boş işler kovalayan arpes nıcklı arkadaşının yapmış olduğu yorumu oku.

Şu konuda olayı Milliyetçiliğe bağlayıp sallamanız sizin içinizde ki acıyı ortaya çıkarıyor.

Elazığda 1 köyde 20 kişi çocuğa tecavüz ediyor 7 yıl boyunca tecavüzü seyrediyor köy, kimse tepki göstermiyor fakat ramazdan oruç tutmadı yolda su içte diye diye aynı şehrimizde adam dövülüyor bu algıdan bahsediyoruz biz.

Elazığ dan örnek vereceksin madem ben de konuyu ayrıntılı anlatayım ki bilsin herkes.
Mevzunun geçtiği köy kürtlerin çoğunlukta yaşadığı bir yer.
Tepki göstermeyip 7 yıl boyunca seyredenler de kürt vatandaşlar . ;)

Biz tepkimizi dile getirdik tepkisini dile getirmeyen kendi halkına söyle sen oldu mu ?

Ayrıca bahsettiği ramazan da oruç tutmayanları vuruyorlar lafı külliyen yalandır.
80 li yıllarda sağ-sol olaylarının olduğu dönemde cereyan eden bir olaydır. Böyle şeyler artık yaşanmıyor.
Sokağın ortasında ister ye ister iç kimse gelip bir şey demez .

Milliyetçilik acından sonra Elazığ da mı canını acıttı ? Ne çok kuyruk acınız varmış be.

Senin memleket neresi ayrıca ?
İzmir i seçmişsin ama ben şimdi burda 10 tane İzmir de tecavüz haberleri koyarım ortaya , ne yaptın İzmir de tepki gösterdin mi ?

Türkiye nin her yerinde oluyor tecavüz olayları. Eşşekle ilişkiye girenler var bu ülkede . Senle arper iyi bilirsiniz özellikle bunu :D Neyse akıllı olun delikanlı gibi gelin tartışalım.

Biriniz orcik muhabbetlerine girip biriniz memleketinde tecavüz oldu sesin çıkarmadın gibi olaylara girip karaktersizlik yapmayın !

Siz delikanlı olunda bi önce memleketlerinizi söyleyin . Birisi İzmir yapmış birisi Ankara .
Allah bilir güneydoğu nun hangi köyünden çıkmışlardır :)

Bu adamlar cezalandırılmayacaklar mı ?

Terörizm sadece silahla, tüfekle olmaz.
Terörizm; siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımını ifade eder

Bu apaçık bir terör eylemidir bu insanlarında hakettikleri cezayı almaları gerekir.

Geri