Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
12 yaşındakilere Ülkü Ocaklarında anlatılan hikayelerle vatanseverlik - milliyetçilik duyarlılığı kasan arkadaşlar, bir durulsanız artık? Biraz okuma yapsanız, kendi fikirleriniz, süzgeciniz olsa? Komünizm dediğiniz şeyi de nasıl ezbere karalıyorsunuz milliyetçilik ezbere karalanıyor diye ağlarken.
Vatanım var benim ayrıca. Mezopotamyanın çocuğuyum, Kürdistan coğrafyasının ferdiyim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşıyım. Milliyetimle, ırkımla övünmem. Varsın bir vasfa sahip olmadığı için elinde olmayan milliyet-oy verdiği parti-desteklediği futbol takımı ile övünenler övünsün bunlarla. Ben insanlığımla övünürüm.
Komünizm hakkındaki fikirleriniz nelerden ibaret? Reisinizin çay içip sizin beyninizi yıkarken anlattığı hikayelerden mi? Okuma yaptınız mı hiç? Ben iğrenerek Atsız'ı dahi okudum oysa.
Anadolu milliyetçiliği ifadesi neden zorunuza gidiyor ki? Milliyetçiliğe herhangi bir karalama yapılmıyor burda, "Anadolu milliyetçilği" denilen cahil bir milliyetçilikten bahsediliyor. 9 aylık bebeğe tecavüz ediliyor, bebeğin bağırsakları parçalanıyor yaşamını kaybediyor buna ses çıkartılmayıp misyonerler diye yabancı turistleri kovma algısından bahsediyoruz biz.
Elazığda 1 köyde 20 kişi çocuğa tecavüz ediyor 7 yıl boyunca tecavüzü seyrediyor köy, kimse tepki göstermiyor fakat ramazdan oruç tutmadı yolda su içte diye diye aynı şehrimizde adam dövülüyor bu algıdan bahsediyoruz biz.