Gaziantep te Turistlerin Kovulması

Konu sahibi son olarak 1143 gün önce görüldü
[YOUTUBE]mq9-Vf1_SiY[/YOUTUBE]​

Benim söyleyecek sözüm yok ..
Boğazımda düğümlenen bişeyler var ama ..

Ne denir ki, hoşgörüden yoksun olmak bu galiba... sanki şehir kendi malımız ya.
İnsanları anlayamıyorum, kelimelerin kifayetsiz olduğu günler....

Bu adamın yabancı düşmanlığı (kendi dilinden, kendi dininden, kendi milletinden olmayan insan) hoşgörüsüzlüğünü bütün insanlara yansıtıp kurduğu daracık çember içinde melek, dışında kırıp döken, yakıp kavuran insanlarla dolu etrafımız ..
Hoşgörü beklediğimiz o adamın kafasına giren yüzbinlerce şey varken

Gencecik ruhlarımıza bu nefreti dolduran ne ??
Bizi biz kadar saf benzerlerimizin kücücük hayatlarını zehretmeye susatan ne ??

Turistlerin polis ekipleriyle goturulup sinirdisi edildigine kulak misafiri oldum tv'den. Tam bilmiyorum bunlar miydi. Yani sinirdisi edilecek kadar ne yapmis olabilirler ki ?
Benim Samsundaki dedem otelde yer bulamayan turistleri zorla evine getirip misir corbasi yedirmis insan .)
Adamlar ulkelerine dondukten sonra hala her yilbasinda kart atiyorlar.

Turistlerin polis ekipleriyle goturulup sinirdisi edildigine kulak misafiri oldum tv'den. Tam bilmiyorum bunlar miydi. Yani sinirdisi edilecek kadar ne yapmis olabilirler ki ?
Benim Samsundaki dedem otelde yer bulamayan turistleri zorla evine getirip misir corbasi yedirmis insan .)
Adamlar ulkelerine dondukten sonra hala her yilbasinda kart atiyorlar.

Yerel gazetelerin dediğine göre 'misyonerlik' yapmışlar. Hem de birkaç günlüğüne tatile gelen insanlar. Yerseniz.

Yani oyle olsa dahi bu sinirdisi edilmesini gerektirmez ki

Hiçbir şey yapılmasını gerektirmez ama işte savunma bu şekildeyken neyi anlatabilirsin ki bu barbarlara? Misyonerlik suç değil, dinini yayıyor adam misyoner olsa dahi. Hollanda'da Kuran'dan bahsetti diye biri linç edilmeye çalışılsa ve sınırdışı edilse aman tu kaka Avrupa der burada herkes. Sonra da Anadolu insanı misafirperverdir dinimiz hoşgörü dini safsatalarını satıyor aynı insanlar.

Her şeyi hazmedeceğiz, sorup öğreneceğiz.
Heyecanlanıp millete saldırmayacağız.

İşte milliyetçilik işte Anadolu insanının misafirperverliği.

Milliyetçiliği o kirli ağzına alma sen . Her fırsatta leş kargaları gibi Milliyetçiliğe sallamak için pusuda bekleme.

Kafasında beyaz takke , "müslümanları hristiyan yapisizz" diyen kaçtane Milliyetçi gördün ?
Olsa olsa ümmetçi olur. Sallayacaksan git ümmetçilere salla.

Bir tane densizin yaptığı terbiyesizlikten yola çıkarak anadolu insanının misafirperverliğine de laf etmeye hakkın yok.
Bilmiyorum Pariste mi yetiştin büyüdün ama olurda yolun Doğu ya düşerse buyur gel misafirperverlik öğren Anadolu insanından.

Neyse konuya gelecek olursak , gericilikten bağnazlıktan kurtarmak gerek bu insanları .
Gart ağaç eğilmez ! Bu yaştan sonra bunları eğitemezsin fakat en azından bundan sonraki nesili kurtarmak adına okullarda bu görüntüler çocuklara izletilip ilerde bunlar gibi olmayın diye eğitim verilebilir.

Milliyetçiliği o kirli ağzına alma sen . Her fırsatta leş kargaları gibi Milliyetçiliğe sallamak için pusuda bekleme.

Kafasında beyaz takke , "müslümanları hristiyan yapisizz" diyen kaçtane Milliyetçi gördün ?
Olsa olsa ümmetçi olur. Sallayacaksan git ümmetçilere salla.

Bir tane densizin yaptığı terbiyesizlikten yola çıkarak anadolu insanının misafirperverliğine de laf etmeye hakkın yok.
Bilmiyorum Pariste mi yetiştin büyüdün ama olurda yolun Doğu ya düşerse buyur gel misafirperverlik öğren Anadolu insanından.

Neyse konuya gelecek olursak , gericilikten bağnazlıktan kurtarmak gerek bu insanları .
Gart ağaç eğilmez ! Bu yaştan sonra bunları eğitemezsin fakat en azından bundan sonraki nesili kurtarmak adına okullarda bu görüntüler çocuklara izletilip ilerde bunlar gibi olmayın diye eğitim verilebilir.

Yahu he ağa da paşa da sizsiniz, doğu cemiyetleri başkanısınız ya siz biliyorsunuz. Kirli ağızmış, kimin kelime dağarcığının küfürden ibaret olduğu malum.

Kesinlikle. ''Türkçü''lerde yoktur ama nerde milliyetçiye denk gelsem böyle olayları da peşlerinde getiriyorlar.

Milliyetçinin her türlüsü -karşısındakini kendinden aşağı ve düşman gördüğü için- böyle hastalıklı davranmaya gebe oluyor, bu grupların içindeki radikal kesimler bu sebeple çok tehlikeli. Türk, Alman, Kürt, Cüce Elf vs. ayırmıyorum; milliyetçilik topyekun bir bombayı elden ele milletlerarası taşımak gibi, artık kimde nasıl patlarsa.

Hiçbir şey yapılmasını gerektirmez ama işte savunma bu şekildeyken neyi anlatabilirsin ki bu barbarlara? Misyonerlik suç değil, dinini yayıyor adam misyoner olsa dahi. Hollanda'da Kuran'dan bahsetti diye biri linç edilmeye çalışılsa ve sınırdışı edilse aman tu kaka Avrupa der burada herkes. Sonra da Anadolu insanı misafirperverdir dinimiz hoşgörü dini safsatalarını satıyor aynı insanlar.

Baska sitelerde baktim haberin iceriginde ''cami avlusunda misyonerlik yaptigi iddia edildi'' yaziyor. Olayin cami avlusunda geciyor olmasi tetiklemistir belki durumu bilemiyorum. Ama iddia edildi ile baslayan hicbir habere itibar etmiyorum. Dedigim gibi bu yuzden sinirdisi edilme imkansiz bir sey. Cunki misyonerligi yapan kisi degil, engelleyen kisiye ceza var TCK'da hatta engelleyene 3 sene ceza bildigim kadariyla.
Kimse bu adamin yaptigini onaylamiyor yani Hollandada kurani engelleyen ya da Antepte turistlere boyle davranana zaten herkes ayni tepkiyi veriyor.
Bu adamin bu hareketi ile butun anadolu insanini yargilamanizi dogru bulmuyorum. Evet misafirperveriz, bundan supheniz olmasin. Evine gelen kisiyi ac gondermedigin gibi evde ne varsa onune serersiniz degil mi ? bu benim gittigim ulkelerde boyle degil. Aksam saatinde bir yabancinin evine gittiginde sana gel buyur sende ye demez ya da dese bile asla israr etmez. Almanya'nin Bochum sehrinde yol soracak olsan donup bakmazlar bile.

Yine birileri fırsattan istifade içinde ki Anadolu Türk insanına olan kinini kusma zemini yakaladığı için çocuklar gibi sevinmiş belli ki .. İktidara gelebilseler Kürt milliyetçiliğini dibine kadar dayatacak olan pusuya yatmış bu anlayışa ALLAH'tan millet prim tanımıyor ..

Gelelim konuya .. Konunun Milliyetçilikle alakası yok .. Konu sığırlıkla alakalı cahillikle alakalı ..

Yoruma bile değmez aslında videoda ki sığırlar .. Sorun besmelenin anlamına cevap veremezler ama kudurmuş hayvan gibi de sağa sola saldırmayı bilirler .. Ülkem adına dinim adına utandım ..

ülkece yerlerdeyiz resmen
şu aptal zihniyetten bir an önce sıyrılmamız gerekiyor.

Yahu he ağa da paşa da sizsiniz, doğu cemiyetleri başkanısınız ya siz biliyorsunuz. Kirli ağızmış, kimin kelime dağarcığının küfürden ibaret olduğu malum.

Ha şunu bileydin . Bu Ülkenin ağası da paşası da bizik ! ;)

Sen burda Doğu ya sallayarak Doğu da yaşayan kürt kardeşlerini hakir görüp misafirperver olmadığını dolaylı yoldan söylemeye çalışıyorsun.
Senin bu yaptığın ırkçılıktır , faşistliktir :u1:

Doğu insanı kadar misafirperver mi var bu ülkede ?

Ben daha önce birçok kez belirttim. Delikanlı , dürüst adamlarla seviyeli bir şekilde tartışırım.
Lunaparlarda ki dönme dolaplardan daha fazla dönen şahıslarla seviyeli bir şekilde tartışamam . Presiplerime aykırı :)

Yine birileri fırsattan istifade içinde ki Anadolu Türk insanına olan kinini kusma zemini yakaladığı için çocuklar gibi sevinmiş belli ki .. İktidara gelebilseler Kürt milliyetçiliğini dibine kadar dayatacak olan pusuya yatmış bu anlayışa ALLAH'tan millet prim tanımıyor ..

Gelelim konuya .. Konunun Milliyetçilikle alakası yok .. Konu sığırlıkla alakalı cahillikle alakalı ..

Yoruma bile değmez aslında videoda ki sığırlar .. Sorun besmelenin anlamına cevap veremezler ama kudurmuş hayvan gibi de sağa sola saldırmayı bilirler .. Ülkem adına dinim adına utandım ..

Biriniz de yüzüme konuşsa keşke... Gidin milliyetçiliğin ne olduğunu öğrenin, sonra da dünya üzerinde sadece Türk milliyetçiliğinin var olmadığını öğrenin, sonra da mikro milliyetçilik nedir onu öğrenin. Demek istediğimi anlarsınız.

Ha şunu bileydin . Bu Ülkenin ağası da paşası da bizik ! ;)

Sen burda Doğu ya sallayarak Doğu da yaşayan kürt kardeşlerini hakir görüp misafirperver olmadığını dolaylı yoldan söylemeye çalışıyorsun.
Senin bu yaptığın ırkçılıktır , faşistliktir :u1:

Doğu insanı kadar misafirperver mi var bu ülkede ?

Ben daha önce birçok kez belirttim. Delikanlı , dürüst adamlarla seviyeli bir şekilde tartışırım.
Lunaparlarda ki dönme dolaplardan daha fazla dönen şahıslarla seviyeli bir şekilde tartışamam . Presiplerime aykırı :)

Prensibi varmış kıyamam. Doğudan bahsetmiyordum, ülke geneli için konuşuyordum doğusuyla batısıyla. Bu kadar bölücü olma. Sen tartışma ya zahmet etme, orcik ye sen. Kapasitenin dışına çıkmamış olursun.

Geri