Araz
Üye
Kesinlikle. ''Türkçü''lerde yoktur ama nerde milliyetçiye denk gelsem böyle olayları da peşlerinde getiriyorlar.
Senin Milliyetçi Dedğin İnsanlar Türkçülüğü Daha Çok Düşünürler Sizden Emin Olun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinlikle. ''Türkçü''lerde yoktur ama nerde milliyetçiye denk gelsem böyle olayları da peşlerinde getiriyorlar.
Şunu anlatmaya çalışıyordum ben de hocam, nerelere getirdiler kendi kanaatleriyle yorumlayıp. Milliyetçilikten tek anlaşılan Türk ve Kürt milliyetçiliği olunca, malum.
Sen Görüntülerde Kaç tane Kürt Gördün Kaç Tane Milleyetçi Gördün?
Konuyu Sapdırmayın Hele Böyle Bir Yorumda Çok Saçma Oluyor.
Sen çok yanlış gelmişsin. Kürt veya Türk ne alaka? İlk mesajımda dahi 'milliyetçilik' derken kast ettiğim -sizin anladığınız gibi- genel olarak bir ulusun milliyetçiliği değildi. Önce meramı anlayıp sonra cevap vermeyi deneyebilirsiniz, yoksa çok saçma duruyor.
http://www.forumsal.net/bahane-sozluk/620201-mikro-milliyetcilik.html#post3378574
Şunu anlatmaya çalışıyordum ben de hocam, nerelere getirdiler kendi kanaatleriyle yorumlayıp. Milliyetçilikten tek anlaşılan Türk ve Kürt milliyetçiliği olunca, malum.
Senin kendi anlayışında sadece bu milliyetçiliklerin olduğu anlayışı varda şimdi mikroyu çıkardın.
etnik, sol, atatürk, şablon milliyetçiliklerinide ardın sıra sırala.
arkadaşları hangi milliyetçilikle yargılıyorsun?
Sen güneydoğuya kaç kere gittin?
onları kovalayanların zihniyetlerinin ne olabileceğini ne kadar düşünebiliyorsun?
Senin Milliyetçi Dedğin İnsanlar Türkçülüğü Daha Çok Düşünürler Sizden Emin Olun.
Biriniz de yüzüme konuşsa keşke... Gidin milliyetçiliğin ne olduğunu öğrenin, sonra da dünya üzerinde sadece Türk milliyetçiliğinin var olmadığını öğrenin, sonra da mikro milliyetçilik nedir onu öğrenin. Demek istediğimi anlarsınız.
Prensibi varmış kıyamam. Doğudan bahsetmiyordum, ülke geneli için konuşuyordum doğusuyla batısıyla. Bu kadar bölücü olma. Sen tartışma ya zahmet etme, orcik ye sen. Kapasitenin dışına çıkmamış olursun.

ilginç konu ve yorumlar.
Neyse şunu diyim bizim komşu Mevlüt amca var her ay mutlaka birer ikişer turisti evinde misafir eder. Turist kovulmuş diyede pek kötülememek lazım ülkeyi şu kovulan turistler hangi ülkenin vatandaşı bilmiyorum lakin "batılı" diye nitelendirdiğimiz medeniyetin beşiği (b*k'a şemsiye tutan) insanların içinde de pek hoşgörülü olmayan insanlar mevcuttur. Cımbızla çekcek olursanız en az on haber çıkarırsınız her ülkeden.
Biriniz de yüzüme konuşsa keşke... Gidin milliyetçiliğin ne olduğunu öğrenin, sonra da dünya üzerinde sadece Türk milliyetçiliğinin var olmadığını öğrenin, sonra da mikro milliyetçilik nedir onu öğrenin. Demek istediğimi anlarsınız.