Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaliteli yapımları atlaya atlaya izlemiyorum. sırf sezonu, bölümü doldurmak için sahneler oluyor o sahnelerde hızı 1.50 yapıyorum bazen : /bu dizi atlaya atlaya izlenmez ki. o zaman hic izleme daha iyi :s
kraliyet ailesinin düğününde resmen ortalığın anasını ağlatıp düğünü bok ettikten sonra sağ kalacak bi babayiğit yok normalde ama işte bazı şeyleri karakter üstünden anlatmaya çalışınca, karakterin hikayesinin de devam etmesi gerekince ortaya akışa uymayan bir şey çıkmış. yine de sahne bütünüyle o gerginliği ve ayrışmayı hissettirdi. yorum olarak yazarken dedim ya criston cole tam bi embesil gibiydi diye, bu bölümden sonra bi daha embesillik yaparken görmeyeceğiz bence.şimdi izledim. rasko haklıymış, son sahne güzeldi. yalnız güzel olduğu kadar saçmaydı. kral bizimle beraber izledi. nerede kralın yakın korumaları. senin gibi kral olmaz olsun.
sakın leş gibi görüntüyle izlemiyorsun. biliyorum zor ama yapabilirsin. şimdi derin bir nefes al ve arkana yaslanıp evde cam gibi görüntüyle izlediğini hayal et.7. bölümü ofiste leş gibi görüntü kalitesiyle izlemek veya eve geçip cam gibi çözünürlükle izlemek arasında gidip geliyorum, galiba ikisini de yaparak bu kargaşaya son vereceğim
bi an açtım yedikule zindanları gibi kapkaranlık görüntü, hemen kapattım.sakın leş gibi görüntüyle izlemiyorsun. biliyorum zor ama yapabilirsin. şimdi derin bir nefes al ve arkana yaslanıp evde cam gibi görüntüyle izlediğini hayal et.
saniyesinde silmeme rağmen hemen görmüş : /plesk'e bir daha misafir gelmemesi lazım konuları karıştırır oldu.