Galatasaray - Samsunspor (3-2)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Arda girdi goller yedik. Arda çıktığı gibi gol attık. Kadroya değil İstanbul’a sokmayın bi daha bu lavuğu.

Okan Buruk bu ligin en kötü hocası, kaç senedir şampiyon olurken de yazıyorum.. Arda denilen adamın topçu olmadığını anlamak için kâhin olmaya gerek mi var.. çocuğun futbol hayatını da bugün bitirdi..
Ligdeki şampiyonluklar herkesi kandırıyor maalesef.. kariyerli bir teknik direktör ne zaman gelecek Galatasaray takımına acaba.

Ulan koca ayakkabılı minik Okan ne zaman mal Ardayı koysan gol yiyorsun.adamların penaltısını da vermediler

şu pozisyon üç büyüklere olsa penaltı verilirdi. adamların penaltıyı yediler. takım sinyal veriyor. çok fazla sürmez bu. puan kayıpları bizi bekliyor.

Net penaltı vermediler, ilginç. Penaltı ne deseler, okullarda ders bunu gösterirler.

Benim gördüğüm net penaltıydı. Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum. Hakem değerlendirmesi şöyle olmuş; vücuttan seken top olduğu için VAR penaltıyı vermemiş. Bildiğim bu.

Ben bazı Fenerbahçeliler gibi göründüğü şeye, açık olan bir şeyin aksini savunamam. :D

Bu arada geçen hafta yapılan eyyama sayın.(:

Son pozisyon net bence de penaltıydı. Maçın hakkı beraberlikti.

Buz gibi penaltılarını yediler adamların. Ama şu maçta puan kaybetseydik Okan’ın Arda ısrarına kaybetmiş olacaktık. Bir denedin, iki denedin, üç denedin olmuyor işte. Etkisiz değil zarar veriyor zarar. Anla artık şunu alüminyum ya

yolculuk sonrası uyuyakalmışım maçı izleyemedim
Emre ve Osimhen'in golleri güzelmiş

Lig başlamadan evvel Samsunspor'dan umutluyum demiştim başka bir konuda ki yanılmamışım, özellikle konferans liginde çok çok iyi gidiyorlar ki Allah' tan böyle hakemler yok orada da hakları yenmiyor. Yazık günah ikinci yarıdaki güzel futbolları da boşa oynanmış oldu. Osimhensiz sıkıntısarayı oynayan takımı ellerinden kaçırmalarına mı yanayım, gün gibi net penaltılarının verilmeyişine mi yanayım. Hakikaten yazık günah.

Allah Allah çok ilginç :ddddd

şimdi videolar önüme düşüyor
Galatasarayımızın da bir penaltısı verilmemiş
Davinson'a yapılan harekette kırmızı kart verilmemiş

İnanılmaz.

Bize gelince penaltı, ligtede bunların bir çoğu Fenerbahçe aleyhine çalınmamıştır. Örnek Karagümrük maçı. Trio ekib doğal konum diyor, M.United ve Tottenham maçında da aynı pozisyona penaltı çalınmadı . Bana göre Kazımcana penaltı çalınabilirdi. 3 büyüklerin tamamına verilir bu penaltı, ayrımcılık yapıldı yine malasef. Lakin davinson’a yapılan da kırmızıdır. Ayrıca Osimhen kornerde topu saklarken faul çalındı ve süre orada bitmişti, bitirebilirdi maçı hakem. Böyle bir puan almak istemeyiz ama oldu. Yapacak bir şey yok..

Yıllardır aynı tantana.
Şu ligi bizim gibi salaklardan başka takip eden yok. :)
Şuna Dünyanın her yerinde penaltı verilir. Gördükleri halde çalamıyorlar.

Geri