Galatasaray - Samsunspor (3-2)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ilk yarı takımı beğendim. samsun'un yorgunluk belirleyici olacaktı bence. lig - avrupa biraz ağır geldi onlara. 2. yarı iyi başladılar belki ama bunun sebebi bizdik. maç bitti havasına girdik ve bir türlü toparlayamadık. elbette geçen hafta konuşulmayan hakem hatalarının bu hafta konuşulmaya başlanacağı aşikardı. bence iki takımda bundan nasibini aldı.
kazımcan pozisyonu penaltı (barış yapınca faul verdi)
davinson kırmızı kart
son pozisyon ise net penaltı.
penaltı için başka maçlardan örnekler veriliyor ama bu pozisyonlarda penaltı çalınması taraftarıyım, gerisi hakemin yorumu. ama 90 dakikayı özellikle verilmeyen bir penaltı ve kırmızı kartı görmezden gelerek, son dakikada pozisyonla değerlendirmeye çalışmak kötü niyetten başka bir şey değildir, ucuz işçilik gibi geliyor açıkçası.

Bu penaltı değilse iptal edilen golümüzü geri verin o zaman…

ligi kapatın gidin artık. Başlarım sizin liginizi de futbolunuzu da. Geçen haftadan beri olmayan hakem hataları üzerinden sürekli algı yaptılar şimdi meyvesini topladılar. Bu Galatasaray böyle bir kulüp işte. Bir de utanmadan çıkıp bence penaltı değil diyebiliyor. Allah belanızı versin. Dünkü maça rağmen yine çıkıp Fenerbahçe kollanıyor diyecekler. Bunlar böyle hayasız bir kulüp

Eyyamı desteklemiyorum. Dün dedim net penaltı diye. Ama benim sinir olduğum şey karşımdaki kişinin tuttuğu takımada benzer şeyler oluyorken objektif olmaması. He canım he en temiz sizsiniz ***!

Dün Davinson'un pozisyonu net kırmızı kart. Sesiniz çıkmadı bilader?
Ceza sahası içinde hem Kazımcan Karataş'ın ayağına basıldı aynı anda da Leroy Sane formasından çekildi sesiniz çıkmadı.

Size yapılıyorken susun sesiniz çıkmasın. Ama Galatasaray'a yapılınca yangın yeri ortalık ha. KUDURUN.

sürekli Galatasarayı suçlayınca kendi yaptıklarınız ya da hakemlerin size geçtiği kıyaklar vs, yok olmuyo
yani böyle mi düşünüyosunuz bilmiyorum da
eğer öyleyse bu konusa sizi bilgilendirmek isterim :dd
neyin ne olduğunu görüyoruz boşuna zorlamayın

Menerim Samsunspor’un hakkı yenildi diye yırtınırken ilahi adalet karşıma bu videoyu çıkardı |:D

Geri