-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sezon ligdeki en dişli rakibimiz. Avrupada da iyi gidiyorlar.
Fenerbahçe maçından daha çok korkuyorum bu maçtan.@HosgeldinHarunAbi nin Samsunspor yorumunu da ekleyeyim.![]()
Takımı çok iyi motive eden bir başkanları var ayrıca Konferans Ligi'nde halen lider konumdalar ve sizi zorlayacak bir rakip olacaktır. Avrupa maçı gibi hazırlanmanız gerekiyor.Fenerbahçe maçından daha çok korkuyorum bu maçtan.
Hadi inşallah.İç saha mağlubiyetimiz hayırlı olsun.
Hadi inşallah.![]()

Her maçımız mı kritik olur sljh
Şampiyonlar Ligi'nde de en zor maçlarınız sona kaldı.Her maçımız mı kritik olur sljh
Diyor şu maç bitsin rahatız yok ya bize rahat yüzü yok lefty hanım….
Evet… kadro derinliğimiz yok üç tane adama büyük paralar verdik… son üç maçta kaç puan toplar bilmiyorum ama gs bu ne yapacağı belli olmaz…Şampiyonlar Ligi'nde de en zor maçlarınız sona kaldı.
Konsantrasyon paylaşımlarına başladığınıza göre tehlikenin farkındasınız ancak tabii ki Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmanızı isterim.Evet… kadro derinliğimiz yok üç tane adama büyük paralar verdik… son üç maçta kaç puan toplar bilmiyorum ama gs bu ne yapacağı belli olmaz…