Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendisi gslidir güveniyoruz yapar bize bi güzellik skjjSamsunspor başkanını çok ilginç buluyorum, eğlenceli yorumları var.
@Anna Karenina kalbim sizden yana demek isterdim ancak biliyorsun ki öyle değil.Samsunspor berabere kalsa o da yeter bize.
Karının telefonunu rica edebilir miyim?Sane aşık etme kendine …
O kotam Torreira, İcardi, Osimhen, Karım ve Kedim ile dolu… Bir kalbe kaç kişi sığdıracam? Benim de geniş kalbimin bir sınırı var…
Yaptın yapacağını daha ne yapsın herkese aslan kesilen samsun gs gelince kedi gibiKendisi gslidir güveniyoruz yapar bize bi güzellik skjj
başkan galatasaraylı, samsunspor'un sahadaki iki oyuncusu eski galatasaraylı. sattılar maçı. artık midemi bulandırıyor bu lig.Kendisi gslidir güveniyoruz yapar bize bi güzellik skjj
Maçı izlemediğin kesin. Samsunspor ikinci yarıya Bayern Münih gibi başladı.başkan galatasaraylı, samsunspor'un sahadaki iki oyuncusu eski galatasaraylı. sattılar maçı. artık midemi bulandırıyor bu lig.
yalandan bir gol yediler, şike belli olmasın golü.Maçı izlemediğin kesin. Samsunspor ikinci yarıya Bayern Münih gibi başladı.![]()
Ya maç döner ve kaybedersek? Hiç utanmadan bunu söylüyorsunuz maç bitmeden.yalandan bir gol yediler, şike belli olmasın golü.
İcardi ile yarışmayı bıraktı, kabullendi. Diğerleri sıralamasız xdKarının telefonunu rica edebilir miyim?
1.sırada karın olmaliydi yerini söylicemmm bilsin garibim...