Galatasaray- Real Madrid maçı geyikleri .

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bugüne kadar haksiz yere kimseye sarmadim, kötü yorumlari görmeden atlayacak kadar da sacma bir insan olmadim. Sana cevap yazdigimda sen birden parladin Calypso. Konulari iyice takip eden herkes görebilecektir.

Ben bugüne kadar haksiz yere kimseye sarmadim, kötü yorumlari görmeden atlayacak kadar da sacma bir insan olmadim. Sana cevap yazdigimda sen birden parladin Calypso. Konulari iyice takip eden herkes görebilecektir.

Haklısın ben sizin kadar mükemmel değilim. Unutmuşum siz Galatassrayli hazretlerine cevap vermemem gerektiğini afedersin. Neyse tartışmaya gerek yok kolay gelsin.

Haklısın ben sizin kadar mükemmel değilim. Unutmuşum siz Galatassrayli hazretlerine cevap vermemem gerektiğini afedersin. Neyse tartışmaya gerek yok kolay gelsin.

Ben hazretleri degilim, hic olmadim. Konuyu cektigin yere bakar misin.? Sana cevap verme diyen kimse olmadi su forumda. Kac kez söyledik herkes kendi takimini koruyacaktir diye. Sen olsan korumayacak miydin.?

Calypso Nickli Üyeden Alıntı
ZeN alemsin ya siz girdiniz noldu hı?

Biz Avrupa da gelebilecegimiz en iyi yere geldik. Öyle bir gurur yasadik ki dillere destan. Galatasaray bana binlerce kez iyi ki Galatasarayliyim dedirtti. Bu defa da yapmayin olm ya siz bu degilsiniz dedirtsin ne yapalim şike yapacak degiliz ya.

Sana yaptigim yorum sadece buydu. Ki ben sana sevebildigim tek Fenerbahceli demistim hatirlarsan. Bu mesajda beni yanlis tanidigini söyletecek ne vardi söyler misin Calypso. ? Ki sen sana ayni yorumlarda bulunan diger Galatasaraylilara karsi gayet ilimlisin.

Biz şerefimizle mücadele ettiğimiz CL'de 6' da yeriz 16'da yiyebiliriz. Ancak bazıları gibi şerefsizlik yapıp Avrupa'dan men edilmedik.

İngiltere'de Manchester'dan 6 tane yemedik,
Portekiz'de Benfica'dan 7 tane yemedik
İngiltere'ye gidip Arsenal'den 5 tane yemedik
Sigma Olomouc'ten 7 tane yemedik.
Liverpool'dan 8 , Barcelona'dan 5 yemedik.

Veya Kadıköy' de oynanan Fenerbahçe - Barcelona maçında , Barça 3 - 0 öndeyken maçın ikinci yarısında stadın elektriklerini kesen Fenerbahçe gibi bir tutum sergilemedik.

Veya o kadar gol yedi diye Fenerbahçe taraftarı gibi tesisleri basıp kalecimize tekme tokat saldırmadık

Ve Galatasaray hiç bir zaman Fenerbahçe gibi Avrupa'da manşetlere çıkmadı 7 yıldızlı şikeciler diye.

Herşeyden önemlisi bizim şerefimizle oynadığımız bu ligde 6 yeriz ama Şerefsizlik yaparak men edilmeyiz.

Elbette ki rakip olarak dalga geçecek fenerbahçeliler. biz de onlarla dalga geçmiştik daha önce ve genelde avrupa konusunda geçiyoruz da neyse :)

Dediğim gibi, onlar bizimle biz onlarla dalga geçeceğiz takılacağız, işin esprisi burda çünkü. Futbol da yenmekte yenilmekte vardır elbette. Önemli olan bu maçı unutup bir an önce hatalarımızı eksiklerimi gözden geçirmeliyiz.

Şu futbolcu gitsin bu futbolcu kalsın demiyorum. Onlar da istemezdi böyle bir sonuç olmasını.

Bunu unutup önümüze bakalım. Biz en son Chelsea' dan Ali Sami Yen'de 5 yemiştik ve sonrasında hiç bir avrupa maçımızı kaybetmeyip UEFA'yı almıştık.

Bu maçı unutup önümüze bakmalıyız.

Unutulmamalıdır ki ASLOLAN Galatasaray'dır...

Calypso Nickli Üyeden Alıntı
ZeN alemsin ya siz girdiniz noldu hı?

Biz Avrupa da gelebilecegimiz en iyi yere geldik. Öyle bir gurur yasadik ki dillere destan. Galatasaray bana binlerce kez iyi ki Galatasarayliyim dedirtti. Bu defa da yapmayin olm ya siz bu degilsiniz dedirtsin ne yapalim şike yapacak degiliz ya.

Sana yaptigim yorum sadece buydu. Ki ben sana sevebildigim tek Fenerbahceli demistim hatirlarsan. Bu mesajda beni yanlis tanidigini söyletecek ne vardi söyler misin Calypso. ? Ki sen sana ayni yorumlarda bulunan diger Galatasaraylilara karsi gayet ilimlisin.
Ben durduk yere mi yazdım Allah aşkına yapma? ilimli olduğum kişiler beni kirmadan tartisio + oyunlarda laf sokana kadar pm de atabilirdin. Neyse ona da eyvallah yine tek kötü bisi yazmadım sana ben. Uzatmaya gerek yok kirilmasam o tepkiyi vermem...

Ben durduk yere mi yazdım Allah aşkına yapma? ilimli olduğum kişiler beni kirmadan tartisio + oyunlarda laf sokana kadar pm de atabilirdin. Neyse ona da eyvallah yine tek kötü bisi yazmadım sana ben. Uzatmaya gerek yok kirilmasam o tepkiyi vermem...

Ben seni yanlis tanimisim yorumundan sonra devam olarak bu konudaydim, gidip oyunlarda laf sokmayi baslatan sen oldun. Onlari görünce ben de karsilik verdim. Bu konunun yazari sen degildin ki DoGu idi. Sana yaptigim yorum ortada, kirildiysan bu yoruma kirilmis olman gerekiyor. Tartismiyorum , ben size benden cok daha agir konusan nice Gallatasaraylilar gördüm Calypso, bana gösterilen tepkinin binde biri gösterilmedi. Türk takimlarini destekledigimi sürekli olarak belirtmeme ragmen gelip benim yaptigim her yorumun altina siz yaparken iyi, size yapilinca kötü diye yorumlar attin. Sadece benim yorumlarima.. Ben de karsiligini yazdim. Yanlis tanimisim sözüne kirilmasi gereken benim aslinda. Mavi ve senin bana aldiginiz bu cepheyi hic anlamadim. Sana da eyvallah.

Bu ülkeyi bölse bölse, futbol böler . :) Biz nasıl kişilermişiz böyle yaw. :) Adamlar yapıyor link atıyorum, dalga olmuyor. Aynı şeyi ben yapıyorum burda bi ton tartışma cıkıyor. Çok garip milletiz :)

Ben seni yanlis tanimisim yorumundan sonra devam olarak bu konudaydim, gidip oyunlarda laf sokmayi baslatan sen oldun. Onlari görünce ben de karsilik verdim. Bu konunun yazari sen degildin ki DoGu idi. Sana yaptigim yorum ortada, kirildiysan bu yoruma kirilmis olman gerekiyor. Tartismiyorum , ben size benden cok daha agir konusan nice Gallatasaraylilar gördüm Calypso, bana gösterilen tepkinin binde biri gösterilmedi. Türk takimlarini destekledigimi sürekli olarak belirtmeme ragmen gelip benim yaptigim her yorumun altina siz yaparken iyi, size yapilinca kötü diye yorumlar attin. Sadece benim yorumlarima.. Ben de karsiligini yazdim. Yanlis tanimisim sözüne kirilmasi gereken benim aslinda. Mavi ve senin bana aldiginiz bu cepheyi hic anlamadim. Sana da eyvallah.

Sen nasıl akşam real madridi tutmama gönül koyuyorsan ben de şike vs ye aynisindan olmusimdur. Evet tepkim vardı hiç beklemiyordum uzulebilirsiniz normal ama bunu Fenere baglamak sikeci siz gidemediniz diye alay etmek şeklinde yaparsan tabiiki kızarım ki bir oncekinde de yargisiz infaz yaptın. Her yazdığım sana olacak diye bi şey yok. Sen dememiş olabilirsin ama ben arsenal maçında alay edeerlerken benle ins madrid gelir dedm iki yuzlu mu olsaydm desteklemedigim halde yaninizdayim mi deseydim. ondan oncekilerde destektim Ama arsenal maçı bna hatami gösterdi geyikler konusuna grlince aynı konu arsenal maçından sonra da açıldı ben tavır almadım o kadar yazdın yine de kötü bi laf etmedm neyse .

Muslera maçta türkçeyi çözdü. Muslera : ''Allah'ını seven defansa gelsin.'' dedi ya la .

:zuha::zuha::haha::alkis:

Şu yazılanları çizilenleri okuyunca şaşırıyorum doğrusu.

Bir türk takımı Avrupa'da ülkeyi temsil eden bir takım yeniliyor hemde kötü bir skorla ve yine ne tuhaftır ki bazı rakip takım taraftarlarının resmen göbek atmadığı kalmış.

Aynı şekilde Fenerbahçe yenildiğin de Benficayı Arsenali tutan Galatasaraylılar içinde söylüyorum bunları.

Ayıp diye bir kavram vardır ve bunun bilincinde olmak gerekir. Ne demek ya Real Madrid'i destekledim, Arsenal'i Benfica'yı destekledim. Siz Türk değilmisiniz, siz ay ve yıldızın altında yaşamıyormusunuz.

Yok Real çıksın diye dua edilmiş yok şu gelsin, yok Ramsey iyi giydiriyormuş falan filan.

Utanılacak mesajlarınıza postlarınıza bir de gülüyorsunuz. Keşke Galatasaray yenseydi keşke fb şike sürecine girmeseydide şuan oda maç yapıp CL' de onu da yazsaydık.

Sizi anlamak mümkün değil. Bir türk takımı yabancı bir devletin takımına yeniliyor ve nerdeyse zil takıp oynayacaksınız.

Aferin hepinize doğru yoldasınız tebrik ederim sizleri böyle devam edin. Yaptıklarınız Türklüğe çok güzel yakışıyor Bravo !

Her yazdığım sana olacak diye bi şey yok.

Demissin ya cok dogru demissin, bu forumda Reali destekleyen tek kisi sen degilsin. Benim de her yazdigim sana miydi acaba. Dün geceden beri yazilanlari görmemis olmalisin. Galatasarayli birine gösterecegim tepki de bu olurdu benim. Simdi gidip bir de arsenal geyiklerine bakacagim. Seninle sakalastigim tek konu Cardozo konusuydu benim. Benim yorumumda diger Galatasaraylilar ile ayniydi ama benim ki yine göz büyüttü neyse...

Şu yazılanları çizilenleri okuyunca şaşırıyorum doğrusu.

Bir türk takımı Avrupa'da ülkeyi temsil eden bir takım yeniliyor hemde kötü bir skorla ve yine ne tuhaftır ki bazı rakip takım taraftarlarının resmen göbek atmadığı kalmış.

Aynı şekilde Fenerbahçe yenildiğin de Benficayı Arsenali tutan Galatasaraylılar içinde söylüyorum bunları.

Ayıp diye bir kavram vardır ve bunun bilincinde olmak gerekir. Ne demek ya Real Madrid'i destekledim, Arsenal'i Benfica'yı destekledim. Siz Türk değilmisiniz, siz ay ve yıldızın altında yaşamıyormusunuz.

Yok Real çıksın diye dua edilmiş yok şu gelsin, yok Ramsey iyi giydiriyormuş falan filan.

Utanılacak mesajlarınıza postlarınıza bir de gülüyorsunuz. Keşke Galatasaray yenseydi keşke fb şike sürecine girmeseydide şuan oda maç yapıp CL' de onu da yazsaydık.

Sizi anlamak mümkün değil. Bir türk takımı yabancı bir devletin takımına yeniliyor ve nerdeyse zil takıp oynayacaksınız.

Aferin hepinize doğru yoldasınız tebrik ederim sizleri böyle devam edin. Yaptıklarınız Türklüğe çok güzel yakışıyor Bravo !

Arsenal maçında Türk değil miydi Arsenal gol gol diye bağıranlar? Ta o zamandan ahdim var rakibini desteklicem diye. Nedense gs maçında milli olası tutuo çoğunun.

Arsenal maçında Türk değil miydi Arsenal gol gol diye bağıranlar? Ta o zamandan ahdim var rakibini desteklicem diye. Nedense gs maçında milli olası tutuo çoğunun.

Ben galatasaraylilara da ayni elestiriyi yaptım. Sadece gs maçında degil her maçta Türküm ben. Ülkeyi temsil eden herkesi desteklerim. Galatasarayinizinda fenerbahcenizinde cani cehenneme.
Gerçekten Türkün turkten başka düşmanı yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri