Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bugüne kadar haksiz yere kimseye sarmadim, kötü yorumlari görmeden atlayacak kadar da sacma bir insan olmadim. Sana cevap yazdigimda sen birden parladin Calypso. Konulari iyice takip eden herkes görebilecektir.
Haklısın ben sizin kadar mükemmel değilim. Unutmuşum siz Galatassrayli hazretlerine cevap vermemem gerektiğini afedersin. Neyse tartışmaya gerek yok kolay gelsin.
Ben durduk yere mi yazdım Allah aşkına yapma? ilimli olduğum kişiler beni kirmadan tartisio + oyunlarda laf sokana kadar pm de atabilirdin. Neyse ona da eyvallah yine tek kötü bisi yazmadım sana ben. Uzatmaya gerek yok kirilmasam o tepkiyi vermem...Calypso Nickli Üyeden Alıntı
ZeN alemsin ya siz girdiniz noldu hı?
Biz Avrupa da gelebilecegimiz en iyi yere geldik. Öyle bir gurur yasadik ki dillere destan. Galatasaray bana binlerce kez iyi ki Galatasarayliyim dedirtti. Bu defa da yapmayin olm ya siz bu degilsiniz dedirtsin ne yapalim şike yapacak degiliz ya.
Sana yaptigim yorum sadece buydu. Ki ben sana sevebildigim tek Fenerbahceli demistim hatirlarsan. Bu mesajda beni yanlis tanidigini söyletecek ne vardi söyler misin Calypso. ? Ki sen sana ayni yorumlarda bulunan diger Galatasaraylilara karsi gayet ilimlisin.
Ben durduk yere mi yazdım Allah aşkına yapma? ilimli olduğum kişiler beni kirmadan tartisio + oyunlarda laf sokana kadar pm de atabilirdin. Neyse ona da eyvallah yine tek kötü bisi yazmadım sana ben. Uzatmaya gerek yok kirilmasam o tepkiyi vermem...
Ben seni yanlis tanimisim yorumundan sonra devam olarak bu konudaydim, gidip oyunlarda laf sokmayi baslatan sen oldun. Onlari görünce ben de karsilik verdim. Bu konunun yazari sen degildin ki DoGu idi. Sana yaptigim yorum ortada, kirildiysan bu yoruma kirilmis olman gerekiyor. Tartismiyorum , ben size benden cok daha agir konusan nice Gallatasaraylilar gördüm Calypso, bana gösterilen tepkinin binde biri gösterilmedi. Türk takimlarini destekledigimi sürekli olarak belirtmeme ragmen gelip benim yaptigim her yorumun altina siz yaparken iyi, size yapilinca kötü diye yorumlar attin. Sadece benim yorumlarima.. Ben de karsiligini yazdim. Yanlis tanimisim sözüne kirilmasi gereken benim aslinda. Mavi ve senin bana aldiginiz bu cepheyi hic anlamadim. Sana da eyvallah.
Her yazdığım sana olacak diye bi şey yok.
Şu yazılanları çizilenleri okuyunca şaşırıyorum doğrusu.
Bir türk takımı Avrupa'da ülkeyi temsil eden bir takım yeniliyor hemde kötü bir skorla ve yine ne tuhaftır ki bazı rakip takım taraftarlarının resmen göbek atmadığı kalmış.
Aynı şekilde Fenerbahçe yenildiğin de Benficayı Arsenali tutan Galatasaraylılar içinde söylüyorum bunları.
Ayıp diye bir kavram vardır ve bunun bilincinde olmak gerekir. Ne demek ya Real Madrid'i destekledim, Arsenal'i Benfica'yı destekledim. Siz Türk değilmisiniz, siz ay ve yıldızın altında yaşamıyormusunuz.
Yok Real çıksın diye dua edilmiş yok şu gelsin, yok Ramsey iyi giydiriyormuş falan filan.
Utanılacak mesajlarınıza postlarınıza bir de gülüyorsunuz. Keşke Galatasaray yenseydi keşke fb şike sürecine girmeseydide şuan oda maç yapıp CL' de onu da yazsaydık.
Sizi anlamak mümkün değil. Bir türk takımı yabancı bir devletin takımına yeniliyor ve nerdeyse zil takıp oynayacaksınız.
Aferin hepinize doğru yoldasınız tebrik ederim sizleri böyle devam edin. Yaptıklarınız Türklüğe çok güzel yakışıyor Bravo !
Arsenal maçında Türk değil miydi Arsenal gol gol diye bağıranlar? Ta o zamandan ahdim var rakibini desteklicem diye. Nedense gs maçında milli olası tutuo çoğunun.