Galatasaray- Real Madrid maçı geyikleri .

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir ben ciddi sordum var mi Galatasaray kadar basarili olani, kimi tuttugun önemli degil.

Fenerle, beşiktaş farkli dallarda başarı yakaladılar. Biri 0 çekmişti. Diğeri 8 adet yedi. Ha bide Real Madrid sık sık faks cekip tebrik eder bunları. (:

Olayi tartismaya cevirmek gibi bir niyetim yok. Konuyu kilide kadar götürmek marifet degil. Bütün takim muhabbetleri zaten böyle olur. Herkes kendi takimini korur. Türkiye adina bir mac ise ve sonuc büyük bir hezimetse ki bütün takimlarin basina gelebilir insanlar elbette sinirlenecektir. Bunu tahmin etmis olmak gerekirdi.

Bknz: http://www.forumbahane.net/fenerbahce/410118-sosyal-medyada-arsenal-geyikleri.html gerilmeye sinirlenmeye gerek yok biz zamanında hiç birşey dememişiz.

Yahu bir sey daha soracagim ben siz böyle bir sonuctan sonra gülmemiz gerektigini mi düsünüyorsunuz acaba. Benim size bir sey dedigim mi var. Siz saka yollu paylastiniz ben de saka yollu bir yorum yaptim. Alemsiniz diye. Vay efendim siz bunu nasil paylasirsiniz demedim. Calypso da seni yanlis tanimisim diye laf soktu gitti. Takimimi koruyor olmam mi yanlis. ?

O konu maçtan 1 gün sonra açılmış. Ama siz bu konuyu sıcağı sıcağına açıyorsunuz. Şu an Galatasaray taraftarları sinirli ve gerilmiş durumda. O yüzden anlayış beklemeniz yerine anlayış göstermeniz gerekirdi.

Ben sana şuanda bile anlayış gösteriyorum düşün artık gerisini. İsterse 10 gün sonra atılsın benim zoruma gitmedi, kimseninde zoruna gidemez. Sinirleniyorsanız bakmayın .

Yahu bir sey daha soracagim ben siz böyle bir sonuctan sonra gülmemiz gerektigini mi düsünüyorsunuz acaba. Benim size bir sey dedigim mi var. Siz saka yollu paylastiniz ben de saka yollu bir yorum yaptim. Alemsiniz diye. Vay efendim siz bunu nasil paylasirsiniz demedim. Calypso da seni yanlis tanimisim diye laf soktu gitti. Takimimi koruyor olmam mi yanlis. ?

Sanırım şuanda tartışıyor olman yanlış .

Yok şuanki yazdıklarınıza dedim. O kelimenizde bi sıkıntım olmadı . :)

Cidden ben hala bir tartisma göremedim, bizim rakip takimlarla muhabbettimiz hep böyledir. Onlar alay edince gülmeyiz. Savunuruz. Herkes kendi takimini korur. Eger diger takimin taraftari dalga gecerken gülebilmekse normal olan bu durumda ben de bir yanlis var, sanirim ben normal degilim.

Cidden ben hala bir tartisma göremedim, bizim rakip takimlarla muhabbettimiz hep böyledir. Onlar alay edince gülmeyiz. Savunuruz. Herkes kendi takimini korur. Eger diger takimin taraftari dalga gecerken gülebilmekse normal olan bu durumda ben de bir yanlis var, sanirim ben normal degilim.

Peki tamam kusura bakma. Özür dilerim .

Uefa Avr. Ligi Ç. Final İlk Maçı | FENERBAHÇE 2 - 0 Lazio | Maç Sonucu yorumum. Sen yapyiorsun kendine yapilinca kabullenmiyorsun diyenlere gitsin.

Ben bütün Ispanyol sevdalisi Fenerbahcelilerin inadina tebrikler Fenerbahce diyorum. Fenerbahceyi rakibimiz olarak sevmesem de basarisindan gurur duydum. Bu da Galatasaray taraftarinin farki olsun. =)

Bir de gurur duymusum arkadas vay bana.. (:

Hiçbir kötü yorumum yokken Fenere sar sonra oyunlarda laf sok eyvallah...

Bu durumla dalga gecmek veya kafa bulmak bile karsı taraftarları kızdırmya yeter ve artarbile ben şahsım adına diyorum ki bu konuyu acan kişiye hitaben ey fenerli siz kacmac kazandınız dışarda türkiye kupasını daha birkeremi iki keremi aldınız yahu insanın kızmaması mümkün degil olabilir yenilgi herzaman yenilecegi manasınada gelmez bu.....

Bu durumla dalga gecmek veya kafa bulmak bile karsı taraftarları kızdırmya yeter ve artarbile ben şahsım adına diyorum ki bu konuyu acan kişiye hitaben ey fenerli siz kacmac kazandınız dışarda türkiye kupasını daha birkeremi iki keremi aldınız yahu insanın kızmaması mümkün degil olabilir yenilgi herzaman yenilecegi manasınada gelmez bu.....

Bu konunun benzeri Fenerbahçe Arsenal geyikleri diye açılmıştı. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri