Galatasaray- Real Madrid maçı geyikleri .

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* Muslera maçta türkçeyi çözdü. Muslera : ''Allah'ını seven defansa gelsin.'' dedi ya la .

* ''Nasıl krallık la bu. Ha pardon Çıplak Kral'dı. ''

* 6 oldu Allah razi olsun senden umut .

* Tüm Rapçiler birleşip Burak' a dissmi atsak .

*
601743_608055635922769_163807332_n.jpg

600615_608065112588488_610763339_n.jpg

Espri yapıyorum da sinirle hoş şeyler olmaz açısından :)

Vallahi ben takimimi elestiriyorum falan da biz olmasak Sampiyonlar ligi müzigini bile duyamayacak olan insanlar da cok alem ya. (: Rüyalarinda görmedikleri takimi Istanbul'a getiriyoruz hala ayni tantana. :cici:

Vallahi ben takimimi elestiriyorum falan da biz olmasak Sampiyonlar ligi müzigini bile duyamayacak olan insanlar da cok alem ya. (: Rüyalarinda görmedikleri takimi Istanbul'a getiriyoruz hala ayni tantana. :cici:

Galatasaray olmasa başka takım şampiyonlar ligine giremiyor mu. Çok alemsin ya :cici:

Bu tür konular artık klasik oldu. Bizim takımın taraftarları da yapıyor, rakip takımın taraftarları da. Avrupa'da bile birbirini tutmuyoruz artık.

Gercekten Galatasaray kadar basarili olan oldu mu ya. ? Ciddi soruyorum cünkü yaniliyor olabilirim.

O göreceli kavram. Sen kendi takımını tutarsın bende kendi takımımı tutarım. O yüzden tartışmaya cekmek istemiyorum. Kızma sakın ha. Öyle makarasına paylaştım konuyu . :)

ZeN alemsin ya siz girdiniz noldu hı?

Biz Avrupa da gelebilecegimiz en iyi yere geldik. Öyle bir gurur yasadik ki dillere destan. Galatasaray bana binlerce kez iyi ki Galatasarayliyim dedirtti. Bu defa da yapmayin olm ya siz bu degilsiniz dedirtsin ne yapalim şike yapacak degiliz ya. :cici:

O göreceli kavram. Sen kendi takımını tutarsın bende kendi takımımı tutarım. O yüzden tartışmaya cekmek istemiyorum. Kızma sakın ha. Öyle makarasına paylaştım konuyu . :)

Hayir ben ciddi sordum var mi Galatasaray kadar basarili olani, kimi tuttugun önemli degil.

Biz Avrupa da gelebilecegimiz en iyi yere geldik. Öyle bir gurur yasadik ki dillere destan. Galatasaray bana binlerce kez iyi ki Galatasarayliyim dedirtti. Bu defa da yapmayin olm ya siz bu degilsiniz dedirtsin ne yapalim şike yapacak degiliz ya. :cici:

AK olmak böyle bir şey (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri