Maç Sonucu Galatasaray - Fenerbahçe (0-2) SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Nerde o açıklama link at görelim bakalım? TFF açıklamışsa resmi siteden yayınlar bekliyorum.:)

IMG_2431.jpeg
IMG_2432.jpeg

Bizim hedefimiz Avrupa bu doğrultuda ilerliyoruz Tebrik ederim

Başlığı 2025 Süper Kupa Şampiyonu Fenerbahçe Oldu! olarak düzeltebilir misiniz sayın adminler :D

Ekli dosyayı görüntüle 124906
Ekli dosyayı görüntüle 124907
14 Mayıs Türkiye kupası maçı TS - GS arasında oynandı ve Galatasaray 0-3 kazandı. Bu maçtan sonra verildi karar. Yani; Fenerbahçe bi ihtimal kazansın diye tertiplendi. Kazandı. Çok iyi oynadı hakkını vermek lazım. Ama bu karar sezon başı verilmesi gerekiyordu diyorum. SEN HALEN ANLAMIYORSUN BİLADER. GEZ DOLAŞ TÜM ÜLKE LİGLERİNİ BÖYLE FORMAT DEĞİKLİĞİ LİG BAŞİNDA YAPILIR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SONUÇLANINCA DEĞİL. SEN DE BUNU ANLAMIYORSUN BAK BÜYÜK YAZIYORUM DAHA İYİ İDRAK EDEBİLMEN AÇISINDAN.

14 Mayıs Türkiye kupası maçı TS - GS arasında oynandı ve Galatasaray 0-3 kazandı. Bu maçtan sonra verildi karar. Yani; Fenerbahçe bi ihtimal kazansın diye tertiplendi. Kazandı. Çok iyi oynadı hakkını vermek lazım. Ama bu karar sezon başı verilmesi gerekiyordu diyorum. SEN HALEN ANLAMIYORSUN BİLADER. GEZ DOLAŞ TÜM ÜLKE LİGLERİNİ BÖYLE FORMAT DEĞİKLİĞİ LİG BAŞİNDA YAPILIR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SONUÇLANINCA DEĞİL. SEN DE BUNU ANLAMIYORSUN BAK BÜYÜK YAZIYORUM DAHA İYİ İDRAK EDEBİLMEN AÇISINDAN.
Klasik gs taraftarı profili :)

G-UeQTXWcAAajzY

Klasik gs taraftarı profili :)
Doğruları söyleyince "klasik GS taraftarı" oluyor.

Hak etmediğiniz organizasyonda, sırf kupa kazanabilmeniz adına TFF'den torpilli olduğunuz formatta kazandığınız HARAM KUPA müzenize hayırlı olsun. 10+ yıldan sonra kupa girdi müzenize HARAM bile olsa. Doyasıya kutlayın ahahahahaha.:D

galatasaraylı değilim ama bazı şarkıları o kadar özdeştirmişler ki aklıma galatasaray geliyor AS:D:SFSDF:DSf

Geri