Maçın 90 dakikasında isteyen mücadele eden ayakta kalan ve pozisyonlara giren Fenerbahçe'yi kutlarım. Böyle arada kupa kazanmaları dileğiyle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En kötüsü Sara idi.sahada en iyi oyuncumuz kerem
Asensio çıktığı hiçbir final maçını kaybetmemiş.
@Lefty mmmmmm koşşşşşşş
Top oynayamadınız. Lütfen. Fjjfjf2011'de Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede Galatasaray'ın hakkı olan kupayı hile ve hurda ile; Türkiye Futbol Fenerasyon sayesinde çaldığınız için mutlusunuzdur. Fenerbahçe demek haramzade demektir. Hakkıyla müzesinde kupa barındırmıyor. Doyasıya kutlayın. Bu belkide sizin neslinizin göreceği son kups olabilir.![]()
Önemli olan oynayıp oynamamak değil. Keşke en azından ziraat kupasını kazanıp karşımıza çıksaydınız yemin ediyorum konvoya bile çıkardım çok samimiyim bu konuda. Fenerbahçe taraftarı ile kutlama yapardım. Önemli olan ne biliyor musun Ayşe? Hakkınız olmayan turnuvada sırf Fenerbahçe kupa kazanabilsin diye formatı değiştirdiler. @Lefty hanım üzülmüştü; "Yenilik iyilidir, yeniliğe açık olun" diye hatta bundan sebep "bir daha konu açmayacam" diyordu. Yahu tüm Galatasaray taraftarı hemfikiriz ki yeniliklere kapalı değiliz ama bu tür kararlar sezon başı verilir ve duyurulur. Herkes buna ayak uydurmak zorundadır zaten. Ama Türkiye lig şampiyonu ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu belliyken formatı değiştirmeleri uygun değildir ve kabul edilemez.Top oynayamadınız. Lütfen. Fjjfjf
Ben shankys içiyorum, gel ?
Nasıl kutlama yapıyordunuz olm şampiyon olunca?Ben shankys içiyorum, gel ?
Pis pis sırıtıyoruzNasıl kutlama yapıyordunuz olm şampiyon olunca?
Kanka yazıyorsun çiziyorsun ama 2 yıl önceden belliydi süper kupanın 4 takımla oynanacağı. Son dakika yapılan bişey değil yani buÇok iyi oynadılar doğrudur. Keşke en azından ziraat Türkiye kupasını kazanıp hakları olduğu şekilde çıksalardı karşımıza oturup tebrik ederdik hatta dediğim gibi konvoya bile çıkardık. 10 yıldan fazladır kupa alamamışlar yazıktır. Müzelerine yeni bi haram kupa kazandırdılar 2011 de olduğu gibi..
Tebrikler.![]()
İşteyim ):LUNA AL ACİLLLL TEKEL KAPANMADAN,
devam.
:SPis pis sırıtıyoruz![]()
Ya birader sen iyi misin? Sezon başında resmi açıklama falan oldu da ben veya biz mi kaçırdık? Abicim bu tür uygulamalarda sen, ben, o, bu herkes bilir ki sezon başlamadan açıklanır öyle uygulanır değil mi? Düzelt yanlışım varsa.Kanka yazıyorsun çiziyorsun ama 2 yıl önceden belliydi süper kupanın 4 takımla oynanacağı. Son dakika yapılan bişey değil yani bu
Yanlışın var. 2 sezon önceden tff açıkladı. 2 sezon önceki uygulanmadı, bu sezonun başında da uygulamaya koyuldu. Olanı söylüyorum.Ya birader sen iyi misin? Sezon başında resmi açıklama falan oldu da ben veya biz mi kaçırdık? Abicim bu tür uygulamalarda sen, ben, o, bu herkes bilir ki sezon başlamadan açıklanır öyle uygulanır değil mi? Düzelt yanlışım varsa.
Babacım adamlar çok iyi oynadı hemfikiriz. İnkar etmiyorum. Ama bu haram kupadır. Çünkü sezon bitimi sırf "FENERBAHÇE KUPA KAZANABİLSİN" diye uygulanan bir formattır. Bunu kabullenmek niye zor geliyor size?
Nerde o açıklama link at görelim bakalım? TFF açıklamışsa resmi siteden yayınlar bekliyorum.Yanlışın var. 2 sezon önceden tff açıkladı. 2 sezon önceki uygulanmadı, bu sezonun başında da uygulamaya koyuldu. Olanı söylüyorum.