Maç Sonucu Galatasaray - Fenerbahçe (0-2) SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
sen de tasvir ettiğin Galatasaray taraftarının febe tarafındasın
ben böyle yazan çizen biri değildim sen pasaran ve angienin sürekli Galatasaraya saldırması sonucu böyle yazmaya başladım
ki sana kıyasla hafif bile yazıyorum
bir defa senin yazdığının aynısını yazdım
angie "yönetici febe taraftarına geri zekalı diyor" diye iki ay dolaştı
kendinize bakmadan sürekli karşıya saldırıyosunuz
bu durumda benden edebi bir dille konuşmamı mı bekliyorsunuz

Aynı konunun içinde bir galatasaraylı gerizekalı yazdığı için yazmıştım ki bunu sende biliyorsun Scope. Şimdi sanki ben söylemişim gibi lanse etmen çok garip. Cidden çok garip :D

@Hatem şu fani dünyada gördüğün kaçıncı kupan? ciro mertens mi sen mi?

sen de tasvir ettiğin Galatasaray taraftarının febe tarafındasın
ben böyle yazan çizen biri değildim sen pasaran ve angienin sürekli Galatasaraya saldırması sonucu böyle yazmaya başladım
ki sana kıyasla hafif bile yazıyorum
bir defa senin yazdığının aynısını yazdım
angie "yönetici febe taraftarına geri zekalı diyor" diye iki ay dolaştı
kendinize bakmadan sürekli karşıya saldırıyosunuz
bu durumda benden edebi bir dille konuşmamı mı bekliyorsunuz
Üstüme iyilik sağlık eski ben bile yok. Yorum bile yapmıyorum. Allahtan kork kfjfjjf
Sevinmeyelim mi kdjdj

Kardeşim yapma 30 yaşında adamsın ya 9 yaş çocuklar gibi fanatikleşme gözünü seveyim :D
Fanatikliğin çocukluk olduğunu düşünüyorsan yazık sana,ayrıca kapat hesabını girme foruma bilader.

Ben doğruları yazıyorum. Siz lig kupasını veya ziraat kupasını mı aldınız? Hayır. Yahu TFF deme bana,zaten size çalışıyor.:D Hacıosmanoğlu denen lavug s*ktir olup gidince ne yapacaksınız görecez hep beraber.(:

Aynı konunun içinde bir galatasaraylı gerizekalı yazdığı için yazmıştım ki bunu sende biliyorsun Scope. Şimdi sanki ben söylemişim gibi lanse etmen çok garip. Cidden çok garip :D

ben genelde senden görüyorum

Üstüme iyilik sağlık eski ben bile yok. Yorum bile yapmıyorum. Allahtan kork kfjfjjf
Sevinmeyelim mi kdjdj
bugünle ne alakası var geçmişten bahsediyorum

@Hatem şu fani dünyada gördüğün kaçıncı kupan? ciro mertens mi sen mi?
3 kupa daha alırsak ciroyu geçiyorum…

Fanatikliğin çocukluk olduğunu düşünüyorsan yazık sana,ayrıca kapat hesabını girme foruma bilader.

Ben doğruları yazıyorum. Siz lig kupasını veya ziraat kupasını mı aldınız? Hayır. Yahu TFF deme bana,zaten size çalışıyor.:D Hacıosmanoğlu denen lavug s*ktir olup gidince ne yapacaksınız görecez hep beraber.(:
13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORUZ NASIL BİZE ÇALIŞIYOR AK?

ben genelde senden görüyorum

bugünle ne alakası var geçmişten bahsediyorum
Sen işine geleni görüyorsun bence

Dün kupayı almak için FB daha istekliydi ve kazanmak için oynadı. Galatasarayımız ise hak ederek kupayı kaybetti. Dünkü oyun beni hiç mutlu etmedi. Tebrikler Fenerbahçe.

bi gsliye
bu gece hüzünleneceksin dedim
hüzünlendin ya

Lefty garibim ömründe kupa görmediği için nasıl bir sevinçle konu açtıysa konu başlığındaki kelimeleri birbirine bitişik yazmış acele konu açacağım diye xd
Maç sonucuna göre başlığı değiştirirken bitişik yazılmıştır, ben ise o an forumda bile değildim çünkü kutlamalara katılmıştım. :)

Fenerbahçe gelsin bileğinin hakkı ile oynasın futbol olarak gs yi ezerek yensin gelip vallahi billahi tebrik edeceğim diyen bir arkadaş vardı sözünde durur mu bilmem.
Sen ne diyorsun @aegishjalmur sözünde durur mu o arkadaş ? jklsdfklsjskdsk

Geri