- Web sitesi
- www.instagram.com
Fenerin hakkıydı gese sahada yoktu
Olimpiyatttttt klasiği
Olimpiyatttttt klasiği
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nerde o açıklama link at görelim bakalım? TFF açıklamışsa resmi siteden yayınlar bekliyorum.![]()

14 Mayıs Türkiye kupası maçı TS - GS arasında oynandı ve Galatasaray 0-3 kazandı. Bu maçtan sonra verildi karar. Yani; Fenerbahçe bi ihtimal kazansın diye tertiplendi. Kazandı. Çok iyi oynadı hakkını vermek lazım. Ama bu karar sezon başı verilmesi gerekiyordu diyorum. SEN HALEN ANLAMIYORSUN BİLADER. GEZ DOLAŞ TÜM ÜLKE LİGLERİNİ BÖYLE FORMAT DEĞİKLİĞİ LİG BAŞİNDA YAPILIR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SONUÇLANINCA DEĞİL. SEN DE BUNU ANLAMIYORSUN BAK BÜYÜK YAZIYORUM DAHA İYİ İDRAK EDEBİLMEN AÇISINDAN.Türkiye Kupası ve Süper Kupa, Yeni Sezonda da Turkuvaz Medya'da - Kupalar TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıwww.tff.org
Ekli dosyayı görüntüle 124906
Ekli dosyayı görüntüle 124907
Klasik gs taraftarı profili14 Mayıs Türkiye kupası maçı TS - GS arasında oynandı ve Galatasaray 0-3 kazandı. Bu maçtan sonra verildi karar. Yani; Fenerbahçe bi ihtimal kazansın diye tertiplendi. Kazandı. Çok iyi oynadı hakkını vermek lazım. Ama bu karar sezon başı verilmesi gerekiyordu diyorum. SEN HALEN ANLAMIYORSUN BİLADER. GEZ DOLAŞ TÜM ÜLKE LİGLERİNİ BÖYLE FORMAT DEĞİKLİĞİ LİG BAŞİNDA YAPILIR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SONUÇLANINCA DEĞİL. SEN DE BUNU ANLAMIYORSUN BAK BÜYÜK YAZIYORUM DAHA İYİ İDRAK EDEBİLMEN AÇISINDAN.
Doğruları söyleyince "klasik GS taraftarı" oluyor.Klasik gs taraftarı profili![]()