Maç Sonucu Galatasaray - Fenerbahçe (0-2) SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Maçın 90 dakikasında isteyen mücadele eden ayakta kalan ve pozisyonlara giren Fenerbahçe'yi kutlarım. Böyle arada kupa kazanmaları dileğiyle.

Asensio çıktığı hiçbir final maçını kaybetmemiş.
@Lefty mmmmmm koşşşşşşş

Asensio çıktığı hiçbir final maçını kaybetmemiş.
@Lefty mmmmmm koşşşşşşş

2011'de Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede Galatasaray'ın hakkı olan kupayı hile ve hurda ile; Türkiye Futbol Fenerasyon sayesinde çaldığınız için mutlusunuzdur. Fenerbahçe demek haramzade demektir. Hakkıyla müzesinde kupa barındırmıyor. Doyasıya kutlayın. Bu belkide sizin neslinizin göreceği son kupa olabilir.:)

çok iyi oldu. bu takım arada sırada böyle yenilgiler almalı ki bir kendine gelmeli. bu yenilgi ligi kurtaracak.

2011'de Trabzonspor'dan kupa çaldığınız gibi bu senede Galatasaray'ın hakkı olan kupayı hile ve hurda ile; Türkiye Futbol Fenerasyon sayesinde çaldığınız için mutlusunuzdur. Fenerbahçe demek haramzade demektir. Hakkıyla müzesinde kupa barındırmıyor. Doyasıya kutlayın. Bu belkide sizin neslinizin göreceği son kups olabilir.:)
Top oynayamadınız. Lütfen. Fjjfjf

Top oynayamadınız. Lütfen. Fjjfjf
Önemli olan oynayıp oynamamak değil. Keşke en azından ziraat kupasını kazanıp karşımıza çıksaydınız yemin ediyorum konvoya bile çıkardım çok samimiyim bu konuda. Fenerbahçe taraftarı ile kutlama yapardım. Önemli olan ne biliyor musun Ayşe? Hakkınız olmayan turnuvada sırf Fenerbahçe kupa kazanabilsin diye formatı değiştirdiler. @Lefty hanım üzülmüştü; "Yenilik iyilidir, yeniliğe açık olun" diye hatta bundan sebep "bir daha konu açmayacam" diyordu. Yahu tüm Galatasaray taraftarı hemfikiriz ki yeniliklere kapalı değiliz ama bu tür kararlar sezon başı verilir ve duyurulur. Herkes buna ayak uydurmak zorundadır zaten. Ama Türkiye lig şampiyonu ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu belliyken formatı değiştirmeleri uygun değildir ve kabul edilemez.

Kısacası; aldığınız kupa helal ve hak edilmiş değildir.

Yinede tebrik ederim. Sindirebiliyorlarsanız ne mutlu size.

Fenerbahçe daha çok isteyen taraftı kazandılar. Bu kadar isteksiz oynanmaz, rüzgar bir bize esmiyor…

Çok iyi oynadılar doğrudur. Keşke en azından ziraat Türkiye kupasını kazanıp hakları olduğu şekilde çıksalardı karşımıza oturup tebrik ederdik hatta dediğim gibi konvoya bile çıkardık. 10 yıldan fazladır kupa alamamışlar yazıktır. Müzelerine yeni bi haram kupa kazandırdılar 2011 de olduğu gibi..
Tebrikler.:)

Çok iyi oynadılar doğrudur. Keşke en azından ziraat Türkiye kupasını kazanıp hakları olduğu şekilde çıksalardı karşımıza oturup tebrik ederdik hatta dediğim gibi konvoya bile çıkardık. 10 yıldan fazladır kupa alamamışlar yazıktır. Müzelerine yeni bi haram kupa kazandırdılar 2011 de olduğu gibi..
Tebrikler.:)
Kanka yazıyorsun çiziyorsun ama 2 yıl önceden belliydi süper kupanın 4 takımla oynanacağı. Son dakika yapılan bişey değil yani bu

LUNA AL ACİLLLL TEKEL KAPANMADAN,

devam.
İşteyim ):

Pis pis sırıtıyoruz :D
:S

Fenerbahçe ezerek yendi, çok haklı galibiyet. Yeni transferlerine bayıldım, çok iyi topçu.
Galatasaray bu oyunla bugün kimseyi yenemezdi, şu Sane'nin bir kere topu sağına çektiği oldu mu, kardeşim her topu soluna alıyorsun onu da çözdüler kapıyorlar, Yunus ve İcardi hayalet Casper gibiydi, müthiş. Elmalı denilen adama birisi orta açmayı öğretmeli, Sabri bundan iyiydi.. her topu adama çarpıyor.. Sara mı? Bugün kovarım, bir daha duran top başına geçerse tokatlarım.

Kanka yazıyorsun çiziyorsun ama 2 yıl önceden belliydi süper kupanın 4 takımla oynanacağı. Son dakika yapılan bişey değil yani bu
Ya birader sen iyi misin? Sezon başında resmi açıklama falan oldu da ben veya biz mi kaçırdık? Abicim bu tür uygulamalarda sen, ben, o, bu herkes bilir ki sezon başlamadan açıklanır öyle uygulanır değil mi? Düzelt yanlışım varsa.

Babacım adamlar çok iyi oynadı hemfikiriz. İnkar etmiyorum. Ama bu haram kupadır. Çünkü sezon bitimi sırf "FENERBAHÇE KUPA KAZANABİLSİN" diye uygulanan bir formattır. Bunu kabullenmek niye zor geliyor size?

Ya birader sen iyi misin? Sezon başında resmi açıklama falan oldu da ben veya biz mi kaçırdık? Abicim bu tür uygulamalarda sen, ben, o, bu herkes bilir ki sezon başlamadan açıklanır öyle uygulanır değil mi? Düzelt yanlışım varsa.

Babacım adamlar çok iyi oynadı hemfikiriz. İnkar etmiyorum. Ama bu haram kupadır. Çünkü sezon bitimi sırf "FENERBAHÇE KUPA KAZANABİLSİN" diye uygulanan bir formattır. Bunu kabullenmek niye zor geliyor size?
Yanlışın var. 2 sezon önceden tff açıkladı. 2 sezon önceki uygulanmadı, bu sezonun başında da uygulamaya koyuldu. Olanı söylüyorum.

Yanlışın var. 2 sezon önceden tff açıkladı. 2 sezon önceki uygulanmadı, bu sezonun başında da uygulamaya koyuldu. Olanı söylüyorum.
Nerde o açıklama link at görelim bakalım? TFF açıklamışsa resmi siteden yayınlar bekliyorum.:)

Geri