Maç Sonucu Galatasaray - Fenerbahçe (0-2) SÜPER KUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kfjfjfjjfjflrknfnfjfkkfmfmfmmfmf

gerçek süper kupa maçı oynandı ve galatasaray 4-1 kazanıp kupayı aldı. fason bir final maçı oynanacak.

Osimhen için henüz ne t açıklama yok. @angie
Kamptan ayrılmasını kabul etmemişler, bakalım gelecek mi?

haksızlığı hak edinmişler çok tartışmaya gerek yok he de geç

yıllardır uygulanan ve dünyanın her tarafında lig şampiyonu ve yerel kupa şampiyonun oynadığı süper kupa maçı,sırf fenerin kupa kazanma ihtimali doğsun diye değiştiriliyor ve biz korkak oluyoruz öyle mi :d bu fener taraftarı gerçekten akıl tutulması yaşıyor en iyisi kendi hallerine bırakmak. gerçekten ve gerçekten çok tuhafsınız.

Galatasaray - Fenerbahçe ( Süper Kupa - Final​

şu başlığın rezilliğine gerçekten göz mü yumuyorsunuz? lig şampiyonu galatasaray olmuş, yerel kupayı da biz almışız ve finali trabzonspor ile oynamışız. ama nedense fener hiç alakası olmadığı halde gelip bizle süper kupa finali adı altında maç yapacak. nasıl içinize siniyor bu durum sizin ya? :d

yıllardır uygulanan ve dünyanın her tarafında lig şampiyonu ve yerel kupa şampiyonun oynadığı süper kupa maçı,sırf fenerin kupa kazanma ihtimali doğsun diye değiştiriliyor ve biz korkak oluyoruz öyle mi :d bu fener taraftarı gerçekten akıl tutulması yaşıyor en iyisi kendi hallerine bırakmak. gerçekten ve gerçekten çok tuhafsınız.

Galatasaray - Fenerbahçe ( Süper Kupa - Final​

şu başlığın rezilliğine gerçekten göz mü yumuyorsunuz? lig şampiyonu galatasaray olmuş, yerel kupayı da biz almışız ve finali trabzonspor ile oynamışız. ama nedense fener hiç alakası olmadığı halde gelip bizle süper kupa finali adı altında maç yapacak. nasıl içinize siniyor bu durum sizin ya? :d
ya sence bunu anlayabilecekler mi :D

Fanatizm olunca konu dağılıyor. Kendi adıma futboldan keyif alıp takip ediyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş, Trabzonspor hiç fark etmez. Bana lütfen fanatizm içeren yorumlarınızı yansıtmayın. Keyif almak için izliyor ve foruma da katkı sunmak için konu açıyorum. Hevesim biterse biliyorsunuz ki bir daha konu açmam.

Fanatizm olunca konu dağılıyor. Kendi adıma futboldan keyif alıp takip ediyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş, Trabzonspor hiç fark etmez. Bana lütfen fanatizm içeren yorumlarınızı yansıtmayın. Keyif almak için izliyor ve foruma da katkı sunmak için konu açıyorum. Hevesim biterse biliyorsunuz ki bir daha konu açmam.
Tipik geseli onlar boşver Lefty’ciğim. Keyfine bak sen. Anca insanları kırmayı bilir onlar.

Ziraat Kupasına biz çıkmayınca şöyle bir yaptırım uygulanmıştı:

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin "tekrar" maçında sahaya çıkmayan Beşiktaş'ın cezası belli oldu. PFDK, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndan ihraç edilmesine, takip eden sezon Türkiye Kupası'na alınmamasına, 2017-18 sezonunda Türkiye Kupası gelirlerinin iade edilmesine ve Fenerbahçe karşısında hükmen 3-0 mağlup sayılmasına karar verdi...​

Süper kupada farklı mı durum araştırmak gelmedi içimden:D

Geri