Galatasaray - Antalyaspor ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bu arada Gomis. Diagne, Falcao, İcardi falan derken takımda hareketli forvet izlemeyeli çok olmuş.

Burak Yılmazdan bu yana galiba ilk defa bu kadar koşu gösteren bir forvetimiz var.

Bizim ligde iş yapar bu tip forvetler.

Bu arada Gomis. Diagne, Falcao, İcardi falan derken takımda hareketli forvet izlemeyeli çok olmuş.

Burak Yılmazdan bu yana galiba ilk defa bu kadar koşu gösteren bir forvetimiz var.

Bizim ligde iş yapar bu tip forvetler.

Abi adam neredeyse 1,5 senedir ilk 11 de 90 dakika mac yapmamis,lakin formunu iyi korumus.Bir dr ben cok hirsli gordum.Rustunu kanitlarsa bir iki macta,kadroda yer alir seneye.

rakiplerimize yine maçımızı izlettik. lefty lider kim?

ağlama seansları yine başlamış
çok pozisyon vermemize rağmen liderliği geri aldık beşiktaş maçı net final maçımız
haftaya sürkslase şov

maç öncesi açıklamalar, rakip oyuncuların anlamsız gerginliği, her var süresinin 3-4 dakika olması ve berbat ötesi bir hakem..
kazanmak elbette önemli.. lakin öyle rezil bir ortam yarattılar ki futbol konuşmak mümkün değil.

Herkes şikayetci ama ne tesadüftür gene herkes haklı. Tipik Türkiye toplumu, hayatları böyle sksjdhh

Kerem Aktürkoğlu: "Kenetlendikçe büyüyen güçlü bir aileyiz"

Galibiyeti getiren gollerin sahibi Kerem Aktürkoğlu, Trendyol Süper Lig’de 2-1 kazandığımız Bitexxen Antalyaspor mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu’nun değerlendirmeleri şu şekilde:

“Perşembe gününden sonra mental ve fiziksel olarak yorgunluğumuz vardı. Mental yorgunluğumuzu söylemek bile istemiyorum. Camia olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Onun etkilerini biraz sahada hissettik. Hepimiz kendimizi motive ettik. Önümüzde çok önemli maçlar var. Onlara kendimizi odaklamıştık. Önemli olan galibiyetti. İyi mücadele ettik. Antalyaspor da iyi mücadele etti; ama kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz.”

SAHA İÇİNDE HERKESE CEVABINI VERİYORUZ”

"Hat-trick yapabilirdim. Olsaydı daha güzel olurdu ama benim hatam. 2-1 bitti. Kazanmamız önemliydi. Gol sevincine gelecek olursak… Oynayan ve oynamayanlarla birlikte bir aileyiz. Staff ile, hoca ile, yönetim ile, taraftar ile bir aileyiz. Kenetlendikçe daha da büyüken ve güçlü bir aileyiz. Hiçbir şeyin konsantrasyonumuzu bozmasına izin vermememiz lazım. Olan şeyleri görüyoruz ama saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Saha içinde herkese cevabını veriyoruz. Hak edenin şampiyon olduğu bir sene olacak inşallah. Kupayı kaldıran taraf da biz olacağız."

"İçeride taraftarımızla birlikte çok daha iyi bir futbol oynuyoruz. Bize olan 90 dakika destekleriyle zor zamanımızda bile mücadele ediyoruz. Biz taraftarımızla birlikte bir aileyiz. Ekip olarak mücadele ediyoruz. İnşallah iç sahadaki serimiz çok uzun maçlar boyunca devam eder."

Şu videodaki pozisyonlar ve verilen kararlar sonrası yazıp çizecek bişey var mı? Sadece merak ediyorum, Fener maçından sonra Galatasaray’ımızın hakkı yeniyor diyenler sadece şu pozisyonlar için ne diyecek? Icardiye verilen 1 maç ceza için ki emsalleri ortadayken ne diyecekler? Alenen kollanıp şampiyon yapılan bir camia olduğunuzu anlamak için daha ne yapması gerekiyor mesela federasyonun?

Şu videodaki pozisyonlar ve verilen kararlar sonrası yazıp çizecek bişey var mı? Sadece merak ediyorum, Fener maçından sonra Galatasaray’ımızın hakkı yeniyor diyenler sadece şu pozisyonlar için ne diyecek? Icardiye verilen 1 maç ceza için ki emsalleri ortadayken ne diyecekler? Alenen kollanıp şampiyon yapılan bir camia olduğunuzu anlamak için daha ne yapması gerekiyor mesela federasyonun?

ikili mücadelelerde çoğunlukla lehimize karar verdi. hakemlerin beceriksizliği, art niyetliliği veya atmosferden etkilenmesi... ne dersen de. bu birçok maçta oluyor. bunun önüne geçemiyorsun. sıcağı sıcağına böyle penaltı olmaz dedik ama daha sonrasında çıkan görüntülerde penaltı olduğu görülüyor, aynı şekilde ofsayt pozisyonu da öyle.

hocam yat uyu, sabah sabah futbol konuşmayalım.

ikili mücadelelerde çoğunlukla lehimize karar verdi. hakemlerin beceriksizliği, art niyetliliği veya atmosferden etkilenmesi... ne dersen de. bu birçok maçta oluyor. bunun önüne geçemiyorsun. sıcağı sıcağına böyle penaltı olmaz dedik ama daha sonrasında çıkan görüntülerde penaltı olduğu görülüyor, aynı şekilde ofsayt pozisyonu da öyle.

hocam yat uyu, sabah sabah futbol konuşmayalım.

Pleeesk Plesk :D madem pozisyon ofsayt neden ofsayt sistemini daha top oyuncuya gelmeden başlattılar. Önümüzde net görüntü var sen nerden geldiği belli olmayan tribün çekiminden ofsayt yok diyorsun.

Şampiyonluğunuz hayırlı olsun karşim. :D Sergen hocanın dediği gibi, rakibiniz 9 gol atsa size 10 gol attırırlar.

Pleeesk Plesk :D madem pozisyon ofsayt neden ofsayt sistemini daha top oyuncuya gelmeden başlattılar. Önümüzde net görüntü var sen nerden geldiği belli olmayan tribün çekiminden ofsayt yok diyorsun.

Şampiyonluğunuz hayırlı olsun karşim. :D Sergen hocanın dediği gibi, rakibiniz 9 gol atsa size 10 gol attırırlar.
olmayan eli kanıtlamak için yayıncı kuruluştan tut tribün çekimine kadar görüntü attınız, şimdi de yarı otomatik sistemi inkar ediyorsunuz.

hatem: ölçtük, biçtik ofsaytmış.

Neden kıskanıyorsun ki hep senmi ağlayacaksın hem sana ben peçete aldım beşiktaş maçından sonra koli olarak ikram edeceğim.Hiç yoksa Sparta prag`ada ihraç edersiniz Avrupalısınız sonuçta.
Hatta dur peçete ve selpak boyutlarından bir adet atayım sana

656aa3da82820181129184532060.jpg
ağlama seansları yine başlamış

peçeteni bana vereceğine stokla kardeş
sezon sonu size çok lazım olacak
10 senelik şampiyonluk hezimetiniz gibi
bu kadar ağlanmaz be koç ali altına ediyor şampiyon olacaz diye başkanlığı bırakmadan giderayak racon kesme peşinde

Geri