Galatasaray - Antalyaspor ( 2 - 1 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
000162_120x120.png
UCtuB1m9ogk1vakmxCAbWw_96x96.png

maç avrupa maçından dolayı pazartesi
presimize dayanmaları mümkün değil

O nasıl bir amblem allasen ya neyse Antalya spora başarılar diliyorum portakalların gücü adına!

Antalyaspor destekçisi olarak Sergen'den ciddi bir hazırlık bekliyorum. Kazanamıyorsa berabere kalmanın yoluna bakmalıdır.

Antalyaspor ve Sergen'e güveniyoruz.:)

Galatasaray için dilerim kolay bir maç olmaz.

Fenerbahçe maçında hem Fenerbahçe'yi hem de Antalyaspor'u desteklemiştim ve şimdi de doğal olarak sadece Antalyaspor'u destekliyorum, bol şans!

Fenerbahçe maçında hem Fenerbahçe'yi hem de Antalyaspor'u desteklemiştim ve şimdi de doğal olarak sadece Antalyaspor'u destekliyorum, bol şans!
Lefty'mmm senin totemler tutmuyor son zamanlarda :(... fenerin son maçindan sonra olaylı hakem hataları bekliyorum bu akşam.

Lefty'mmm senin totemler tutmuyor son zamanlarda :(... fenerin son maçindan sonra olaylı hakem hataları bekliyorum bu akşam.
Şampiyonluğa odaklandım ve tüm güzel düşüncemi yöneltiyorum. Her türlü pes ettirme çabalarına da kulak asmıyorum.:)

Haklısın ve önümüzde çoğu maçta bu tablo ile karşılaşacağımız belli oldu çünkü kulüp başkanları da yangını körüklüyor.
Ne diyebilirim ki? Oyuncular da hata yapmadan maç almanın yoluna bakmaya çalışacaklar.:(

Geri