scope
Platin Üye
göremiyosan muayene gözlük masraflarını falan karşılayalımEmin olmak için soruyorum; penaltı olması için en azından adama temas etmiş olması gerekmez mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
göremiyosan muayene gözlük masraflarını falan karşılayalımEmin olmak için soruyorum; penaltı olması için en azından adama temas etmiş olması gerekmez mi?
Bu arada Gomis. Diagne, Falcao, İcardi falan derken takımda hareketli forvet izlemeyeli çok olmuş.
Burak Yılmazdan bu yana galiba ilk defa bu kadar koşu gösteren bir forvetimiz var.
Bizim ligde iş yapar bu tip forvetler.
hatem geliyor ya, hissediyorum. şimdi galatasaray kollanıyor diye susmaz. kaç, kaç.
ikili mücadelelerde çoğunlukla lehimize karar verdi. hakemlerin beceriksizliği, art niyetliliği veya atmosferden etkilenmesi... ne dersen de. bu birçok maçta oluyor. bunun önüne geçemiyorsun. sıcağı sıcağına böyle penaltı olmaz dedik ama daha sonrasında çıkan görüntülerde penaltı olduğu görülüyor, aynı şekilde ofsayt pozisyonu da öyle.Şu videodaki pozisyonlar ve verilen kararlar sonrası yazıp çizecek bişey var mı? Sadece merak ediyorum, Fener maçından sonra Galatasaray’ımızın hakkı yeniyor diyenler sadece şu pozisyonlar için ne diyecek? Icardiye verilen 1 maç ceza için ki emsalleri ortadayken ne diyecekler? Alenen kollanıp şampiyon yapılan bir camia olduğunuzu anlamak için daha ne yapması gerekiyor mesela federasyonun?
x.com
x.com
ikili mücadelelerde çoğunlukla lehimize karar verdi. hakemlerin beceriksizliği, art niyetliliği veya atmosferden etkilenmesi... ne dersen de. bu birçok maçta oluyor. bunun önüne geçemiyorsun. sıcağı sıcağına böyle penaltı olmaz dedik ama daha sonrasında çıkan görüntülerde penaltı olduğu görülüyor, aynı şekilde ofsayt pozisyonu da öyle.
hocam yat uyu, sabah sabah futbol konuşmayalım.
olmayan eli kanıtlamak için yayıncı kuruluştan tut tribün çekimine kadar görüntü attınız, şimdi de yarı otomatik sistemi inkar ediyorsunuz.Pleeesk Pleskmadem pozisyon ofsayt neden ofsayt sistemini daha top oyuncuya gelmeden başlattılar. Önümüzde net görüntü var sen nerden geldiği belli olmayan tribün çekiminden ofsayt yok diyorsun.
Şampiyonluğunuz hayırlı olsun karşim.Sergen hocanın dediği gibi, rakibiniz 9 gol atsa size 10 gol attırırlar.