Galatasaray - Antalyaspor ( 2 - 1 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
el var mı yok mu tartışması çok tutunca darbe var mı yok mu versiyonu çıkmış sdfhj tete'nin kendini attığı kadar sert bi darbe yok bence ama mantıklı yorum yapacak olursak pozisyonun içindeki adamın vücut dili ve tepkisizliği sanki darbe var dedirtiyor. penaltılık mıdır değil midir tartışılır. şu ana kadarki görüntüler değil gibi.

yarı otomatik sistemle arkadakinin bozduğunu gösterdiler.

ofsayt değil tac çizgisine yakın olan Antalyalı bozuyor. penaltı neyse de buna birşey denmez .d

açı bu.
E0ECBE61-A656-40A6-ADB4-CD034F1077FC.jpeg

temas var muhtemelen ayağını oradan kaçıramaz. penaltı mı? bana göre değil. böyle küçük bir temas için çok basit olur. ancak burası türkiye. ele çarpmayan pozisyonda “el var penaltı bu” dersen, standart kalmaz ortada.
futbol bitti, konuşmayan kalmasın.

Hakemler felaket. Penaltı kararı ilk yarı verdikleri nadir doğru kararlardan. Evet, ucuz bir penaltı ama orada teması görüp de şu iklimde o penaltıyı çalmayacak bir hakemimiz yok. Vinicus'un golü nizami bir goldü. İtme veya rakipten güç alma gibi bir niyet yok. Dünya liglerinin hemen hepsinde duran toplarda bu türden pozisyon alma mücadelesi oluyor ki en yakın örnek Epl'dir. Orada en büyük fark savunmacının hakemin buna faul çalmayacağını bildiğinden kendini atmaya yeltenmemesi. Yayıncı kuruluş pozisyonu bir daha göstermedi ama Tete'nin yaptığı hareket bence penaltıydı. Karşılıklı atlanan birkaç sarı kartı da ekleyince hakemlerin ilk yarı faturası bayağı kabarıyor ama burada sorun kulüplerimizde. Ben şu an hiçbir hakemin Galatasaray ve Fenerbahçe maçı yönetmek istediğini sanmıyorum. Kulüpler yarattı bunu. Hatanın oyunun içinde olan bir şey olduğu algısını söküp attılar ne yazık ki.

Emin olmak için soruyorum; penaltı olması için en azından adama temas etmiş olması gerekmez mi?

Geri