Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 195 gün önce görüldü
yavas yavas düzeltirler acele etmeyin ayrıca böyle daha sade ve şık.
Bu arada profilimden silinen yaklaşık 10.000 mesajda hala gelmedi :)

Yoo. @Süreyya Elmas'tı şimdi normal oldu. Bence fark var.
Forumdan ayrı kaldığın zamanlarda yanıp tutuşmuşsun ya :) ben böyle bir forum aşkı görmedim. Ulan daha mesaj gitti mi gitmedi mi tedirginliği yaşarken alıntı yapmışsın:)
Sende ki forum aşkını burada bir kadında daha gördüm, tebrikler kardeşim.. bu değişimler boş işler, kaç tane yeni kullanıcı geldi ben ona bakarım..

Forumdan ayrı kaldığın zamanlarda yanıp tutuşmuşsun ya :) ben böyle bir forum aşkı görmedim. Ulan daha mesaj gitti mi gitmedi mi tedirginliği yaşarken alıntı yapmışsın:)
Sende ki forum aşkını burada bir kadında daha gördüm, tebrikler kardeşim.. bu değişimler boş işler, kaç tane yeni kullanıcı geldi ben ona bakarım..

Normalde de hızlıyım aslında. Net bağlantım da iyidir çok şükür. Saatler önceki forum yavaşlığının acısını çıkarıyorum :)

hergün makarna yiyon zaten ya okadar degersizim yani valag saol ya göm az daha gömm falan toprak at üzerime
üüüüüüüüüüüüüüüüü asdffaasd

pişmiş tavuk demiş bide En sevdigi anna kankisine inanılır gibi deil.. ya

• Kahkaha
Tepkiler: W
Adamı 26 kişi engellemiş sözde, ulan forumda zaten 30 kişi var toplam :) herkeste yazıyor kekeme..
Beni engelleyen 6 kişi kim acaba..

Gercekten .) Bugun diyetisyenim bile delirdi :d
diyettesin yani fazla biftek yemekten mi kilo aldınız pardon makarnaydı tabi kilo aldırır tikkat edelim lütfen

bol salçalı bol sarımsaklı bol kıymalı çıbık makarna nın tadına bakamadınız yani o tad varya o güzel tad beni benden alıyor

sadece salcalı makarnakada sıkar bi vakitten sonra nilü yia

• Kahkaha
ismail abi makarnanın dibimde kalmış sosuyla kendine corba yapıyormuş.. o yüzden bana makarna demeyin....

• Kahkaha
Bana diyor ki bir dilim ekmek 6 kasik makarna. Ekmegi yemesem makarnayi fazla koysam olmaz mi dedim. Kizdi :(

Saglik sorunu klaus baska sorunlarim var

üzdün nilü tikkat et kendine lüften iyi bak kendine :emoji_penguin:
diyetisyeninde dediklerine uy herşey senin sağlığın için Nilü... :emoji_hugging:

• Beğen
Geri