Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü

Sanırım en sevmediğim 'Altın üye'.

Bunun dışında forumda Özel üye, Yazar, Editör sorumlusu, Geliştirici, Tasarımcı, Proje sorumlusu gibi ranklarda mevcut.

Ben mi göremedim bilmiyorum ama bu rankların içeriklerini ve ne işe yaradıklarını açıklayan (anlatan) bir başlık olsaydı iyi olurdu görüşündeyim.
Saygılar.

Bakınız: Altın günündeki altın üye.

Forumsalda onursaldık yalan oldu gitti :)

Mavi mavi massmavi rankı istiyorum

Hanimefendi cidden bunu anlamadiniz mi? :)
Proje sorumlusu; Kurucu, Gelistirici; teknik olarak vbulletin altyapisi kullanilarak uzerine kurulan editleri yapan sahis. Tasarimci;, gorsel olarak rank, renk, rutbeleri ayarlayan arkadas. Ust Yonetici; Forumdaki genel sorumlu arkadaslar, Yonetici rutbesindekiler; genel kategori sorumlulari, kategori sorumlulari; spesifik olarak bolumlerle ilgilenen arkadaslar yazarlar; Dusunce platformunda makale paylasan, tartisma konularindan sorumlu arkadaslar.

Onursal Admin; 2. Kurucu, faal gorevde degil, herhangi bir sorumlulugu yok. Editor sorumlusu; Yazarlardan sorumlu arkadas, helper sorumlusu; IRC kulturunu yasatmak icin zamaninda sunucularda aktif olan gonullu yardim kanallarinda yoneticilik yapan kisileri bir araya getiren nostaljik bir yetki

Mesaj adedine gore degisen rutbe sistemi mevcud bronz / gumus / altin / platin olarak gidiyor.

Ranklar çok tırt, bildiğin lol oynayan bi admin uydurmuş geçmiş. Kaldı ki ben hayatımın hiç bir bölümünde silver kalacak oyuncu değilim admin kardeş.

Rank kalabalığı var bence. Gözlerimi yoruyor.
Çok fazla hiyerarşik rank olmasına şiddetle karşıyım ben.
Sadelik iyidir.

Hanimefendi cidden bunu anlamadiniz mi? :)
Proje sorumlusu; Kurucu, Gelistirici; teknik olarak vbulletin altyapisi kullanilarak uzerine kurulan editleri yapan sahis. Tasarimci;, gorsel olarak rank, renk, rutbeleri ayarlayan arkadas. Ust Yonetici; Forumdaki genel sorumlu arkadaslar, Yonetici rutbesindekiler; genel kategori sorumlulari, kategori sorumlulari; spesifik olarak bolumlerle ilgilenen arkadaslar yazarlar; Dusunce platformunda makale paylasan, tartisma konularindan sorumlu arkadaslar.

Onursal Admin; 2. Kurucu, faal gorevde degil, herhangi bir sorumlulugu yok. Editor sorumlusu; Yazarlardan sorumlu arkadas, helper sorumlusu; IRC kulturunu yasatmak icin zamaninda sunucularda aktif olan gonullu yardim kanallarinda yoneticilik yapan kisileri bir araya getiren nostaljik bir yetki

Mesaj adedine gore degisen rutbe sistemi mevcud bronz / gumus / altin / platin olarak gidiyor.

Benim bütün bunları anlamamış olmamı düşünmen beni güldürdü açıkçası.
Yetki ve görevlendirme sizin işiniz. Ben sadece bazı şeylerin daha düzenli ve daha sade olmasından yanayım.
Ben kadın gözü ile bakıyorum kusura bakmayın. Düzen bizim işimiz! Dünyayı kadınlar güzelleştirecek bunuda unutmayın. (;

Ya beni hiç ciddiye almıyorsun ya da ciddiye aldığında dozu biraz fazla kaçırıyorsun. (:

Not: 8 senedir bu foruma üyeyim artık emekli üye olmak istiyorum. :D

@X pubg de sonuncu olsam yinede rank verir misiniz jxjx

• Beğen
Tepkiler: X
herkes platin olabilir
herkes karma olamaz

Benim bütün bunları anlamamış olmamı düşünmen beni güldürdü açıkçası.
Yetki ve görevlendirme sizin işiniz. Ben sadece bazı şeylerin daha düzenli ve daha sade olmasından yanayım.
Ben kadın gözü ile bakıyorum kusura bakmayın. Düzen bizim işimiz! Dünyayı kadınlar güzelleştirecek bunuda unutmayın. (;

Ya beni hiç ciddiye almıyorsun ya da ciddiye aldığında dozu biraz fazla kaçırıyorsun. (:

Not: 8 senedir bu foruma üyeyim artık emekli üye olmak istiyorum. :D

Simdi tasarimci arkadasimiza gecen hafta butun rank,renk, rutbe ve butonlarin elden gecirilmesini soyledim. Kendisi 25 Eylül’e kadar biraz yogun, tamamini elden gecirecektir.

Tema rengi degistiginden dolayi rank, renk, buton ve rutbeler siritiyor, haklisiniz farkindayiz seffaf olarak duzenlenecek hepsi butun tema renklerine uyumlu olacak sekilde.

Pubg turnuvası mı? Pubg sevmem pek, Counter düzenleyin ben tek bütün forum olsun, bu öyle gelişine bi lafta değil bu arada.

Bende cok iyi age of empires oynarim :) cidden. ama bu tarz oyunlarin bize gore olmasada genele gore modasi gecti, aklinda katilim olabilecegini düşündugun bir turnuva varsa organize edelim hepberaber.

Simdi tasarimci arkadasimiza gecen hafta butun rank,renk, rutbe ve butonlarin elden gecirilmesini soyledim. Kendisi 25 Eylül’e kadar biraz yogun, tamamini elden gecirecektir.

Tema rengi degistiginden dolayi rank, renk, buton ve rutbeler siritiyor, haklisiniz farkindayiz seffaf olarak duzenlenecek hepsi butun tema renklerine uyumlu olacak sekilde.

Bütün suç tasarımcı arkadaş da yani anladım. :D
Ama sende beni anlamışsın, sağol. Teşekkür ederim bilgilendirme için. (:

Geri