Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumdan ayrı kaldığın zamanlarda yanıp tutuşmuşsun yaYoo. @Süreyya Elmas'tı şimdi normal oldu. Bence fark var.
Forumdan ayrı kaldığın zamanlarda yanıp tutuşmuşsun yaben böyle bir forum aşkı görmedim. Ulan daha mesaj gitti mi gitmedi mi tedirginliği yaşarken alıntı yapmışsın
Sende ki forum aşkını burada bir kadında daha gördüm, tebrikler kardeşim.. bu değişimler boş işler, kaç tane yeni kullanıcı geldi ben ona bakarım..
ya benim için?Senin icin pismis tavuk bile tadarim...
Senin icin makarna yerim...ya benim için?
Pişmemiş olarak okudum skjj bi de kalp vermişim... dur değiştireyim...Pişmiş tavuk dedi ahshdjjd
Bu w adamı sulu dereye götürüp susuz getirir shdjdkPişmemiş olarak okudum skjj bi de kalp vermişim... dur değiştireyim...
inandık taam.Arkadaslar ben vejoyum normal sartlarda pismisi ile pismemisi ayni benim gozumde...
Gercekten .) Bugun diyetisyenim bile delirdi :dinandık taam.
diyettesin yani fazla biftek yemekten mi kilo aldınız pardon makarnaydı tabi kilo aldırır tikkat edelim lütfenGercekten .) Bugun diyetisyenim bile delirdi :d