Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen hala Platin üye olmamissin.Biraz gerçekci olup odun üye kaba üye tatlı üye haylaz üye şımarık lanet efendi serseri falan ha olmaz mı olamaz mı yani ?
Yılan üye rankı istedim ama hiç oralı olmadılar.Biraz gerçekci olup odun üye kaba üye tatlı üye haylaz üye şımarık lanet efendi serseri falan ha olmaz mı olamaz mı yani ?
Chelt bey külyutmaz vardı ya onun gibi Sessizce izliyor hiç oralı olmuyor olsa bende tavşan rankı isteyebilirdimYılan üye rankı istedim ama hiç oralı olmadılar.Rengini bile düşünmüştüm koyu yeşil olacaktı.........
Korkuyorum ben ondan.Chelt bey külyutmaz vardı ya onun gibi Sessizce izliyor hiç oralı olmuyor olsa bende tavşan rankı isteyebilirdim![]()
Seni okuyan Chelt ; Hüma isen Hümalığını bil SjsjssjsKorkuyorum ben ondan.
Ay tavşanda çok tatlı olurdu rengi açık pembe ya da beyaz olmalıydı kesinlikle.......
Ben tanıyorum onu, büyüğümüzdür. Saygılar ve sevgiler kendisine. .dSeni okuyan Chelt ; Hüma isen Hümalığını bil Sjsjssjs
Emektar olmak istiyorum.
Emekliligi hak ettigimi dusunuyorum
Eyt vs ugrastirmayin (:
Haci emektar olmak icin yonetimden mi gecmemiz gerenkliydi?Hacım sen emektar olursan şimdi, sen gibi daha önceden yönetimde olmayanlar da isteme hakkını saklı tutarlar, sonra Emekli sandığına döner forum.![]()
Haci emektar olmak icin yonetimden mi gecmemiz gerenkliydi?
Bu dediğin doğru olsaydı benim şuan emektar olmam gerekirdi. İşler öyle yürümüyor demek ki.Yani burada ve genel olarak forum kültüründe böyle. Forumda zamanında bir şekilde hatırı sayılır süre görev almış kişilere sunuyorlar o grubu.
Bu dediğin doğru olsaydı benim şuan emektar olmam gerekirdi. İşler öyle yürümüyor demek ki.
Te anasini ya.Yani burada ve genel olarak forum kültüründe böyle. Forumda zamanında bir şekilde hatırı sayılır süre görev almış kişilere sunuyorlar o grubu.