Forumun yeni üye rankları/renkleri

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü
Biraz gerçekci olup odun üye kaba üye tatlı üye haylaz üye şımarık lanet efendi serseri falan ha olmaz mı olamaz mı yani ?

Biraz gerçekci olup odun üye kaba üye tatlı üye haylaz üye şımarık lanet efendi serseri falan ha olmaz mı olamaz mı yani ?
Yılan üye rankı istedim ama hiç oralı olmadılar. :( Rengini bile düşünmüştüm koyu yeşil olacaktı.........

• Üzgün
Tepkiler: ne
Yılan üye rankı istedim ama hiç oralı olmadılar. :( Rengini bile düşünmüştüm koyu yeşil olacaktı.........
Chelt bey külyutmaz vardı ya onun gibi Sessizce izliyor hiç oralı olmuyor olsa bende tavşan rankı isteyebilirdim :(

Chelt bey külyutmaz vardı ya onun gibi Sessizce izliyor hiç oralı olmuyor olsa bende tavşan rankı isteyebilirdim :(
Korkuyorum ben ondan. :(
Ay tavşanda çok tatlı olurdu rengi açık pembe ya da beyaz olmalıydı kesinlikle.......

Oh be gri değilim artık.. ama siyahı da sevmedim..

Başlığı bir hortlattık yer yerinden oynadı :)

Emektar olmak istiyorum.

Emekliligi hak ettigimi dusunuyorum

Eyt vs ugrastirmayin (:

Emektar olmak istiyorum.

Emekliligi hak ettigimi dusunuyorum

Eyt vs ugrastirmayin (:

Hacım sen emektar olursan şimdi, sen gibi daha önceden yönetimde olmayanlar da isteme hakkını saklı tutarlar, sonra Emekli sandığına döner forum. :)

Hacım sen emektar olursan şimdi, sen gibi daha önceden yönetimde olmayanlar da isteme hakkını saklı tutarlar, sonra Emekli sandığına döner forum. :)
Haci emektar olmak icin yonetimden mi gecmemiz gerenkliydi?

Yani burada ve genel olarak forum kültüründe böyle. Forumda zamanında bir şekilde hatırı sayılır süre görev almış kişilere sunuyorlar o grubu.
Bu dediğin doğru olsaydı benim şuan emektar olmam gerekirdi. İşler öyle yürümüyor demek ki.

Bu dediğin doğru olsaydı benim şuan emektar olmam gerekirdi. İşler öyle yürümüyor demek ki.

Yönetimler değişti, fikirler değişti vs. Bu tabuyu herkes uygulayacak diye bir şey yok elbet. Kaldı ki yönetimde kalma süresi önemli. Ayrıca gözden kaçmış olabilir. İstisnaları buna dâhil etmiyorum bile.

Geri