Forumun unutulmayan kavgaları

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Kendini tanıyamayan, başkasını zaten tanıyamaz. Başkasını tanıyamayan da, hep yanılır. Benim adım Hıdır, karakterim budur :D :D

Bak ikiniz çok güzel okey ortağı olursunuz. Çünkü ikinizde sakin ve yumuşak huylusunuz @PiSi ile. En azından okey turnuvalarında millet birbirine bıçak çekmez ikiniz sayesinde.

Kebapçı basan bir Fatih Terim olmamamız, yumuşak huylu olduğumuz anlamına gelmez. Bıçak çeken olursa, biz de boş durmayız.

Kebapçı basan bir Fatih Terim olmamamız, yumuşak huylu olduğumuz anlamına gelmez. Bıçak çeken olursa, biz de boş durmayız.
Yok birde elinde döner bıçağıyla insaniyet namına kebapçı bassaydın? :D :D :D Demeye çalışıyorum ki, bizim gibi olmayın. Biz kafa göz yarma dahil birçok şiddet fiili içerisine istesek de istemesek de giriyoruz.

Bıçak çeken olursa, sana bir ara bilekteki kıkırdakları zedelemeyi öğretirim. Yaptığın kişi 3-4 gün ağrısından duramaz.

Kendini tanıyamayan, başkasını zaten tanıyamaz. Başkasını tanıyamayan da, hep yanılır. Benim adım Hıdır, karakterim budur :D :D

Bak ikiniz çok güzel okey ortağı olursunuz. Çünkü ikinizde sakin ve yumuşak huylusunuz @PiSi ile. En azından okey turnuvalarında millet birbirine bıçak çekmez ikiniz sayesinde.
Sakin ve yumuşak huyluyum ? :D ne güzel tespit.

Kavgamız da sevgimiz de olaydı forumsal olarak… skljksn

Senin ve rakibinin başbaşa kaldığınız o marifetli eller yarışması değil İRCFORUMLARI gerek forumsal ın gerekse forum dünyasının en heyecanlı yarışmalarından biriydi . Hatta o dönem @yoSun a oy topluyordum hatta ilk oylamada ancak yosun un ricası üzerine sana oy toplamaya başlamıştım. Sonra akabinde @Sade nin yazması üzerine o gün işe gitmeyip bütün eski üyeleri forumda aktif edip seni birinci yapıp o meşhur balkon konuşmanı bütün forum heyecanla bekleyip severek dinlemiştik.

Hatta şunu o dönem hiç unutmam rakibinin @Alper i etiketleyerek
Lütfen beni yarışmadan çıkartın kaldırın vs dediğini.

Akabinde senin cevabın Sen kaldıramazsan Adanadakiler kaldırır gülüm

Bununla beraber @juju nun ilk turda oyların eşit (31 & 31 ) olmasından dolayı bu yarısmayı @BuYuCu bu şekil istedi diye lanse edip ulu orta söylesi sonucu yarışmada sana oy topladığım deşifre olup @PapatyA ile sert bir şekilde kavga etmiştik. hala sayende konuşmuyoruz :D

peki marifetli eller yarışmasında ben “cami yaptırcam” dediğim için en yakın rakibimin “böyle dalga geçmene gerek yok, ben bağış yapıcam” demesi… sjsjj. 50 lira ödül o zaman değerliydi tabii… ayrıca o oylamada oy toplamak için verilen savaş hala çok komiğime gidiyor. hilal’in limonlu olduğuna emin olamadığımız keki oyları bölmüştü…

Olay ne? Fransız kaldım. O dönem yoktum herhalde… skksksks

o dönem o yarışmayı yaşamamış kimse bu duyguyu anlayamaz... rakiplerin üye hortlatmasıyla son saniyeye kadar elde 1 kişiyi tutma stratejisi, anket kapanmaya yakın aynı anda iki rakibin son kozunu kullanması ve marifetli eller yarışmasının ikinci tura kalması... 6'lı masa gibi ikinci tura kalıp alnımızın akıyla çıkmıştık ama sonra 6'lı masanın kaderini yaşayarak dağılmış olabiliriz sjhhs.
bu arada madem hortladı konu, artık itiraf etmem gerekiyor sanırım. ben cami yaptırırım demiştim ama devletimiz yeterince yapıyor diye mama bağışlamıştım. cami için oy verenleri, yerel seçimlere bekliyoruz. tekrar oy veren herkese, bir zafer için eski sevgilisine bile yazacak kadar hırslanan herkese teşekkür ederim. unutulmayacaksınız....
@BuYuCu papatya gelsin de barışın, tatlınızı ben yaparım hjhs.

Meşhur balkon Konuşması

ek olarak İlgili konu

Olay ne? Fransız kaldım. O dönem yoktum herhalde… skksksks

o dönem o yarışmayı yaşamamış kimse bu duyguyu anlayamaz... rakiplerin üye hortlatmasıyla son saniyeye kadar elde 1 kişiyi tutma stratejisi, anket kapanmaya yakın aynı anda iki rakibin son kozunu kullanması ve marifetli eller yarışmasının ikinci tura kalması... 6'lı masa gibi ikinci tura kalıp alnımızın akıyla çıkmıştık ama sonra 6'lı masanın kaderini yaşayarak dağılmış olabiliriz sjhhs.
bu arada madem hortladı konu, artık itiraf etmem gerekiyor sanırım. ben cami yaptırırım demiştim ama devletimiz yeterince yapıyor diye mama bağışlamıştım. cami için oy verenleri, yerel seçimlere bekliyoruz. tekrar oy veren herkese, bir zafer için eski sevgilisine bile yazacak kadar hırslanan herkese teşekkür ederim. unutulmayacaksınız....
@BuYuCu papatya gelsin de barışın, tatlınızı ben yaparım hjhs.

rezalet... gerçekten balkon konuşması yapmışım, nasıl inandıysakjshjhs. kk yerine aday olacaktım işte. gerçi ikimizin de kucaklaşacağız, barışacağız mesajları ters tepmiş...

Herkes ne kadar sempatik şeylerden bahsetmiş, kavga edip millete ana avrat, yedi ceddine küfür edenleri yazmamış kimse.
Benimle kavgasını sadece juju hanım yazmış, evet boku çıkmadığı sürece keyifli tartışmalar oldu.
W de isim vermeden beni yazmış, şimdi gördüm, konu açıldığında yoktum. Soğan tüm atılmış, kafan kadar olan, tek soğan zaten ki, yüzyılın en güzel barbunyası o :) tartışmaya kapalı.

Forumun en meşhur kavgaları sırasız liste.
Hilal - Larien
Anna Karenina - kLara
Melodram - Hüma
Hatem - Psinoza
Hatem - Run
Xearth - Lefty
Raskolnikov - Aze
Hatem - X
Blackheart - Lupe
Raskolnikov - X
Sezen - huri

Hatırlayanlar bilir bu efsane kavgaları, birkaç küfürbaz var onları yazmadım, gerekte yok. Bunlar sert ve tatlı atışmalar olarak aklımda kalanlar.

Geri