angie
Elmas Üye
Ne sırları varmış sklsksklanetin yönetici sırlarını başak'a anlatması güzeldi bence. öyle bişeydi sanki. müebbet yedikleri için unuttuk.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne sırları varmış sklsksklanetin yönetici sırlarını başak'a anlatması güzeldi bence. öyle bişeydi sanki. müebbet yedikleri için unuttuk.
o kısmı bende hatırlamıyorum. hatırlayan anlatır birazdan...Ne sırları varmış sklsksk
İŞTE O FAKE ÜYEGünümüz fakelerini patlatamayan stock formdan düşmüş anlaşılan.
Bunu angie den beklerdim
Bu hareketi yspması beklenen işte o üye… skljksksBunu angie den beklerdim
Sırayla yapıyoruz iftar vaktinde bir tane o yapacak beklemede kalBunu angie den beklerdim
sezen sana geri zekalı bu kız alın başımdan mı ne demişti… şimdi gelir üzgün panda atıp sarılır… nerden nereye…kavgalarımı unutmuşum resmen. melodrama danışma hakkımı kullanmam gerek...
Koç burcu kızına gerizekalı demek?sezen sana geri zekalı bu kız alın başımdan mı ne demişti… şimdi gelir üzgün panda atıp sarılır… nerden nereye…
keşke sadece gerizekalı deseydi. bir de fare demişti. hayır hiç benzemiyorum bir de..sezen sana geri zekalı bu kız alın başımdan mı ne demişti… şimdi gelir üzgün panda atıp sarılır… nerden nereye…
Ayip diye girmemistim ben oraya...kavga gibi değil ama hararet açısından bizim dönemde olan şey vardı “ayıplı bölüm” açılma mevzusu. o bölümün adını hep unutuyorum djsj. günlerce açılsın mı açılmasın mı mevzusu tartışılıp, açıldıktan sonra da açılmasın diyenler açılsın diyenlerden-ben dahil- önce o alanda yerini almıştı… çok üzücüydü. alana girince de ses kayıtlarıyla eğlenceler düzenleniyordu, herkes sanıyor ki kapıdan girince memelere çarpa çarpa konuları geziyorsun… hey gidi…